Sziasztok!
Vagyok én is csajok, csak a gépet nem nagyon kapcsolom be, mert próbálok sokat feküdni. Laptop iszonyat lassú, régi nagyon, az asztali gépnél meg kényelmetlen ücsörögni.
Mi még nem mondtuk meg Nonónak a tesó babát, de a hasam egyre jobban nő, szokta is kérdezgetni, hogy anya fel vagy puffadva?
Múltkor a táppénzes papírért voltunk harasztin dokinál, egy néni elkezdett vele beszélgetni ő meg hangosan mondja a néninek h anya hasa nagy, mert fel van puffadva
Sokkal durvábban nő a hasam mint az első terhességnél, a gatyákat basszus alig bírom begombolni. Sőt, ha ülök akkor ki kell gombolni, mert belevág a hasamba és fáj.
Nektek is így megy a növekedés?
Ma este megyek nődokihoz, remélem mindent rendben fog találni.
Múlt héten szerdán elvittük Nonót játszóházba, és akkor annyira fájt a hasam h járni alig bírtam. Pénteken is egész nap szurkált, de nagyon, akkor para volt, alig keltem ki az ágyból.
Látom mást is ijesztget a babócája!
Konkri!
Nekem 3x3 utro hüvelykúpot kell használnom, van szájon át szedhető is, gyakorlatilag ua a kettő, csak nekem azt mondták a hüvelyi jobb mert helyi hatású, plusz kíméli a májat.
Férjed most milyen hangulatban van?
Ági!
Nekem is alacsony a vérnyomásom, múltkor 80/48at mértem itthon. Szoktam is szédülni felálláskor.
Én elevitet szedtem Nonóval, most is az volt itthon, még anno egy másik nőgyógyász a femibiont javasolta a folsav miatt, merthogy abban olyan formában van ami jobban felszívódik, de abban meg nincs vas, nekem meg mindig alacsony a vasam. Szóval nagyon nehéz manapság eldönteni h egy doki mit miért mond, vajon melyik orvoslátogató hatott jobban rá...
Mellem egy picit megnőtt, és visszatért az érzékenysége, illetve jellemzően este törnek rám émelygések.
Witch!
IR miatt milyen kontrollok kellenek terhesség alatt? nekem nincs konkrét endokrinológusom, a mensmentisben voltam kb 3x, most a metet sem szedem, csak nagyjából diéta. Viszont előző terhesség alatt még ne tudtam h ez a betegségem van. Tudnál segíteni? Többször kell terheléses cuki vizsgálat IR-eseknek?
Amúgy a 160 g-os ch diéta neked elég terhesség alatt? Én állandóan éhes vagyok...