Sziasztok csajok és ficere!
Bocsi, hogy így eltüntem...
andi, igazából pont azért mentem dokihoz, mert barnáztam, amit a vizsgálatkor ő is megállapított. szerencsére ez néhány nap múlva el is múlt. tényleg hat a gyógyszer.
nem szedek mást, csak a femibiont, meg a duphastont, és a többi vitamint próbálom gyümölccsel, meg zöldséggel bevinni.
legalább is próbáltam, ugyanis mostanában nem kívánok szinte semmit, és folyamatosan fáj a gyomrom. már jó pár napja nem tudok megenni semmi egészségeset, csak zsíros szénhidrátbombákat. még jó, hogy most fogytam 10 kilót...
zuzmi, képzeld én pont úgy vagyok, mint te a 2. terhességednél. semmi tünet, és folyamatosan aggódom, hogy valami baj van, és alig várom, hogy elkezdjen nőni a hasam, vagy menjek a dokihoz ultrahangra, ahol láthatom, vagy akár már hallhatom is.
amúgy a mensi szerint 6 hetes és 4 napos vagyok.
ja és még mindig tesztelek néhány naponta, mert a pozitív megnyugtat.
Remélem mindenki jól van, és jól telt a hosszú hétvége!
timi, ha én találnék egy ilyen dokit, akiről te írsz, biztos nem mennék máshoz...
ficere, jó lett a vonalzó! nálam is csak úgy vánszorognak a napok. lassan telik nagyon...
jövő hét kedden megyek dokihoz. akkor leszek 7 hetes és 3 napos. remélem már látni fog mindent, amit kell. és esetleg..., talán hallhatunk is valamit...
Üdv mindenkinek: Bogi