Lilatunder: en es a ket lanyom feherek vagyunk, a ferjem nagyon fekete (nigeriai), a babank ebbol kovetkezoen cappuccino baba lesz
. Igy ertettem a szineset
.
Egyebkent jot nevettem, mikor a mult heten dokinal voltunk. Jott egy anyuka, rajta egy kendo, benne nagyon pici baba, elotte babakocsi, kicsit nagyobb baba. A ferjem nezi, aztan megkerdezi tolem: mi van abban a kendoben, egy baba?
Es megmondom oszinten, meglepodtem. Hiszen az anyukak elvileg naluk is kendoben hordtak a babakat, igaz, nem elol, hanem a hatukon. Ugy latszik, ott is inkabb a babakocsi divik mar.
Valaki kerdezte a folyadekszuksegletet, en eszrevettem, hogy megnott. Altalaban nagyon keveset szoktam inni, most meg ejszakara is viszek be kis uvegben vizet. Es mondhatom, hogy a vizen es a mentas zold tean kivul semmi nem esik jol.
Nlzs, lehet, azert nem akart a doki hozzanyulni, mert tul pici meg. Ha jol tudom, ilyenkor napi 1 mm-t no a petezsak, szoval 2 het mulva mar esetleg jobban hozzafer. Nem tudom, csak tipp.
Egyebkent szerintem felhivhatod a dokit. Sot, esetleg elmehetsz egy masikhoz is, ilyenkor jo kikerni mas velemenyet is.
Furtoske, nem ismerem az x-epil tesztet (nekem errol a gyanta jut csak az eszembe
), de miert nem veszel egy digitalisat?
Az nagyon erzekeny. Ha van HCG a vizeletedben, akkor az meg akkor is kimutathato par napig, ha valami rossz tortenik, szoval ezert fura, hogy most sehol semmi. A HCG nem nullazodik le egyik naprol a masikra. Mondjuk elkezd csokkenni, de akkor ezek szerint annyira alacsony lett volna a + tesztnel, hogy most a lecsokkent mennyiseget az x-epil mar nem is erzekeli? Nem tudom.
Lanyok, en hol fazom, de mint a kutya, hol meg hohullam jon ram.