Sziasztok Csajok!
Esik a HÓ!!!!!!!
Látom, azért beindult itt valami kis pörgés, ez jó jel!
Oroszlán: szerintem is jobb, ha már otthon maradsz, ilyenkor érdemes sokat pihenni, főleg mert ha megérkezik a pici, utána jó sokáig nem fogsz tudni pihenni!
Gratula a vércukor eredményedhez!
Én holnap megyek terheléses vércukorra és vinnem kell egy adag reggeli első vizeletet is
de nem tudom miben vigyem... nem pisilnék bele semmi edénybe itthon
mit csináljak? Gondoltam viszek egy joghurtos dobozt és valahogy celofánnal betekerem. Hülye ötlet szerintetek?
A mosható pelusnak valóban nagy hátulütője ez a cipelés téma. Én úgy csináltam, hogyha ismerőshöz/barátokhoz mentünk lakásba (vagyis ki tudtam legalább öblíteni), akkor mindig vittem nylon zacsit is, amibe a használt pelust csomagoltam.
De ha pl. hoszzú útra indultunk (mondjuk nagymamámhoz, Szabolcs megyéba) akkor nem is próbálkoztam a moshatóval, eldobhatóval operáltunk!
Andi: szerintem én is úgy fogom csinálni, hogy az első 2-3 hónapban eldobhatót használunk és aztán áttérünk majd a csinos mosható pelusra.
A has keményedés az olyan, hogy érzed, hogy a méhed összehúzódik és kellemetlen (nem kifejezetten fáj) mintha egy kő lenne a pocakban.
Örülj, hogy nem érezted még és remélem nem is fogod!!!!
A mostani vérvételen meg lesz egy ugyanolyan általános vérkép, mint az elején, meg AFP meg hepatitis B antigén szűrés, hogy voltál-e hepatitis B vírussal fertőzött. (Remélem ezt kérdeztétek, mert a rövidítéseket néha nem bírom megfejteni
)
Név: nálunk már Marcinál is mentek a harcok, mert én is olyan vagyok, mint Andi férje, szerettem volna ha Marci az apja nevét kapja. De persze az apja keresztbe feküdt... mondtam neki akkor, hogy oké, de a következő gyerek nevét akkor én fogom megválasztani!!! De persze nem így lesz.
Ha fiú lesz, akkor valószínűleg Dániel lesz. Én a Dávidot is szeretném, de persze Apa nem akarja.
Ha lány lesz, akkor még nem tudom. Ezen még nem gondolkoztunk el eddig. A fiú név is csak azért van meg, mert Marcinál ez lett volna még a befutó.
Holnap megtudhatnánk már a baba nemét, ha ő is akarja, de annyira félek!
Nyugodtan mondjátok, hogy hülye vagyok (sőt, tényleg mondjátok), de az elmúlt 1-2 hónap fényében annyira félek kötődni a babához
és ha meg tudnám a nemét csak érősebb lenne köztünk a kapcsolat.