Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

hu de jo hogy mar ennyien vagyunk! Udv minden ujnak! En par napja mar azt hittem bucsuzhatom a forumtol,ugyanis elkezdtem barnazni,es 2 abortusszal a hatam mogott gondoltam na itt a 3.. :( Azota semmi jele ujabb verzesnek ugyhogy bizakodom..

TKRISZ es ATIZKA: pocak es etvagy van itt is (elvileg ma vagyok 6+5)! :? Mar gyanakodtam hogy esetleg elorebb is lehetek hiszen szoptatas mellett estem teherbe es mensim sem volt. Kb 5 het mulva megyek UHra.. lehet hogy addigra mar idos leszek? :lol:

Ti mar egyebkent elujsagoltatok a babat csaladnak/baratoknak,stb? Ami igazan erdekelne, akinek van mar nagyteso, nekik mikor mondanatok el?

Jo hetveget mindenkinek! (itt Bergenben egyebkent kb 11 fok van es 4. napja zuhog :shock: )
rebel

bocsi most olvastam ujra, tehat megegyszer: LEHET HOGY 5 HET MULVA MAR FELIDOS LESZEK? :lol:
rebel

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Kriszti vagyok, 26 éves. Jelenleg a 6. hétben vagyok, és sajnos most betegállományban, mert több mint egy hete folyamatosan rosszul vagyok, hányingerem van, ezért inni, enni sem bírok, illetve csak nagyon minimálisat. Emiatt le vagyok gyengülve, már fogytam 2 kg-ot. :( Remélem hamar elmúlik ez az állapot és akkor én is élvezhetem a babavárást! :)
krisztike83

krisztike, én 7hét + 1 napos vagyok, 2 hete van hányingerem ami bedurvult, mióta kijöttem a korházból, napi 1-2 hányással megvagyunk eddig, kopogjam le. Eddig 1 kg-ot fogytam, és szigorú diéta. semmi édeset nem ehetek (nem is tudnék), mackósajt, kenyér, párizsi, zöldségleves, sajt, és főzelékek. én besunnyogtam tegnap 2 virslit, ami úgy tűnik meg is maradt bennem. ezeket ehetem. ettől nem fogok elhízni.... na meg kefír (bár útálom, reggelire 1 kefír nyugtatja a gyomrom jó hidegen)
marymirella

Marymirella,Krisztike: nem tudom masnal bevalik-e, de nekem a gyomberes keksz vagy almale szensavas asvanyvizzel keverve altalaban segit a hanyingeren.
rebel

Sziasztok,

Mi is iratkozunk ... április 12-re készülünk babásak lenni... Ha jól számolom, holnap, hétfőn leszek 8 hetes :)

Hogy tudom a vonalzómat beszúrni az üzenet végére? :D

Köszi,

Timike
tiwike

Sziasztok!

Niki vagyok, 26 éves most járok a 8 hét végén. Én is szeretnék csatlakozni hozzátok!
Április 6-ra vagyok kiírva! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csnixi 2009.08.30 14:30-kor.
csnixi

Sziasztok,

tyhűűű mennyien vagyunk/leszünk :lol: :lol: :lol:

Üdv a csatlakozóknak :P :P :P

Körkérdés! Ki tervezi, és hova a kombinált tesztet?

KépKép

Kép
sweetlife

[quote="sweetlife"]S írta:sweetlifeziasztok,

tyhűűű mennyien vagyunk/leszünk :lol: :lol: :lol:

Üdv a csatlakozóknak :P :P :P

Körkérdés! Ki tervezi, és hova a kombinált tesztet?

Szióka!

Ha jól olvastam te is a SOTE II fogsz szülni. Úgy néz ki én is, mert Timmermann dokihoz fogok járni, és ő ott van. Neked vannak infok a kórházról? :D
csnixi

Körkérdésem nekem is lenne:
Ki meddig szeretne/tud majd dolgozni?

Mikor szóltok a munkahelyeteken, hogy állapotosok vagytok?
csnixi

[quote="csnixi"]K írta:csnixiörkérdésem nekem is lenne:
Ki meddig szeretne/tud majd dolgozni?

