Az előbb kiderült, h nem kell mennem suliba, küldtek sms-t, hogy beteg a tanár. Igy talán egy délutáni szunya is belefér, apa mindjárt itthon van
Eclipse
Tök jó, hogy ilyen kapcsolatban vagy a dúláddal, főleg, ha ezt igényled is. Biztosan sok felesleges aggódástól kiméled igy meg magad!
Az aggódás egyébként ebben az időszakban szerintem tök normális.
Én anyukámat szoktam felhívni
Amikor Marci született, nem volt fogadott orvosom, sem szülésznőm, de tök jól alakult a szülésem, szép is volt, könnyű is volt. Bár én igy is álltam hozzá...
Egyébként én nem magán dokihoz jártam, és amikor a 20. héten mekérdeztem, már nem vállalt be szülni. Állitólag mostanában már a 12.-13 hét környékén "le stipi-stoppolják" az orvosokat, és állítólag a szülésznőket is korán el kell csípni...
Ági
Szerintem nem gáz, ha nincsenek folyamatosan tünetek!
Nekem sincs. Jó, múlt héten én is aggódtam, mert egész nap nem voltak tüneteim, elmúlt a "mindjárt megfogjönni" érzés, stb...
Valamelyik nap egyáltalán nem voltam fáradt, most meg el tudnék aludni!
A mellfeszülésről azt olvastam, h az elmúlik...
Panny
Jobbulást Olivérnek!!!! Drukkolok, h a többiek ne kapják el!
Viki
Örülök, h rendben vagytok! Én is vérezgettem egy nagyon picit, amikor Marcival voltam terhes, azt mondták, h ez előfordulhat.
Én sem kaptam kiskönyvet a szívhang előtt.
Panndi
Drukk a holnapi dokihoz, bárcsak én is mehetnék már!
Hajni
Gratula a babádhoz! Én nem merném bevállalni a fizikai felmérést!
futást, hasat semmiképp nem szokták ajánlani... szerintem...
Körkérdés:
Tudjátok már, h hol fogtok szülni? Tudom, h messze van még, csak kíváncsi vagyok