Sziasztok!
Koszonom szepen a sok koszontest, jol esett!
oxigen: igen,szulni is itt fogok, mar 5 eve itt elek, van nehany baratno korulottem,akik mind itt szultek es nem igazan latom okat, hogy miert mennek haza.
DHL-nel, egy 24 oras elelmiszer raktarban, irodistakent dolgozom. Azert is ejszaka mert miutan Londonbol kikoltozott a raktar azzal ijesztgettek minket, hogy kevesebb lesz a fizetes, mivel mar nem London regio, igy az ejszakas muszakot valasztottuk a parommal az ejszakai potlek miatt. De hal`istennek mint utobb kiderult, ez nem tortent meg...sot...
Kaccso: "ikreink" lesznek!
:):) Juheeej!
:):)
Remelem a himlo bacikkal nem kell harcba szallnod!
En is nagyon remelm hogy csak valami hirtelen nem tetszo dolog kikivankozott es nem marad meg ez tartosan, de ha megis, feltetlenul jelezni fogom dokinak! Ugy latom, Te is egy nappal megelozol az UH-ban!
Na sebaj, ha eddig kibirtam!
:):)
beu: itt kevesbbe (hogy is mondjam hogy ne hangozzon butan) aggodjak tul (ne hari senki) a terhesseget. Ha nincs semmilyen panasz,komplikacio, akkor nem kell surun a dokihoz menni. Sot ahogy irtam korabban itt tobbnyire csak a noverkevel talalkozunk, orvossal csak akkor ha valami komoly baj van. A verteszteket, szureseket itt is megcsinaljak hasonloakat amiket Ti is irtatok. A Down-szindromat alapbol szurik, korra valo tekintet nelkul.
Mar korabban is tudtam,hogy az elso UH 12 e14 hetes kor kozott tortenik meg igy ezen nem is izgattam magam. Persze en is tudok rossz peldat, az egyik magyar lanynak amikor az elso UH-n volt derult ki hogy halott a babaja es muteti uton el kellett tavolitani, es ez masodszor is elofordult nala...uh ez szerintem inkabb valami mas problema lehet (a ferje annak ellenere hogy terveztek a babat tovabbra is tudatmodosito szerekkel elt...hat melyik baba akar igy a vilagra jonni? ) Szomoru.
Itt kicsit mas a rendszer, a korhazban peldaul szules utan sem tartanak bent meg egy napig sem ha nincs semmi komplikacio a szulesnel. Nem tudom ,hogy miert van igy...de ugy latszik naluk ez bevalt.
Elso baba amugy, korabban nem voltam terhes es ebbol kovetkezik, hogy vetelesem sem volt, igy nem is feltetelezem, hogy barmi gond lenne! Fo a pozitiv hozzaallas.
Nem birtam tovabb aludni,felebresztett a postas, most tul vagyok egy alman...a "reggeli" (tudom,hogy mar delutan van
) emelygesnek nyoma sincs. De nalam ilyenkor van "reggel".