Mikor szóltok a munkahelyeteken, hogy állapotosok vagytok?

Én még nem szóltam... Minél hamarabb szeretném abbahagyni ... jó lenne itthon pihenni kicsit. Amúgy is a 42 kilómmal nem tudom, hogy fogom bírni a pocakom :P
tiwike

Hát én sem szeretnék sokáig dolgozni, mert sajnos elég stresszes munkakörben dolgozom, nem hiányzik az most nekem!

Én úgy gondoltam, hogy holnap megyek pont a nődokihoz, tőle megkérdezem, h mi a véleménye, meg hogy minden ok, és akkor lehet, h a jövő héten szólni fogok bent a munkahelyemen!

Szerintetek túl korai lenne?
csnixi

Sziasztok!
Üdv az újaknak!! :)
De jó..ennyi kismami egy helyen 8) ..

Rebel!
Pihizzél amennyit tudsz és akkor nem lesz gond...tudom nem egyszerü.. :roll: ..
Nálunk tudják a családtagok,és Kírával is megosztottuk hogy lesz majd kistesója,persze ö rögtön akarta és követelte hogy hol van.. :lol:
Nem bírtam ki hogy ne közöljük vele,pedig megfogadtam hogy nem mondom neki kb a 12.hétig...ez van...
De egyébként nagyon örül neki és sokat beszél arról hogy majd segít nekem.. 8)

Krisztike! Én is 83-as születésü vagyok ...üdv itt!!
Te is pihizz és probálj meg rágcsálni kekszet..hátha csillapítja a hányingert..

Mary!
Nagyon vigyázz magadra!!!
Sajnálom ezt a rosszul létet...

tiwike!
Üdv itt...
Igen jól számolod holnap leszel 8 hetes :) 2 nap van köztünk :)
Itt felül van hogy társalgás segédletek,mindkettönél kis nyíl, a segédleteknél arra rámész és a profilt nyomod,azon belül beillesztes a vonalzót az aláírás rublikába és legalul az elküld gombra mész...
Remélem érthetően leírtam,ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan... :D

csnixi!
Üdv nálunk!! :)
Nincs kedved vonalzót csinálni?
Akkor könnyen tudjuk ki hol tart :)
Én már nem dolgozom a kezdetek óta mivel veszélyeztetett vagyok a februári vetélésem miatt...

Szép estét mindenkinek!!
Vendég

akkor egy kis segítséget szeretnék kérni a vonalzó készítésben!!
Köszönöm! jöhet priviben is! :D :oops:
csnixi

Azt hiszem, sikerült :D

csnixi ... én az apuci.hu , vagy anyuci.hu oldalon készítettem. van "vonalzók" menü, ott kiválasztod a terhesvonalzót és a többi az megy magától ... csak hátteret, meg azt a kis izét kell kiválaszd, ami majd mozog rajta :)

kírus, köszi a segítséget a profilbeállításhoz.

Kellemes estét mindenkinek.

Tiwike

Kép
tiwike

Ok ez már megvan! Csak nem amikor az aláíráshoz bemásolom a linkjét, nálam nem jelenik meg, pedig rámentek. Miért?

Kép

Kép
csnixi

jaaa, de mégis! :D bocsika! :oops:

Kép

Kép
csnixi

Hu, lehet rekordot dontunk, hanyan lehetnunk mar osszesen? :lol:

Na ha mindenkinek sikerul ez a vonalzosdi akkor en is megprobalom ujra pedig a multkor mar feladtam.

Ime:

Kép
rebel

Jó reggelt!

Milyen sokat írtatok :lol: :lol: :lol: :wink:

Sweetlife
Igen, debreceni vagyok :lol: :wink:
Hogy kinél fogok szülni? Eddig Sápyhoz "jártam", most is úgy gondolom, hogy őt keresem meg.
Szülésznőben még nem gondolkoztam, még nem néztem körül... :oops:
Nagyon jó a táblázat!

