Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, ha még lehet.
Ma reggel lett pozitív a teszt, de már három napja nagyon sejtettük - pattanások, iszonyat hangulatingadozás, "én nem vagyok jó anya"-bőgés az éjszaka közepén és rengeteg pisilés
Van egy 20 hónapos Emesénk, aki egy csoda, mert fogalmunk sincs, hogy jött össze anno - és most a kisöccse is ilyen, fogalmunk sincs, honnan, miből
(Mert fiú lesz, tuti
)
Tagja vagyok a 2010 szeptemberi topiknak is, de mi ott már zártak lettünk. Most még nem teszek fel másik vonalzót, mert nekik majd személyesen akarom elmondani
Én Emese mellett egyetemre járok, az első diplomámat már mellette szereztem meg, igaz, csak az államvizsga és a gyakorlótanítás volt hátra. És most szeptemberben kezdtem el egy új MA-képzést, plusz még az előzőekből hátra van a második szakom diplomája. Tehát lesz még dolgom, ezekkel kb. végezni akarok, mire a baba megjön.
Végigolvastalak titeket, annyi mindent akarok mondani.
Először is :
Andi,
Bajcsy? Én is,én is! E-t ott szültem, Kardos volt a dokim. Neked most ki ez a nagyon jó orvos? Én most váltani akarok, de még nem tudom, kire.
Milyen vizsgák? Mit tanulsz?
Simán lehet, hogy az Elevittől émelyegsz, a másik topikban volt, akinek csak vitamint kellett váltania, és jobban lett.
Dana,
a tünetmentességen ne aggódj, Emesével semmi bajom nem volt, csak az első trimeszter vége felé lettem néha rosszul, max 4-szer, ennyi
Viki,
te milyen vizsgáról írtál?
Nagyon édes a történet, hogy a kutyusod megugatott
Lehet, hogy leírtad, ne haragudj: milyen fajta?
Rókakoma,
igen, van ilyen cisztafelszívódás, megint csak a másik topikból tudok neked példát, ott is volt ilyen, akinek szintén találtak, de felszívódott.
Tényleg Bécsben éltek? Juj de jó, nagyon szeretem azt a várost!
Látogató,
te is írj, milyen vizsgáról van szó?
Minden tanuló sorstárs érdekel, hogy mit tanul!
Andi, Krikri és Bobojszka, asszem ti írtátok: igen, van változás a gyerek viselkedésében!!! Az ölembe ül magától - ilyet sose csinált, csak ha nagyon beteg volt
Na most ki is használom az alvásidőt, és tanulok. Majd még a "hol aludjon a gyerek" kérdésre akarok írni. És nagyon örülök a szívhangoknak, nekem még várnom kell
Ja igen, február 1 a kalkulátor szerint, de mivel úgyis császár lesz,ezért vsz. január közepe - vége.
Olyan boldog vagyok, pedig rohadtul nem számítottunk erre
Puszi nektek,
n