Sziasztok!
Igigig, Gyógyszer sárgaságra? Na, ezt még nem is hallottam....kékfényt igen, meg igény szerinti szopit.....szóval Levim iszonyú sárga volt, de még fényt sem kapott és szépen elmúlt. Ha meg ennyit eszik, akkor főleg hamar ürül majd a cucc.
Zéti talán egy fokkal jobban elfogadja a cumisüveget mint Levi, de pár korty víznél nem megy több, annak a felét is visszaköpi. Szóval csak akkor adom neki, ha pl. fél órája cicizett és nagyon sír. Kanálból esélytelen. TommeeTipee-t vettem, most állítólag ez a legjobb.
Aztán próbálkozunk. Meg a fecskendővel is. Felváltva.
Amúgy az sem jó, ha sokat sír, mert akkor a levegőtől fog rettenetesen sírni, mert az is puffaszt. Szóval sztem 3 órát nem kell várni szigorúan, én örülök, ha a kettő megvan. Addig meg ringa, ringa. Most még....mert apa itthon, de jövő héttől...
Homeos bogyeszok, espumisan, infacol és majd 6 hetes kortól a grip water.
Nekünk az infacol cart sem ért, az espumisan 3 hétig volt jó, a grip az meg tovább. Utóbbit vagy bírják a babók vagy nem. Az első a főpróba, ha hány tőle, nem szabad, ha nem, akkor mehet.
Homeosból, meg van kettő fajta, épp ma tanácsolták: chamomilla ch 15 és Dioscorea villosa ch9, utóbbit általában csak rendelésre lehet kapni. Tudjátok 5 golyó feloldva sima vízben, csak műanyag kanállal és ezt kell beadni. Sztem mehet napi 2-3x, vagy fél deci vízben oldva itatgatni egész nap.
Zita, ismerős, Levi nekem sem fogad szót....Roli sokat sír éjjel? Hú, az nem jó. Mi ugyan sokx kelünk, de egyenlőre nem sír sokat éjjel Zéti. Boti nem ébred rá föl? És mi van ha egyszerre kétfelé kell futnod éjjel?
Juj, a kamillateával azért óvatosan. Levinek 2 havonta van egy extra szorulós időszaka, amikor semmi sem használ és ugye azt tanácsolják, hogy jó cukis kamillatea reggel éhgyomorra. Találkoztam egy nővel a dmben, aki mesélte, hogy a fiának is ez a baja, de állandóan és már kórházaztak is miatta...és ott mondták, hogy a kamillatea jó néha-néha, mert nyugtat, de folyamatosan ne, mert kiöli a bélbolyhokat durván. Na, nem ijesztegetésnek, csak gondoltam megosztom!
Párod meddig van otthon veletek?
Lejárt a mosásom..