Toxoplazma
Kicsit eltúlzott a pánikkeltés körülötte (mint a H1N1)... higiénés rendszabályok betartása kell és kész :wink:

Tündércserje
Én inkább repülnék, mint Horvátországig autóznék... :oops:

Joli
Terhesgondozás folyamata minden helyen más-más :cry:

Tkrisz, Csülike, Julduz, Szisza75, Krisztike, Tiwike, Csnixi
Üdv itt :lol:

Marymirella
Vigyázz magatokra!

Teszt
Én elmegyek simán a 12. heti UH-ra, itt a négyes tesztet csinálják az AFP-s vérvételnél, és UH.
Én a vérvételek helyett inkább UH-ra megyek!

Munkahely
Miután eléggé nyugalmas, nem megerőltető a munkám, úgy tervezem, hogy febr-márc-ig dolgozom... vagy ahogy bírom...
Még nem jelentettem be... igaz, még orvosnál se voltam... :oops: :wink:
alicia

Én is üdvözlöm az újakat!
Mivel még korán van (legalábbis nekem), már nem tudom ki kérdezett és lusta is vagyok visszagörgetni, de akkor:

A kötelezőkön kívül nem tervezek más vizsgálatot, bízom benne, hogy semmi nem indokolja majd később sem.

Én anno a munkahelyemen elég hamar elmondtam a várandósságot a főnökömnek és a közvetlen kollégáimnak, hogy tudják, miért nem emelgetek gyereket (oviban dolgoztam, erről ugye volt is már szó, gyógypedagógus vagyok), és az extra problémásokat pl. néha kiszámíthatatlan autista átadtam másnak.
Szerintem a főnököt nem árt beavatni, ha bármi van, akkor tudja mi a helyzet.

A közvetlen család nálunk már tudja, barátnőim is, és azok, akik konkrétan rákérdeztek. Letagadni nem fogom, az biztos :D , de még nem újságoljuk mindenkinek. A 12. hétig legalábbis biztos.

Rosszullétekhez kitartást, lassan-lassan elérkezik a bűvös 12 hét, aztán remélhetőleg mindenkinél jobb lesz. Nálam a napi 1-2 hányás szinte már rutin, utána legalább sokkal jobb.

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok!Én még nem mentem orvoshoz, mert a dokim szabin van, de szombaton megyek hozzá akkor biztosabbat tudok, a tesztem 2 hete lett pozitív, ahogy számoltam a kalkulátorokkal kb 2010.04.18. körül várható a szülés.
Első babám lesz, sajnos eddig nem jött össze , de már nagyon szerettem volna (36 éves vagyok:) )
A munkahelyemen még nem szóltam, majd a 12. hét után ....
A rosszul- létek általánosak, hányni még nem hánytam, de egész nap émelygek és a gyomorégés is gyakori......
Mindenkinek boldog babavárást...és szép napot
julduz

Sziasztok Mindenkinek!

Jól lemaradtam a hétvégi kihagyás miatt, látom rengetegen csatlakoztak! :lol: :lol: :lol: Jöjjön is a sok babuci!

Bevallom, nem olvastam el mindent péntektől, de igyekeztem... :oops:

Csnixi: én Timmermann dokihoz járok, úgyhogy ha szeretnél róla valami infót, szívesen segítek!

Alicia: nekem az első trimeszterben eddig senki nem javasolta a repülést, amikor mennénk már épp' belépek a másodikba, úgyhogy nem tudom, hogy megkockáztathatom-e, de megkérdezem a dokid. Az biztos, hogy sokkal kényelmesebb lenne...

Rajtam mindenki olyan szerint már látszik a bab, aki tudja...de ez lehet, hogy csak pszichés náluk...bár aa férjem is azt mondja és a nadrágjaim begombolása nálam is elég problémás...na és a cicméret növekedése az teljesen egyértelmű :oops:

Én a főnökömnek két hete mondtam el, mert vannak néha olyan feladatok, amiket nem vállalnék már be + annyira aluszékony vagyok, hogy muszáj délutánonként legalább egy órát aludnom, úgyhogy itthon dolgozom jórészt (építészmérnök vagyok egyébként...)
Úgy gondoltam, jobb, ha mielőbb megtudja, nehogy később gondot csináljon belőle, miért nem szóltam előbb...

Egyébként megint rámtört a nagy izgatottság, ma este megyek dokihoz, és már másra sem tudok gondolni, csak hogy minden rendben van-e...

