Pipus
Nekem Lucánál az utolsó héten kellett vérnyomáscsökkentőt szednem, mert nem tudtam elérni a családomat (se férejet se anyámat...egyik sem vette fel a telót) persze sík ideg lettem, piszok dühös
Vérnoymásom az egekbe. Senkt nem érdekelt, mikor mondtam a bajom...Szedni kellett mert magas és kész :/ Ez a TSH nem tudom hogy működik, de lehet...
Reni
Mivel most fogytam le, bazira vigyázok. 1,5 gombócnyi csokifagyit ettem, igaz este, de hát olyan ritkán ülök tv elé (2-3 hetente), hogy nagy kaland
Csak ebéd után eszem édességet, de sajna nem 1 kekszet, mint eddig, hanem 4-5-öt
Tudom, hogy tök normális, hogy picit gömbölyödik a pocim (elvégre 8 év alatt ez a 4. várandósságom...van gyakorlat
), de szomorú vagyok miatta
Éppcsak 2-3 hetem volt, hogy élvezzem a szép lapos hasamat 4 év után....Most kezdett mindenki áémálkodni, hogy "Váááááá, de lefogytál!" Erre majd mindenki azt hiszi majd, hogy visszahíztam
Túúúúdom, egy darabig, mert úgyis pikpak kiderül, hogy mitől domborodik a pocak
Úgy tűnik nem sok helyen dicsekedhezek el majd a pocakommal, mert Anyu már telekürtölte a rokonságot, ismerősöket
Azért jó lett volna, ha én mondhatom el, ennek annak, de remélem még találok majd olyat, aki nem tudja
Nekünk is zöld babakocsink van
Imádom. Újonnan vettük, de ez a lesz a 3. babánk, aki felcseperedik benne
Így megérte.
Snowball
Azért akkor is rossz lehet vérezgetést látni, ha tudod is, hogy mitől van...Meghát az sem lehet jó érzés, amitől tényleg van...
Tegnap vettem egy nagy levegőt és 2 brutális dolgot löttyintettem a klotyóba. Büszke voltam magamra
1baba
Hát tök érthető, hogy a pocakos gyerekdoki gumikesztyű+arcmaszkban vizsgál. Azért ehhez nem kell paramaminak lenni
Szegény Szabi...de nehéz lehetett a bárányhimlő
Egy ismerősöm úgy szülte a 3. lányát, hogy az első éppen bárányhimlős volt...a vége felé a középsőnek meg kezdődő. A picike is elkapta
KAmillateával kell a pöttyöket ecsetlegtni, mert nagyon jól hűsít! Nekem a nyáron volt mind3 gyerkőc benne. NAgyok kaptak 1-1 oltást, mert Luca akkor volt 1 hónapos, mikor tombolt az oviban. Akkor nem kapta meg egyik sem. Idén nyáron igen. Luca nem volt oltva, rajta több is volt a pötty, de nem zavarta annyira
A szemöldöke felett maradt egy pici heg. Ennyi... Szerencsénk volt.
Én nem tudom hogy számol ez a vonalzó, de én kedden töltöm a heteket és holnap töltöm a 7.-et.... És mához 2 hét múlva megyek UH-ra.