2016.01.28 22:01
Sziasztok!
Regi!!! Endo a vastagbélen? Nem tudom pontosan mit jelent, de ahogy körülírtad.... Ezt eddig hogy nem vették észre, semmi más tünete nem volt? 2 év?????????? Atyaéééég!!! Kizárt, hogy valahol ne találj előbb? Veszprém nem jöhet szóba?
Kata visszazsámlálás, konzi időpontig
Bringa: én egyáltalán nem tartok ettől az utánfotósditól, sőőőt! Ha esel, ez nem fordul fel, ha elütnek, akkor meg édes mindegy, hogy miben ülsz, vagyis szerintem a mögötted lévő ülés rosszabb!!! Amúgy itt mindenhol kiépült a bringa út, ki sem mennék még én magam sem a főútra, látok én elég videót a Férjem munkájából adódóan, szóval a barom autósokat nem kell bemutatni Egy nyakpárnával szépen még bubukálni is tud benne. Most 2 személyeseket nézegettünk Bár addigra mire a Tesó beleülne, atlán Manóci is tekerni fog. Mondjuk elég lusta
Már akartam írni 2 napja, csak egyszerűen telóról nem küldi el... el is tünteti... Most ültem géphez. Ma egy kicsit wellnesseltünk. reggel kipattant a fejünkből, aztán írány darány
Most azon gondolkodunk, hogy kimenjünk e Londonba... Zoli Barátja már ezer éve fűz, hogy menjünk bármikor. Én Ciprus óta rettegek a repüléstől.... Most meg már hogy Manóci is itt van, hát nem tudom. Meg ha megvesszük a jegyet és közben Tesó is útban lenne... Ráadásul nem akarom a kint töltött időt hányással tölteni... Azt sem tudom kibírná-e a 2,5 órás repülést Manó?! Autóval sokkal drágább mint a repülő, bármi más meg bonyolultabb és gyerekkel, vagyis a mi Gyerekünkkel kizárt, hogy megvalósítható! Csoda, hogy kibírta nyáron a Gyulai utat Nemhogy Londonig autóval
Na azt hiszem engem is kiszívott a viz, de rendesen. 10-kor még simán kukorékolni szoktam, de ma erősen hívogat az ágy
Puszi, jó éjt!
2016.01.29 08:59
2016.01.29 22:42
Regi!
Apukám Öccse is eljött inkább Sopronból, itt műttette magát Jánó Zoltánnal. Én anyajegy témában voltam nála többször. Nagyon rendesnek és lelkiiismeretesnek tartom.
Én Őt ajánlanám. Ha rákeresel fórumokon is lehet róla olvasni és csak jókat!
Van egy honlapja is, azon a számon lehet Tőle időpontot kérni, kizártnak tartom, hogy 2 év múlva tudna csak vállani. Nagybátyámnál is az volt a lényeg, hogy a munkája miatt "azonnal" szerette volna a műtétet, vagyis a mielőbbi gyógyulást.... 2 héten belül túl volt rajta!
Ez viszonylag közel is van Hozzátok! Próbáld meg!
Hajrá!
2016.02.04 14:59
2016.02.05 10:25
2016.02.05 20:28
Sziasztok!!!
Kataaaa!!! Nem a napokban voltatok konzultáción???? Gyere mesélj!!!
Regi! Az jól hangzik, hogy már kedden jöhetsz megbeszélésre! Remélem A Doki is abban erősit meg, hogy ettől még nyugodtan jöhet a baba! Hogyhogy állást keresel? Szabad tudni, hogy milyen területen dolgozol?
Nekem ma megjött... Uh MANDA édi vagy, de ha ebben a hónapban babaás lennék, már akkor is kalkulátor szerint november 11-én születne a Tesó Így meg mi értelme lenne az októberibe csatlakozni
Tuti lesznek sokan, akik októberre várják a kis jövevényt! Ha mégsm akad "társalgó társad" szívesen látunk
Jelentkezzetek! Puszi
2016.02.06 15:22
2016.02.06 22:55
Regi, értem!
Én is pont ilyen vagyok! Nem sok olyan munkahely van, ahol mondjuk azt csinálja az ember, amit szeret, no stressz, sok pénz Nem tudom, mennyire előny Szfvár... nagyobb város, de több a munkát kereső is... Laktam ott, és jártam vissza Vpbe dolgozni, busszal... élmény volt
Nem tudom Katával mi újság, reméljük csupa jó hírrel jön!