Szép napot mindenkinek!

Kép
tündércserje

Sziasztok!

Mary!
Jaj, annyira sajnálom, ami veled történt! Pihenj sokat, és minden rendben lesz.

Dudu!
Köszi a tanácsot szoptatással kapcsolatban, nem haragudtam meg, én is olvastam, hogy méhösszehúzódásokat okoz, de az orvosom megnyugtatott, hogy nyugodtan szoptathatok, nem lesz baja egyik picinek sem.

Rebel!
Nekd ugyanannyi a tejmennyiség? Vagy kevesebb a terhesség miatt?
Sajnálom a barnázást, nekem is volt pár csepp úgy két hete, azóta semmi. Szorítok!

Calendula!
Gratulálok,és nagyon örülök, hogy minden rendben!

Joli!
Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk a terhesgondozóba csak naplósorszámért kell menni a beutalókra, amiket, az orvos és a védőnő ad. Az első ultrahang után ( amin már hallaható a szivhang is), az uh lelettel kell menni a védőnőhöz, ő elmagyaráz mindent. Védőnőhöz is orvoshoz is az elején kb. havonta kell járni, ha minden rendben.
Sajnálom a mamádat! :(

Kriszta!
Gratulálok, és üdv. köztünk!
Hát én egyáltalán nem tudom kontrollálni az étvágyamat, általában miután Róza elaludt (kb.este9-10 óra), akkor leszek farkaséhes, muszáj ennem, mert éhesen meg nem tudok elaludni. Én a terhesség alatt alig híztam, viszont szülés óta, a szoptatás alatt folyamatosan, úgyhogy én is túlsúllyal indulok ennek a terhességnek.

Csülike!
Gratulálok a kis dobogó szívű babához! És igen, szerintem az uh lelettel menj nyugodtan a védőnőhöz, majd ő elmondja, mit csinálj, míg az orvosod nem rendel újra.

Julduz!
Üdv. köztünk!

Atizka!
Egyébként a második baba hamarabb látszik a pocakon, mint az első!

Szisza!
Nagyon gratulálok neked is a babóhoz!

Krisztike!
Gratulálok, és sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, kitartás.

Tiwike, Csnixi!
Üdv köztünk!!!!

Sweetlife!
Nálunk itt Salgótarjánban alapból csinálják a kombinált tesztet ( mondjuk tavalytól vezették be ezt a rendszert), úgyhogy nekem biztosan lesz, és örülök neki, mert azt mondják megbízhatóbb, mint az afp.

Csnixi!
Én most itthon vagyok gyeden a kislányommal, de mikor őt vártam, én csak a 12. hét után jelentettem be a munkahelyemen, nekem nagyon örültek, és gratuláltak.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!
Persze megint elszállt az irományom :(
3 napig nem voltam és mennyien lettünk!!! :)
Üdv és gratula Minden újnak (is)!
Mi ma megyünk UH-ra újra. Nagyon kíváncsi vagyok!
Laborleletek nagyjából megvannak.
Védőnéninél szombaton voltunk. Megkaptam a kiskönyvet.
Ti is csúnya szürkét kaptatok már? :(
Ja és 64 kilónak beírta a kezdő súlyt. persze mondtam, hogy ez már nem a kezdő, de neki megfelelt. (kb 10kg-t szedhetek fel még szerinte) Persze az állandó gyomorégés és éhségérzet miatt megy a zaba és meg is látszik már a hasamon. A nadrágokon én is érzem, hogy már nem a legjobbak (bár a csípőgatyák még jók) És a derekam kezd vastagodni! :(

Munkahelyemen már tudják (kicsi a csapat). Főnököm is tudja. Én karácsonyig szeretnék 6 órában dolgozgatni (irodai)
Közeli család és közeli barátok tudják. (Azért még közhírré nem tettük :) )

Sweetlife! Láttam a táblát. Szupi. De az újakkal együtt, már szépen fog bővülni. Felviszed ugye őket is?

