Sziasztok, sok munka miatt nem volt időm írni.
@torpimano: Sajnos sose volt erősségem a fogalmazás, de azért remélem sikerül valahogy megértetni miért is vagyok itt
Természetesen elolvasom, hogy a pocaklakók hogy fejlődnek, stb. de azok csak tények. Itt pedig valós, érzelmekkel és megélt tapasztalt anyukék vannak. Itt lehet kérdezni és együtt örülni vagy éppen bánkódni. Kicsit talán sikerül átélni azt miyen lehet anyukának lenni
Illetve nagyon jó érzés büszkélkedni
Hát elég érdekesre sikerült a mai UH. 9 hetesek voltunk ma a két kis törpicsekkel. 11.30-ra volt időpontunk. Kaáliból 11.05-kor hívnak, hogy Szabina jól van, a két baba is, rendben ver a kis szívük, stb..
Mondom az ápolónőnek, hogy 11.30-ra van időpontunk, még nem lehet ott Szabina, ráadásul tudja, hogy mennyire akartam én is menni, még fényképezőgépet is elkészítettem. Mondtam az ápolónőnek hogy 5 perc és ott vagyok.
Beértem a Kaáliba és Szabina fekszik az ágyban is fájdalmasan sír. A szívem szakadt meg érte. Kiderült hogy erős vérzése volt és hogy nagy vérdarab is kijött. Tényleg erős és nagy vérzése volt. És szegényem nagyon megijedt.
De megnyugtatott a doki, hogy az egyik baba méhlepénye közel van a a méhnykahoz és az összehúzódások következtében megsértette a méhlepényt és abból jöhetett a darab és a vérzés is.
Szóval most bent fogták kórházba hétfőig.
Babák jól vannak, 23 és 24 mm-esek
Most csak UH képet láttam róluk, de Szasza még a kicsi szívüket is látta.