Nálunk megvolt a farsang, mármint bemehettünk az oviba. Jajj Manóci nagyon örült, hogy dínó lehetett
Most meg én örülök, mert holnap a fiúk mikor még alszanak, akkor én korán reggel megyek a piacra, és lomizok Veszprémben van minden vasárnap. Imádom! Most a bringa utánfutóra leszek ráállva, de ki tudja milyen "kincseket" találok
Na mi még filmezünk egyet! Jó éjt!
2016.02.07 11:03
2016.02.09 17:36
2016.02.10 08:44
2016.02.17 18:16
Itt vagyok!
Csak nem mindig jutok géphez, a telefonról pedig valamiért nem küldi el...
Kata!!!:::::
Megjártuk a heim pált... hát hagyjuk.... futószalag, 2,5 óra várakozás... a nő az előző papírokról másolta be a diagnózist.... felírt vmi kencét... azt mondta ha nem múlik el, akkor ki kell vizsgálni....
AZt hittem az agyam eldobom. Mondom azért vagyunk itt. Már a 6. doki... De ő is kizárta az ételallergiát, mondván ha a gasztrós is ezt írta... szóval semmit nem ért az egész!!!
Mindegy egész nap csavarogtunk játszóházaztunk, ikeáztunk. Reggel 5-kor indultunk és este fél 9-kor értünk haza
REgi örülök, hogy jó híreket kaptál. Akkor hajrá, hajrá!!!
Most mi is "hajrázunk"
2016.02.17 20:13
2016.02.18 13:20
2016.02.19 23:24
Sziasztok!
Képzeljétek, mintha a krémtől kezdene múlni a kiütése. Már fürdés után nem pirosodik be és nem vakarja
Még nem kiabálom el, de remélem, hogy segíteni fog.
Magán doki : Apának mondtam, hogy mi lenne, ha nem magánba járnánk majd havonta uh-ra... De aztán elvetettem a gondolatot, mert én mióta nőgyogyihoz járok csak Nála voltam. Bármi van, vagy volt az első terhességemnél, ha épp nem rendelt, hanem ügyelt, akkor behívott a kórházba. Jajj nagyon bízom, hogy hamarosan mehetünk babamozira
Regi: nem értem! Ha van gyereked, az a baj, ha nincs akkor meg az... Ez azért szörnyű, hogy ezen múlik!
Nekem szerencsém volt, mert elég erős protekcióm volt az oviban, amikor kezdetm. A helyi oviba meg a vezető akart annyira átvenni, így nem tudom milyenek ezek az akadályok. Persze volt idő, amikor én is keresgéltem, de ilyennel nem szembesültem. Max hogy 100an állnak sorba egy helyért.
Endó: Jók a fórumok, de mi lenne, ha kikérnéd egy másik doki véleményét is? Fogalmam sincs mit mondjak! Embertpróbáló az biztos, hogy éveken keresztük ezért kűszdesz és nem adod fel. Nem is lehet!
Mi a tervetek? Vártok- próbálkoztok? Vagy mit lehet tenni?
Tavasz? Havat mondtak hétvégére! És még a március is lehet "télies"
Kata: nem próbáltatok valami vitamint, vagy immunerősítőt? Tény, mi még nem járunk közösségbe, de csabai grapefriutmagcseppet adok neki. Neked sem ártana akkor valami feltúrbózás
Konzi után jelentkezz, hogy mit mondtak! kívánom a legjobbakat!
Na mindjárt holnap! Beugom az ágyba , puszi
2016.02.22 12:38
2016.02.23 18:35
Hello,
Igen én is úgy gondolom, hogy az ekcéma krémezése tüneti kezelés. De vannak esetek, amikor tényleg nem áll más belső gyulladás, vagy allergia mögötte. KIvárunk, és meglátjuk. Most hová vigyem még????
Figyelj! Nem vagyok a helyedben, de első elgondolásra én lehet h bejelentkeznék műtétre, addig persze menne tovább a babaprojekt! Vagy nem tudok nem látok bele. De ha ott egy rossz dolog és lehet h akadályoz, akkor eltávolítatnám. Mert ugye nem tudják kizárni, h befolyásolja-e a babásodást!?
