Sziasztok!
Látom éjjel van itt élet
Nem sokára én is fogok bagolykodni, de most még 9-ig is alig bírom ki
Végig olvastam mindent, de kb fogalmam sincs hogy ki mit írt, össze folyik az egész
Reni, örülök, hogy meg nyugodtál! Nekem is sárgább a pisim, én is a vitaminra gondoltam
A vastól meg nem épp bizalomgerlyesztő a nagy produkcióm
már bocsi hogy szóba hoztam csak össze tartozik
Na innen ömlesztve, bocsi
Én úgy tudom, hogy a 8. héten kezdődhet csak igazán a rosszul lét. Sokaknál felerősödik és a 12. hétre elmúlik...
Én is szúrok két oldalt, fájök mensisen középen, kemény lent a hasam, szúrnak a melleim kb mintha tűk lennének benne. De ezek mind időszakosak, néha-néha jönnek elő. Lenti fájdalomra magnézium, én tegnap délután 4 szemet ettem meg a magneb6 extrából mire elmúlt
De elmúlt és az a lényeg
A cicifájásokra ha nagyon gáz, jégaku rongyba csavarva és kicsit lejegelem.
Uh után (hüvelyiről beszélek) természetes hogy fájsz, én is fájtam mindig anno. Főleg amikor jobban akarta látni a doki és majd kinyomta a számon
Ilyen ha terhesen csinálják a rákszűrést, az is baromira fáj nekem és egy két napig vérezhet utána az ember
Nem is tudom még mit akartam írni, kb totál üres a fejem, elfejtettem mindent
Ani!
Nem lesz semmi baj!!! Tessék kántálni egész nap!!!!
Én ma kezdtem el anno vérezni, gondolhatod.... Én is egész héten a wc-n duplán de van hogy triplán is megnézem, hogy biztos, hogy nincs semmi??? Mintás wc-papírunk van és néha olyan mintha mégis lenne valami, na akkor újabb tép és megint néz, és megint majd fél órás vacakolás után megnyugszom és diadalittasan távozom...
A gyerekeim közben idegbajt kapnak a wc előtt, verik mint állat az ajtót, hisztiznek, cirkuszolnak
De elhatároztam hogy nem lesz semmi baj és így is lesz!!! Határozd el te is és tedd a polcra a vetélést!
Mieza!
Részvétem a barátnődnek! Szegény, sajnálom....
Tábla jó ötlet, már én is gondolkodtam rajta... köszi hogy bele kezdtél
Priviben küldöm az adatokat!
Elnézést, ha valakinek nem válaszoltam pedig kérdezett! Majd ha alszanak délbe a fiúk, újra olvasom, hátha addigra jobban fog az agyam
sziasztok!