sziasztok! Hát időm mint a tenger...na ezért nem jöttem ezidáig!
Valaki kérdezte, hogyan tanultam Andrissal? Hát sehogy...hétközbe nem hoznak haza táskát, mert isiotthon van, így lecke sincs, 7végén meg amikor Vince alszik, átnézem a táskát, kikészítem a házikat, gyerek megcsinálja, én meg ellenőrzök.... Ági addig rajzolt, meg egybek...most már ő is sulis, úgyhogy kikészítek mindenkinek mindent, és kisangyal módjára csinálják...ha vaalmi nem sikerül, azt persze megmagyarázom, meg Andrisnál már idén kell környezetből, meg nyelvtanból batanulni dogokat, azokat kikérdezem....általában mindent tud, nem kellett semmit belésulykolni, iszonyat okos, gyors gyerek, és imád tanulni!
Ági kicsit nehezebb, "matekproblémás"( tanítónéni szerint), szar a tanár, szar a rendszer, ami szerint tanulnak, el is vagyok keseredve...de bizti belejön előbb utób...azért 93%os lett a tesztje, szóval nem gáz, csak nem tökéletes.A hülye atnítónéni meg sulykolja belé, hogy béna a matekhoz, és folyton gyakorolnia kell....a gyerek meg totál elhiszi,egy kis pirospontot sem kap soha, semmi motiváció!!!!Andriséknál tök más.....
Panni! Gratulálok a pozitív teszthez! dejódejódejó!
Pókica! Tök jó, nemsoká meglesz a bébike! Hú, azért ilyenkor úgy irigykedem! Jó volt pocakosan!
Bár ami késik nem múlik.....a múltkor apa is védekezés nélkül meglepett
aznap megjött...de én aztán igazán termékeny vagyok....gondolkodtam, hogy legyen e 72 órás tabletta vagy ne, annyira ellenkezik az elveimmel, meg hát akarnánk még egy utsó csemetét, de még korán lenne most nagyon....nem készültem fel se szervezetileg, se agyilag, meg még fiatal vagyok, nem akarom ilyen korán letudni....szóval sok indok, végül a sorsra bíztam...ha lesz bébi, akkor annak így kelett lennie, ha nem ,akkor meg tök nyugisan készülhetek rá fel....nem tom mi van még...megvárom megjön e a köv.menses, érzésem semmi. szerintem semmi nincs amúgy.azér izgi kicsit...