Sziasztok!
Tegnap 11 körül írtam nektek, de nem tudtam elküldeni, rossz volt a honlap. Úgyhogy copy+paste.
Tegnap rohanás rohanás, lótás-futás. Megjöttek anyósomék, feladtuk a meghívókat is végre, sőt, shoppingoltunk is. Képzeljétek, a metroban leértékelték a triumph fürdőrucikat 2000 ft-ra...
Olyan szépek voltak, vettem párat, ez tényleg örök élet, ebben a márkában meg lehet bízni, és a régiek már baromira szorítanak (hát, még az első terhességem előttiek, szal gondolhatjátok azért). Minden évben fürdőruhát akarok venni, de sose volt még ilyen jó áron, a férjem sem bánta, rendes embör.
Ja a familiában meg 3 gyönyörű cipőt vettem, darabját 500-ért...őrület!
Csilla! Hogy sikerült a napod? Megvolt a lazulás? Néztél filmet?
Ó én nagyon szívesen elárasztalak muffin receptekkel, szerintem ha nem sütöttem százfélét már, akkor egyet sem. Én mindig más tésztát használok, amit éppen írnak, a top10-et szívesen megosztom veled, csak adj egy emailcímet.
Szeretem őket, mert gyorsak és finomak, mi kell még?
Régen hagyományos sütőm volt, próbáltam papírban is, de mindig átkoztam, alig lehetett kihámozni belőle, és ekkor elgondolkodtam? Mért is olyan fontos ez? Ha csak esztétikai szempontból, akkor utána is bele lehet rakni...
Úgyhogy margarinnal kikentem, és abba tettem a tésztát, jó volt úgyis. De aztán akcióban volt a szilikonos forma...voltak aggodalmaim, hogy jaj, nem lesz olyan jó, de képzeld el, hogy ezerszer jobb bármely másiknál!!!! Nem volt még olyan muffin, ami ne esett volna ki könnyedén... imádom! És mosogatni, tisztítani is könnyű.
Ha több forduló van, ki se mosom, már rakom is bele a következőt.
Még egy fontos dolog van a muffinokkal kapcsolatban, nem szabad nyitogatni a sütőt, ált. nekem 20 perc alatt megsülnek légkeverésben, akkor szoktam először benézni, hogy mizu.
Úgyhogy priviben írd meg a címed, és én elküldöm őket... szerintem tuti sikered lesz!
Jó ötlet a pocikép, szívesen teszek, bár lehet kicsit banális még ilyen korán, nade tényleg látszik valami...
Van képem, de azt a férjem csinálta, és szemtelenül ruhátlan vagyok!
Szóval csináltatok vele egy publikálhatót is.
Én sem értem, a többiek miért nem szólnak, és lapulnak mint nyuszik a fűben, de lehet hogy csak óvatosságból meg akarják várni a 12. hetet, vagy elképzelni nem tudom...
Timci! Igen, anyósomékkal megyünk, plusz még egy kocsiban a férjem keresztapja, unokája (7éves) meg sógornője. Jó sokan leszünk, de legalább nemcsak én rohangálok Emma után.
Bibinjére megyünk, Zadar alá, remélem jó lesz, arra még nem voltunk. Szándékomban áll sok képet csinálni, de vagy az elemek haltak be vagy a töltő, mindenesetre nem akar bekapcsolni. De a férjem most berakta a másikba, remélem sikerül majd.
Hétfő hajnalban indulunk, vasárnap jövünk haza elvileg.
Ti hová mentek? Bocs, ha mondtad már, nem emlékszem.
Butaság, hogy nem néznél ki jól, én is azt láttam, amit Csilla.
Az meg nem jelent semmit, hogy ennyi centihez ennyi kiló, mert valakinek a csontjai tök nehezek. Szóval szerintem nincs miért aggódnod!