Sipike,
én is szoktam teljes kiőrlésű lisztből palacsintát és hasonlókat sütni, igen furi lesz kicsit az állaga, de nekem tetszik én szeretem a vastag tésztákat.
Ma lesz eredmény, ugye? Gyere majd, mesélj!
Wigyorka,
üdv tőlem is!
jól olvastam, hogy Te a hét végére nem várod? Megy a drukk!!
Takiandi,
mi lett végül vasárnap?
Áfonya,
örülök, hogy felszívódott a ciszta és hogy rendben vannak a babák!!! Gratula!!
Pamka, örülök, hogy ilyen hamar megy tovább a dolog, azt hiszem ez volt a jó döntés, hogy maradtatok. Nagyon hamar el fog szállni a nyár és mindjárt itt az augusztus és a kezdés!! Addig is élvezzétek ki a nyarat, mert aztán lehet, hogy jó darabig nem lesz szabad időd
Csuppancs,
ráugrottál végül apára?
Mi alapján lőtted be a PÉ-t?
Zuzmi,
üdv itt! És gratula a gyerekekhez! Szülőkkel én is így vagyok azóta nyugodtabb az életünk, amióta ritkábban találkozunk velük. Mondjuk anyukám így is napi szinten besegít, de sok beszélgetésre nem hagyok időt. És ha összejön a baba, azt is szeretném előtte titkolni ameddig lehet, hogy a nagycsalád se tudja meg, mert akkor aztán nem lesz nyugtunk..
Vicky,
üdv tőlem is és gratula a kishercegnőhöz! Drukk megy, hogy a kistesó spontán jöjjön és mielőbb!!!
Györgyi,
jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy rendben vagytok!!
Judi,
küldök neked sok ölelést!!! (és titkon még én sem adom fel, hiszen még van két nap csütörtökig). De te ezen ne agyalj, csak kényeztesd magad és játssz a gyerekekkel. Jönni fog a baba! És nem csak a hónap közepén lehet sikeres a dolog, ne feledd!
Nekünk elindult az első próbálkozós hónap, kíváncsi leszek lesz-e belőle valami? Hónap végére nem várom, szóval még jócskán odébb van, mire kiderül, így most el kell, hogy tereljem a figyelmem valamivel. Ez a várakozás... áááá.