Sziasztok:-)
Anitja köszi a hiányolást:-)) Itt vagyok, csak nyaralni voltunk hétvégén és valahogy nem tudom behozni a lemaradásomat
Kedden én is voltam védőnéninél, meg is látogatott minket aznap, úgyhogy remélem ezzel letudtam az összeset. Aztán tegnap meg vérvételen voltunk. Az Arnival mentem, egy kicsit aggódtam, hogy nem fog-e majd megijedni, de hála Istennek nem volt gond. Bár előtte megbeszéltem vele, hogy csak én kapok szurit. Délután aztán nagy hévvel nyomogatta a vérvétel helyét, így mutatva meg apának hova kaptam a szurit:-))))
Ijanka én úgy mentem a védőnénihez, hogy csak az a papírom volt, ami bizonyította a terhességet. Nem szóltak, hogy ez gond lenne, bár az sem baj nekik, ha később mész:-)
Hajni az én szemem is 4-es, 5-ös és simán szülhettem, pedig 2 szemésznél is voltam. Azt mondta az egyik, hogy 8-9-esnél szokták azt mondani, hogy inkább császár.
De ki tudja, azért menj el, engem is megint elküldött a védőnő. Amikor szültem, akkor nekem az egyik 1/4-et romlott, pedig nagyon becsuktam a szemem
Én az Arnival Femibiont szedtem és nem lett nagy. Sőt, a 41. héten is csak 3130 g volt:-)
Most nem szedek semmit.
Viszont a védőnő ajánlotta a Ca-ot D-vitaminnal kombinálva. Úgyhogy vettem Calcivid-et és most azt szedem.
Tacska nekem is este szokott előjönni a hányinger, néhány napja olyan erősen, hogy le is kellett ülnöm. Viszont az elején még éjjel is rosszul voltam.
Telefon33 a gyengeségérzet engem is kikészített, de most már néhány napja nem érzem, úgyhogy hajrá. Max. egy hét és neked is elmúlik:-)
Sziszianyu meddig fogsz dolgozni?
Kisbaby, Anitja, Sziszianyu "vadászkutya" ez jóóó:-)) Kb. a terhesség eleje óta képtelen vagyok kinyitni a hűtőt, mert egyszerűen rosszul vagyok a benne lévő szagoktól. Hiába én főztem és tudom, hogy finom, egyszerűen nem bírom kinyitni, csak úgy ha addig nem veszek levegőt. És utána sem.... Ez gáz:-(( Bár már ez is alakulóban van...
Gratulálok a jó hírekhez:-))))) Édesen tudnak ilyenkor már ficánkolni:-)) Mi anno nagyon meglepődtünk, hogy miylen tornagyakorlatokat visz véghez és mégis semmit nem éreztem belőle:-)))
A miómára mit mondott az orvos? Lehet ilyenkor kezdeni vmit vele?
Körkérdés: van már vki, aki kismama ruhát hord?
Én elővettem a bandázsomat, mert már nem tudom begombolni a nadrágjaimat.