Kineziológust nem próbáltad? Ha lelki okai lehetnek esetleg, akkor Ő azt fel tudja oldani. Sok ilyent hallani.
De mi??? Görögországban???? Jézusom!
Ohh még mellben is! Tényleg nincs esetleg lelki oldala? És akkor azt bent hagyják, ha csak ciszta?
Na akkor jól meg vagy áldva...
Teljesen normális!!!!
Nem tudom de tegnap óta szúr meg fáj a hasamlaja.... Mondjátok, hogy a betepedástól van
két hét múlva kiderül!
Kata holnap mentek!!! Aztán jelentkezz ám!
2016.02.24 09:54
2016.02.24 19:28
2016.02.24 19:37
2016.02.24 20:21
Sziasztok!
Na mire jövök...
Kata: meg van vastagodva a petevezető fala? Ezt uh-al állapították meg? (ne haragudj, de nekem ezek újak)
Ez most alakulhatott ki? Elég sokat jársz/jártál nőgyogyihoz, hogy ne derült volna ki. Ennek akkor semmi tünete? Nem tudom, hogy fogalmazzam, de "műtét párti vagyok" inkább most egy "kisebb" beavatkozás, mint, hogy később gond legyen! Ha már Ők mondták! Én tuti ezen kattognék, h mikor lesz komolyabb bajom - ez miatt!
Én a pajzsmiriggyel is úgy vagyok, hogy ha nem lenne egy szép kis vágás a nyakamon műtét után, és nem kellene hormonokat szednem a pajzsmirigy eltávolítás miatt életem végéig, tuti megelőzném, h ezek a göbök rossz irányt vegyenek! Így marad a kontroll, meg a bökés ha kell, de.... nem jó
Kata te tudod, hogy bízol-e a dokiban!? Ha Ő úgy ítéli meg, hogy jobb most megelőzni a nagyobb bajt, akkor ne habozz!
Csak tudná az ember mitől vannak ezek a bajok?
Regi: nekünk azt mondták az aviván (is) hogy egy pszichológus nem fog segíteni, ha esetleg lelki okai van annak, hogy a baba nem jön! KIneziológus!!!! És ezt már több felől is így hallottam! Ott a tornán több lánynak is ezt ajánlották, hogy próbáják meg kineziológussal, hogy hol-miért "akadt meg a folyamat".
Regi: endokrinológus mit néz? Van valami gubac ott is vagy csak egy kontrollra mész? Én az első terhességemnél nézettem egy teljes hormon térképet, hogy minden klappol e.
Nem gondoltam, hogy szétszabdalnak... azt hittem valami újabb fajta módszerrel ez már helyrehozható. De Ők tudják, és éslhiszem, hogy meggondolod, ha azt hallod, hogy lehet rosszabb is utána...
Mi ma több mint 20 km-t bringáztunk! Mikor beértünk a városba, olyan méhösszehúzódásaim voltak, kb mikor indult a vajúdás.... Lehet, hogy a betepadást éreztem???
2 napja szúr is meg görcsöl is... a Pé már megvolt és a nem várt is még odébb van 7-én lenne esedékes, nem tudom mire vélni ezt a fajta fájdalmat! Vettem is a DMben tesztet de még várakozik a szekrényben.
Lehet, hogy csak képzelem, ismerem magamat
Kata: mikorra kell választ adnod? Ha rábólintasz, pikk pakk meg is csinálják?
Sajnálom, hogy eddig semmi jót nem hozott ez az év... Lassan át is kell írni a 2017-re a topik címet is
2016.02.24 22:56
2016.02.25 09:33
Szia Lilla!
Én pont ugyan így vagyok, ahogyan Te! Nekem február 5-én volt utolsó menstruáció. Azt tudom, hogy az első terhességemnél, a fogantatástól számított 10. napon már volt egy halvány pozitív tesztem
Te is valahogy így számolhatsz vele, a teszteken is így szerepel, mint információ, de van olyan is amikor csak később mutatja ki a terhességet, tehát, ha a 10. napon épen még nem jelni, akkor sem kell elkeseredni.
Én még nem tudom mikor tesztelek... Egy hetet még tuti várok!
Szuper, hogy jöttél, reméljük maradsz is, mert mi itt csak hárman vagyunk az oszlopos tagok
Mesélj Magadról, ha van kedved!
