Princzike, Eszter, Bibócska!
Köszönöm a jókívánságokat!
Már alig várom, hogy a 2. uh-ra kelljen menni.
Hétfőn annyira féltem, hogy mi lesz a vizsgálaton, hogy az orvos megkérdezte, hogy akkor most örülünk ennek a terhességnek?
Mondtam, hogy naná csak bíztatóak legyenek a hírek.
Azóta egy kicsit megnyugodtam, meg attól is, hogy írt fel gyógyszert.
Már nem emlékszem, hogy ki írta, de én is állandóan a melleimet taperolom, hogy fáj-e még, és ha igen, akkor nagyon boldog vagyok. Nekem is vannak nyugodt napok, amikor szinte nem is fáj, máskor meg, ha a melltartó hozzáér már rosszul vagyok.
Heni!
Ha nem bánnád, akkor én is csak abiztos 12. hét után adnám meg az adataimat. Viszont azt felfedeztem, hogy kollégák vagyunk, én is óvónő vagyok. Te a kislányoddal meddig dolgoztál? Mikor szóltál a vezetőnek? Bocs a sok kérdésért, de nagyon kíváncsi vagyok.
Én nem szólok csak a 3. hónap után, mert új munkahelyem van, szeptemberben váltottam.
Azt meg még nem döntöttem el, hogy meddig dolgozzak, meddig tudok leguggolni, lehajolni orrot törölni, vagy bármi mást csinálni. Egy picit tartok a fertőzésektől is, hiszen elkerülhetetlen, hogy el ne kapjam bármennyire vigyázok is, szóval nem tudom. Köszi a válaszodat, bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem
Üdv: Talinn