Sziasztok Lányok!
Ki hogy van? Merre vagytok? Annyira eltűnt mindenki!
Csak nem költöztetek Ti is át a tanyára?
Persze én sem voltam mostanság,jól jár a szám
Ma voltam egy extra vérvételen, mert a 2. labornál kimutatták az ellenanyag termelődést sajna
Persze erre számítottam, hisz a biopszia után én kaptam anti-D szurit a negatívos vérem miatt és ott mondták is,hogy lehet ezt jelezni fogja a vérvétel. Hát nagyon remélem,hogy tényleg "csak" ennyi az egész és nem komolyabb gond. A vérvételes nőci most azt mondta, hogy igen, lehetséges, hogy most még ürül a szervezetemből az egész, és az injekció hatása, de hát ezt meg kell nézzék.
Csak azt nem értem, hogyha ez jelezve volt,hogy kaptam szeptember 27én anti-d-t,akkor miért nem küldik tovább a vért vizsgálatra, ha már látják,hogy van ellenanyag reakció. Ezért most nekem kellett kiautózni ebben a szép időben a XI. kerbe, majd az eredményért ismét. AHhhh. Sebaj, csak rendben legyen.
Amúgy jól vagyunk. Andoromnak szegényemnek volt egy kukigyulladása
Hát nem kívánom senkinek. Szegény kicsim amit átélt. Múlt kedden egyik pillanatról a másikra fájlalta, majd délután mentünk is vele a Madarászba Pestre. Ott kitisztították, ami által ugye fel is szakadt a még letapadt rész. Ezért a pisi nagyon csípte már napig, szóval nem nagyon mert pisilni, már fel-s-alá rohangált a lakásban, keresztbe tett lábball "táncolt", nyöszörgött, toporzékolt, csakhogy vissza tudja tartani, majd mikor már nagyon nem bírta, fel akart kéreckedni az ölembe. Mivel tudtam már,hogy ekkor még jobban vissza tudja tartani, így ilyenkor inkább leguggoltam hozzá, fogtam a kezét, ő sírt, toporzékolt,hogy nem kell, nem kell, majd végül mikor nem bírta már, bepisilt. De ekkor még jobban űvöltött,hisz nagyon csípett neki. 2-3 nap múlva rendben lett, de még mindig félt a pisiléstől, nem mert pisilni. Pedig már mondta,hogy nem csíp a pisi, de csak nem mert és akkor is lezajlott minden alkalommal ez a rituálé,csak mikor már pisilt, akkor nem sírt, mert akkor már megkönnyebbült. Borzasztó volt nézni, ahogy szenved.
Most még pénteken megint vissza kell menni kontrollra-mert közben múlt hét pénteken is voltunk, akkor már tejesen hátra lehetett neki húzni a bőrt, de úgy hogy 3an fogták le+ a doki. Remélem nem fog neki visszatapadni már
Most nekünk kell ugye huzogatni,ami nem fáj neki, de nagyon fél tőle.
Ma is ahogy mentünk vérvételre, ahogyaz épületbe beértünk,úgy kellett folyton nyugatatgatnom,hogy anyát fogják vizsgálni, nem őt a kukival, mert nagyon félt. Pedig mondtam neki már odafelé is. Szegényem. Nemtom be jön-e velem majd pénteken a Madarászba
Rólunk most ennyi, zajlik az élet.
Közben dekorálom a lakást karácsonyra, meg elhatároztam, hogy szeretnék majd falfestést csinálni Blanka szobájába. Meg majd Andoréba is, csak ott most vannak már dekorok, szóval ha a kisszoba sikerült, akkor utána Andornál is neki merek majd állni csinálni valamit