Sziasztok!
Heno!!! NAgyon nagy GRATULA!!!! Drukkoltam ám nagyon!!!!
Nikianyu! Üdv itt (mint névrokon is)
Vicababa! A beutalókat vérvételre nálunk a védőnő adja. Kaptál már papirt, hogy mehetsz a védőnöhöz kiskönyvet csináltatni? A neten sok kis listát találsz, hogy miből mennyi kellene egy ujszülöttnrek, de ha gondolod be is linkelhetem neked!
Képzeljétek! Én ugy tudtam, hogy csak akkor küldenek a védőnőhöz, amikor már van szivhang, de a dokim most pénteken adott papirt, hogy mehetek. Kérdeztem is, hogy miért, de azt mondta, hogy biztos minden oké..
A barátnőm meg ugy elkeserit néha... Mondtam neki nagy örömmel, hogy mehetek a védőnőhöz, erre elkeseritett, hogy ne menjek még, még bármi lehet, meg ilyenek..
Megjöttek a cicák is (4db) hozzánk, igy már teljes a család
Tudom, hogy nem nagyon kellene most macskázni, de olyan kis cukik, és muszáj volt őket megmenteni. Már meg is nyakörveztem őket, holnap meg mennek az állatorvoshoz. Most édesen szunditanak a kiskutyával.
Én szerettem nyáron terhes lenni. Alig kellett terhresruhát vennem. (augusztusban szültem). Mikor megszületett Alexa utána is elég volt rá egy kis kevés ruci. HA én irányithattam volna, most is nyára terveztem volna a szülést. Félek kicsit a márciustól, remélem nem lesz hó még, mint idén.
Nekem is csak akkor lenne időm olvasni, ha Alexa alszik, de akkor meg ott a tanulás. Igy elég lassan haladok 1-1 könyvvel. A gésás könyveket én is nagyon szeretem, olvastam is. Suliból még van 3 év utána remélem több időm lesz magamra. Most vizsgaidőszakban ugy néz ki a napom, hogy 2kor kelek minden hajlnalba, és reggel 8ig tanulok, ameddig Alexa fel nem kel. Utána kezdődik a nap. Fözés, mosás, takaritás, de ezt ismeritek. Már megbántam hogy elkezdtem az egyetemet, de féluton vagyok, már nem adom fel!
Apának ma mehetnéke volt valahova nagyon (ez ritka pillanat), mondtam neki, hogy menjünk moziba, de nem találtunk semmi érdekeset.