SZép napot! Este jövök!
2016.02.25 09:44
2016.02.25 21:06
Lilla!
Én tuti kiiratám magam. Vagyis én ki is irattam az első Babámmal. Én óvónő vagyok, de elég stersszes volt nekem is, meg sokat utaztam akkor még a mhre, nem volt kérdés, hogy a baba az első!
Azonnal felhívtam a helyettest és elmondtam Neki, hogy mi a helyzet. 4. héten vagyis a teszt után rögtön felesleges uhra menni, 6-8 hetesen már igen, h legyen szívhang stb... addig írjon ki a háziorvos, utána meg ad ajánlást a nőgyogyi, és ezek alapján adja ki szülésig a háziorvos a táppénzes papírt.
Nálam így volt. Ma voltam bent az oviban, mondtam h ne számítsanak rám szeptembertől mert gyúrunk a Tesóra (hogy így fogalmazzak) teljesen normális volt, sőt örült a vezető. AZt mondta, h amint megvoolt az első ngyógyászati uh és minden ok, akkor menjek vissza táppénzre, így nem a 22 ezret kapom, hanem a fizetésem 65% -ha jól tudom.
Amúgy szerintem 12. hétig az ami necces...
2016.02.26 23:58
2016.02.27 10:47
Szia ginger!
Én is pont így akasztottam ki a Férjemet az első baba előtt Átérzem a helyzetedet! Mondjuk nekünk szerencsére csak 3 hónapig tartott, mert hamar megfogant és ma már 2,5 éves
Most a Tesóra "hajtunk"
A dátumot nézve hárman vagyunk, akik nem várják március elejére
Ha minden rendben van Veletek, akkor biztosan jönni fog a Baba. Peteérés, ovuláció megvan? SZoktad érezni, vagy hőmérőzni, vagy ilyesmi? Azzal be lehet lőni, hogy melyikek legyenek az "aktív napok"
Szuper napsütés van Megyünk csavarogni Manóval, este bekukkantok! Gyertek!!!
2016.02.27 14:44
2016.02.27 15:50
2016.02.27 18:49
2016.02.27 21:17
2016.02.27 22:32
A munkával kapcsolatos véleményem arra irányult, hogy Lilla írta, mi lesz ha babás lesz és éjszakázik stb... Én kiiratnám magam...
Nyílván kerress munkát, mert ez a baba dolog sajnos nem csak rajtunk múlik! Vagy nem tudom, amikor minden rendben, akkor sokaknáél miért nem jön!
Így már értem a történetedet... Sajnálom!
Megérzés Én iszonyú hypohonder vagyok, de ezt viccen kívül! Bármit be tudok magamnak beszélni és tüneteket produkálni!!! (mióta van gyerekem azóta, de erre egy pszichológus ismerősöm azt mondja normális) Őszintén: sosem érzékeny a cicm mielőtt megjönne, de most igen. Nem tudom mennyit olvastál vissza, de fentebb írtam a furcsa méhösszehúzódós fájdalmamról, ami nem a pé-miatt volt, és nem is menstruációs fájdalom... kb mikor kezdődött a vajudás, olyan volt... Fogalmam sincs, hogy miért...
Lehet, hogy csak a szívem súgja, mert nagyon szeretném a Tesót, hogy igen, van baba, de lehet, hogy ezek a tünetek valósak és a Mini üzen
2016.02.27 23:01
2016.02.27 23:38
2016.02.28 00:10
2016.02.28 13:21
2016.02.28 15:33
2016.02.28 23:40
2016.02.29 10:36
Sziasztok Lányok!!!
Nagyon halkal kiabálom, de van egy halvány pozitív tesztem!!!
Még el sem hiszem!!! Iszonyat boldog vagyok és kicsit félek is, hogy mi lesz 2 lurkóval....
Éjjel megálmodtam, hogy +!!! De remegett a kezem, amikor lepisiltem a tesztet ak egy
Holnap és az azt követő reggel még tesztelek! De nem lehet semmi baj!!!
7. 8. hétig nem tervezek dokihoz menni, addig növesztem a kis jövevényt. A kalkulátor szerint, november 11 re várom. 3 év, 3 hónap lesz a tesók között
Na majd este benézek! puszi
2016.02.29 13:59
2016.02.29 15:32
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|