sziasztok lányok!
most alszik boti, gyorsan jövök. hát én sem tom mi van vele, de a védőnő szerint 4 foga jön egyszerre, nem lehet másról szó. borzalmas, csak így tudnám jellemezni a helyzetet. képzeljétek, lucának már írtam sms-ben, mivel szegényt két nap késéssel tudtam felköszönteni, hogy tiszta zizi a gyerek. ott ültem mellette az ágyon, ledobta a játékot és én lehajoltam érte, mire visszahajoltam már a gyerek fejjel előre esett, jó nagy pukli lett a fején. esélyem nem volt elkapni.
pont az ágyról a parkettára
lehet, hogy már a fáradtságtól nem müködnek a refelexeim
petrám!
köszi szépen az ötleteket, de kölcsön adom botit egy hétre. szerintem imát mondasz, hogy kornélka milyen jó gyerek
igazad van mindenben, de sajnos ez az én elkapatott ördögfiókámmal nem kivitelezhető. hagyom sírni fél órát, utána úgy felidegesíti magát, hogy alig kap levegőt, már néha azt hiszem idegronyó a gyerek. de sajnos rajtam kívül mindenki kényezteti. apja ritkán van itthon, mindent megenged neki, nagy szíve és lelke van, imádja a fiát, még csak rá sem kiabál. virágföldet ássa, távirányítót dobál, telefont nyomkod, meg mindent, amit én nem engedek. mama, papa, soha nem engedi sírni, napokig emlegetik, ha én rászólok a gyerekre. persze, mert az a kis sunyi tudja, hogy ha én rászólok, akkkor sírni kell, mama, papa és apa ugranak. az ölükben már vigyorog. mindent elkövet, hogy ölben legyen. utána meg én szívok! semmilyen játéka nem érdekli, vettünk neki habtapit, most azt tépi szét. norbi szerint kevés játéka van, hát egy bölcsödét megtöltene, de neki mindig az kell, ami a másé.
luca!
tényleg dupla annyi időben tellik nekünk minden, mint másnak, mert ott lógnak rájtunk a pasik, tomi és boti személyében. elmondhatjuk, hogy csüngenek rajtunk a férfiak. de rólam szakad a víz, mire kisikálom a fürdőszobát, wc-t, mert másodpercenkét kell játékot adni boti kezébe. végső esetben marad a komp, akkor elvan egy ideig. örülök, hogy tetszik a kis tomasnak a thomas.
ma jöttek lakástnézni, szégyen, de még fel sem volt időm mosni. amit boti mostanában müvel, az több, mint sok. mászni még mindig semmi. hason nem szeret lenni. tök stabilan ül, már simán ott lehetne hagyni, de mászni semmi.
laar!
mindenképp érdekel a torna, sajnos, ahol én néztem, az horribilis összeg. ha van időd leírnád nekem. köszi! vagy, ha a barátnőd meg tudná kérdezni, hogy mit javasolnak, pesten hova hordjam botit azt megköszönném. tényleg nem akarom kihagyni a mászást, lassan már esedékes lenne az ideje, 8 hós kórban az átlag mászik. azért vettük neki a habtapit, hátha azon mászik ,de nem! szétszedi a puzzle darabokat belőle és azt rágja, ha megtartom a lábát hátul, akkor kicsit kúszik. de nem áll meg mászó pózban. köszi előre is.
szilvi!
majdnem öngyilkos lettem, mikor megláttam a tortát, hogy én nem ehetek belőle. én ha fegyvert tartanának a fejemhez, akkor sem tunék ilyen szépet csinálni. ehhez tehetség is kell. sajnos és egy egyenes vonalat sem tudok szépen rajzolni. majd megyek hozzád korrepetálásra.
grácus!
jó, hogy jöttél, már akartam írni neked, hogy itt vagyunk. képet a profilodban tudsz felrakni, de le kell kicsinyíteni. azt nem tom, hogy kell, de az avator alatt tudsz választani a meglévők között. vonalzót meg mindenkinél megtalálod, hogy melyik oldalon tudsz csináli. azt meg szintén a profilodba tudod beállítani az aláírás rész alatt. oda kell bemásolnod. de ajda magát lépésről lépésre.
angyal!
29-én tartod a névnapod? mondjuk az beatrix. nekünk jó a hétvége, fixáljuk le, hogy nektek mikor jó és akkor megyünk. norbi be van zsongva, hogy nézzük meg a környéket. botival úgysem lehet fürdőzni. max 1 napot.
kiru!
nagyon nagyon szép vagy te is és ákos is, irigyellek. én kb takarítónői fealing-ben nyomom. a nemalvás meglátszik rajtam. már én is csókolomot köszönnék magamnak. örülök, hogy jó volt a nyaralás.
na lányok megyek felmosni, a többieket is imádom, de nincs időm.
vasi, hol vagy? bibócska?
csók