Sziasztok Lányok!
Már Sopronból jelentkezem, ma reggel visszatértem ide...párocskám tovább Bécsbe!
Az idő katasztrófális...itthon fűtünk!Fúj a szél...az udvarunk romokban..
Vivi!
A tested úgyis jelzi mi a jó és mi a rossz neki...Nyugi, érezni fogod majd...semmit nem szabad siettetni, hiszen ezek a hónapok olyan hamar elszállnak majd meglátod! Szinte hihietetlen, de olyan mintha most derült volna ki, hogy Babó jön...és már a felénél túl vagyunk.....
Én már február óta nem dolgozok, engem kiirt egyből az orvosom, mert kiemelten veszélyeztetett munkahelyen dolgoztam.../pszichiátriai betegek-fogyatékosok/.
Gabi:
Ha jó vétel sztem nem korai....és ha nem vagytok babaonásak főleg nem az! Mi még nem sokmindent szereztünk be....van egy pihenőszékem, pár ruhám és egy szopipárnám....hát ennyi!
De már minden ki van nézve és csak egy kattintás-autóút...és kész is!:-)
Én sokmindetn ausztriában szerzek be...negyed annyiba kerülnek kint a dolgok, mint Magyarországon...hatalmas leárazások..Pl. pinehőszék, hintáztatható Esprit....12 kg-ig jó, 79 euroról 19 euro...hm..sztem ennyiért megéri!
Ruhák: 0,50 centtől 8 euroig vannak az 56-os mérettől....pelenka detto!
Voltam 4Ds uhn...2 alkalommal...nekem a genetikai uh egybekötött 4Dssel is.
Mi a Magzati Diagnosztikai Központba járunk, fizetős uh+ dvd+ fotók: 14 000 Ft.
És most a 18 hetesemen bent volt Ceizler Endre is...mert neki is ott van rendelője, és nem kellett plusz pénzt fizetnem vagy ilyesmi...Rosszlett az Apfm...bent voltam vagy háromnegyed órát...mert a feje búbjától a kislába ujjáig átvizsgálták Babót...vesemedencék, vesék, gyomortartalom, hólyagtartalom, csigolya távolságok...csipőcsont, sziv....szóval..nagyon meg vagyok elégedve az ellátással!
Nekem a dokim is rendel itt Dr. Timmermann.
Suzy!
Köszönöm, rendben vagyunk! Gyors volt...hála istennek!:-)
12. hetes uh ..izgiiiii!:-))))
Naon szupi lesz!Nyugi, semmi izgulás!
Én 28. án mennék dokihoz, de sajna nem jó az időpont majd délután tudom felhivni egy 21.ei időpontért...szóval, majd délután megtudom mikor megyek!:-)
Nekem már jöne ez a cukorterheléses vizsgálat is...majd a nagylabor ismét:-S
UTÁLOOOM!
Vivi!
Én is ájulós vagyok nagyon...és amennyit akkor levesznek..szörnyű!Pffffff....