Kati, tök jó, hogy tudtál pihenni 4 napot! Ez a 7. hét pont az, mikor nagyon nyomi az ember, én a 7-9. hét közt voltam talán a leginkább fáradt. Most meg ez a meleg még rá is tesz. Pihizz amennyit csak tudsz
Bevallom, én még sosem Vateráztam. Egyszer voltam turkálóban a sógornőmmel, vettem 2 ruhadarabot, amit utána soha többé nem vettem fel, mert mindig éreztem a tisztítószer szagát, meg nehezen viseltem a tudatot, hogy már valaki hordta
Utóbbi miatta a Vaterát meg sem próbáltam. De sok ismerősömnek bejött mind a vatera, mind a turizás, sok jó cuccot lehet töredékéért vásárolni így
Pestieknek érdemes megnézni az Ázsia Centert, én az első terhességemnél ott vettem nagyon olcsón mell alatt elvágott (nem tudom, szakszerűen hogy hívják ezt a ruhatípust), kismamatunika küllemű felsőket. Töredéke volt a kismamaruhás bolti áraknak.
Dumo: gangos lakáshoz volt szerencsém
Ahol én laktam ilyen házban, ott nagyon sok öreglány lakott és mindig leskelődtek, ki mikor jön-megy
Mikor már nagyon bosszantott minket a pletyi meg a leskelődés, bátyámmal mindig direkt odaintegetettünk, meg jó hangosan odaköszöntünk és mondtuk, hogy iiigen, megyünk el itthonról!
Fürdőruhára én vettem a H&M-ben egy lefelé bővülő atlétás, enyhén átlátszó trikót. Azt fel lehet venni fürdőruhára úgy, hogy a derekánál oldalt kicsit megcsomózom, és kifejezetten jól néz ki, mintha vmi mini strandruha lenne. 1290 Ft-ért adják
Tünde: erkélyes sztori
Az előző lakásban nekünk is volt egy hatalmas erkélyünk, boldogan álltam neki teregetni odakint. Aztán kiderült, hogy a szomszéd az ablakban cigizik, és az összes füst a ruháinkra ment. Olyan büdös volt, mindent újra kellett mosnom
Sőt, sokszor szellőztetni sem tudtunk, ha kint pöfékelt, mert olyan okádék szag jött be
Remélem sikerül beszélnetek majd az alattatok lakóval, hogy legalább a babára tekintettel ne föstöljön ki titeket
Vizsgálatok: én voltam kombinált teszten és úgy tudom, ha annak jó az eredménye, akkor a négyes tesztre nincs szükség. Azokat szokták továbbküldeni a négyesre, akiknek rossz kockázati eredményt ad a kombinált.
Kati: megértelek, hogy te mondtad volna el a családnak, úgy lett volna az igazi
Ha ebédet tudna vinni nektek anyukád, az nagy segítség lenne, de ha még neked kéne gondozni, az egy baba mellett nagyon nehéz
Az első időszak, míg beáll a napirend, elég káoszos. Nálunk is a család hozott meleg ételt, anyukám elmosogatott, néha levitte a babát a parkba tologatni, míg én aludtam, mert a sok éjszakázástól hulla voltam.