Sziasztok!
Olvasgatlak Benneteket folyamatosan csak már sokszor nincs erőm írogatni
ica
Örülök, hogy minden rendben van Veletek!
mimoka77
Megcáfollak... az én dokim pl a 12 hetes uh alapján ír majd csak ki, és kérdezgeti azt is, hogy hány napos a ciklusom... Nórinál pl mensi szerint dec. 15 lett volna, 12 hetes uh alapján lett dec. 8 a dátum, annak ellenére, hogy akkor 31-33 naposak voltak a ciklusaim. Végül a csajszi dec. 1-jén született.
Most is kérdezgette hány naposak a ciklusok, de dátumot még nem beszéltünk meg, majd gondolom csak 27-én fogunk, akkor megyek legközelebb hozzá.
kikocska
Milyen az az ökomama képzés????
Gratulálok a dobogó szivecskéhez! Én is iszonyat pattanásosodom, Nórival is ez volt, bár szerencsére én nem látható helyen... de ott brutálisan nagyon-nagyon
angeltina
Nekem is iszonyat orrszárazságom van, minden éjszakára 2-3 vizes törülköző van kipakolva a szobában, mert egyébként nem tudok aludni
Szerencsére nekem még mindig ritkák a rosszullétek!
bogyó30
Még ma is szörnyedve olvasom ami Veled történt!Jajj szegénykém!!! Szerencse, hogy a manóka jól van odabent! Gyors gyógyulást kívánok Neked!
goofyka
Üdv köztünk, gratulálok és kívánom, hogy bejöjjön a megérzésed! Nórinál én is tudtam, hogy lányom lesz már 5-6 hetesen
Ilyen a női megérzés... most is van megérzésem, de nem merem senkinek elmondani... majd kiderül most is bejön-e...
Én úgy tervezem a Szt Istvánban szülök majd Pesten. Valószínűleg csak szülésznőt fogok fogadni, a doki már nem fog beleférni a keretbe
liliom
Örülök, hogy már jobban van a kislányod!
Nekem is nagyon nagy a hasam! Mondjuk nekem a doki kérdezte is, hogy biztos-e hogy nem korábban fogant, mert olyan nagynak tűnik... nehezen is mérte meg...
Én keresztszemezek, varrogatok, de nagyon érdekelne a horgolás-kötés is, csak ezekre sincs elég időm és úgy érzem 9 hónapon belül még kevesebb is lesz
editmk
Ezek a gyerkőcök.... örülök, hogy Ő is jól van!
@ka(ti)
Üdv köztünk és gratulálok a kistesóhoz
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, doki kérdezte is mikor voltam Nála, hogy nem szédelgek, ájuldozok? Szerencsére nem, mondjuk van hogy ülve megszédülök...
Látom nagyon sokan már a jövő héten 12 hetes uh-ra mennek!!! Várjuk mindenkitől majd a beszámolót!
Én hétfőn túlestem az első laboron, majd utána elmentem a háziorvoshoz is ekg miatt. Most már csak a 12 hetes uh jön 2 hét múlva.
Van köztetek olyan, akinek fáj a farokcsontja? Nekem mintha az fájna, meg a derekam elég gyakran
Kicsit meg vagyok lepődve, Nórival középidőben kezdődött csak a farokcsont fájdalom
A másik problémám mostanság a nagyon erős fejfájás
Ez is volt Nórival, ha jól emlékszem akkor csak tűrtem és tűrtem nem szedtem rá semmit.
Ezeket leszámítva jól vagyok, szerencsére nagyon ritka, hogy hányingerem legyen, bár a hűtőt reggelente nem szivesen nyitom ki
Zárt topik ügyben rátok bízom a döntést, én nem vagyok sem ellene sem mellette, mondjuk szerintem még várjunk vele, lehet még lesznek csatlakozók...