Sziasztok!
Tegnap tökjól, ma émelygéssel. Én tényleg kétnaponta vagyok várandós.
Csilla, fájásgyenge voltam, állítólag azért tartott olyan sokáig. Az biztos, hogy a végére nagyon elfáradtam, de utána jól voltam. Nekem akkor már szükségem volt rá, hogy beszóljon a dokim, mert nagyon fáradt voltam, tehetetlennek éreztem magam, és elhagytam magam. Majdnem feladtam. De ezzel a beszólással meggyőzött, hogy nincs baj, rajtam múlik. Ettől erőre is kaptam. De ehhez tényleg az kell, hogy évek óta ismertük egymást, és tudta, hogy akkor, ott, arra van szükségem.
Bendi ma közölte, hogy 5 kistesót szeretne. Meggyőztem, hogy kicsit sok lenne, de mondta, hogy jó, akkor kettőt, mert úgyis két cicim van.
Én kávézom, reggel egyet, ha nem bírom, akkor délután egy gyengét. Meg iszom fekete és zöld teát is. A dokim szerint nem árt, mert nagyon alacsony a vérnyomásom.
Mareszka, nem semmi a 4 gyerek. Csendben gratula, és majd gyere.
Mara, engem lefejelt a Bendegúz (véletlenül persze), és elhalt a fogam. Legközelebbi rutinkor mondja a dokim, hogy ezt a szép, egészséges fogat meg gyökérkezelni kell, mert halott. Ki is akadtam, hogy a hibátlan fogam egy ilyen hülyeség miatt elhal.
Bosszant, mert amúgy jók a fogaim, szerencsére.
A nevet én is támogatom, egyelőre lehet benne kettő név, aztán majd szűkítünk. Már ha ez belefér.
Szilvi, hát, akkor marad az egy tesó a Bendinek.
Anita, sajnálom az őrt. Biztosan nehéz ezt feldolgozni, főleg, ha jófej volt.
Gaby, drukkolok, hogy minden rendben legyen. A mk eléggé tud fájni, feszíteni, én napokig feküdtem. Rosszul vagy tőle, még sincsenek kimondott terhességi tüneteid, mert a hcg hormon csak nagyon lassan emelkedik. A mensi sem marad ki általában rendesen, hanem barnás, pecsételő inkább. A tesztek később mutatják ki, és nagyon halványak. Közben is barnázhatsz. Ha viszont erős, szúró fájdalom, hányinger, ilyen van, akkor azonnal kórház. Nekem csináltak hcg sorozatot: kétnaponta nézette a dokim, hogy mennyire emelkedik a hcg-m. Normális terhességnél minimum duplázódik, elhaltnál stagnál, mk-nél emelkedik, de nagyon lassan. Engem még szakadás előtt műtöttek.
Eszti, az émelygés sem életbizti ám a kilók ellen, mert akkor javul, ha eszel rá valamit. Ha csak egy kekszet eszel rá, már akkor is pluszkalóriázol.
Vonalzó: pl nagyonbaba.hu, v lilypie.com és ott tudsz csinálni ilyen vonalzót, kapsz hozzá egy kódot, azt beszúrod ide a profilodba, az aláíráshoz. És akkor mindig kirakja, meg számol.
Én ma vasalok, holnap délelőtt megyek dokihoz, utána meg elmegyünk síelni és csak vasárnap este jövünk haza. Úgy várom az uh-t!
A síelést most nem annyira.
Szép napot!
K.