Tündércserje! A repülést én is hallottam hogy az elejn nem a legjobb, de inkább az ottani kajákkal kell jobban vigyázni.
Horvátországban is a tengeriherkentyűkkel csak óvatosan! :)
Amúgy hívtad a SOTE II-s előkészítőt? Jössz jövő héten?

Mary! Örülök, hogy újra köztünk vagy és jobbulást, kitartást. Hamarosan csak múlni fog az a fránya hányás.

Csnixi!Láttam Te is SOTE II-s leszel. Nem érdekel a 12 hetes előkészítőjük? Korábban küldtem róla linket. Szept. 8-án indul (lesz kismammatornája is).

Kép
moncsi73

Moncsi: még nem hívtam őket, gondoltam előbb beszélek a dokival - ahogy neked is, nekem is ma esedékes :) , de szeretnék menni az előkészítőre és a tornára is.

Az én kiskönyvem sima fehér fekete betűkkel az elején...úgy látszik, ez is változó...

Kép
tündércserje

Ja, Moncsi, még egy kérdésem van: Németh Évát kell hívni? Őt találtam a honlapon.

Kép
tündércserje

Igen, én is vele beszéltem. (Jó az a mobilszám)
És még a héten fogom hívni.Nagyon kedves volt.
Dokival én is beszélek ma erről.
Jó lenne menni! :)
M

Kép
moncsi73

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a csoporthoz! Az én Kincsem április 10-ére van kiírva!
Nekem ő lesz az első, így még elég sok új infóra lenne szükségem! Budapesti kórházakról tudnátok nekem véleményeket mondani? Privátba is jöhet! Olvastam, hogy kettőtök is a SOTE II-re megy. Milyen dokihoz mentek? Tudnátok róla pár szót, esetleg árakat mondani? Privátba mehet ez is, ha nem gond.
Tudtok nekem esetleg máshol pesti orvost ajánlani?
Fontos lenne mielőbb, ugyanis nem nagyon tudok mi alapján dönteni, és a kerületi (kistarcsai kórházhoz) nem mennék, mert nem hallottam túl jót róla...

A rosszullétre nekem a citromos víz vált be igazán, és egy kis sima háztartási keksz.

Előre is köszi a válaszokat!
kaisa

Kaisa! Szia üdv itt!!
Egy napra vagyunk akkor kiírva :wink:
Én sajna nem tudok segíteni...vidéki vagyok...

Moncsi!
Mi volt az uh-on???
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszi a sok infot mindenkitől!
Én múlt héten repültem nászútra, nem volt semmi gond, 2 óra 20 perc volt az út, és utána ott a szigeten is sokat pihentem!

Ma voltam Timmermann dokinál, szimpinek tűnt, azt mondta, h betöltött 9 hetes vagyok, CRL: 21 mm és mindent rendben talált, 3 hét múlva kell mennem újra! :D

dokival is megbeszéltem, hogy holnap szólok a főnökömnek, h babát várok. Drukkoljatok, remélem jól fogadják majd! Holnap megírom mi volt! :D

Moncsi: hol tudom megnézni az infot a SOTE II-n induló előkészítőn
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csnixi 2009.08.31 19:22-kor.

Kép

Kép
csnixi

Az én kiskönyvem is sima fehér fekete betűkkel az elején!

Kép

Kép
csnixi

PETRA: az az igazsag hogy mi meg eleg sokszor ciciztunk es miota kiderult hogy baba lesz probalom csokkenteni mert erzem a mehosszehuzodasokat.. Igy maradt a reggeli-esti szopi,plusz egy par ejszakai, ennek koszonhetoen csokkent is a tejmennyiseg. A vedono szerint jelentosen le fog csokkeni, sot szerinte magatol abba is hagyja majd a szopast a kisfiam mert a terhesseg elorehaladtaval megvaltozik a tej ize (?). Oszinten szolva nem bannam, jo lenne egy kis pihi a ciciknek, meg tandemszoptatast sem szeretnek bevallalni.. Csak sajnalom a kis manot, imad cicizni :D

Ma mar nincs erom a forumozashoz, hulla vagyok a melo utan. Joejt mindenkinek!

Kép
rebel

Kép
alicia

Jajj csajok, nagyon boldog vagyok, tegnap láttam a manócskát, 33 mm popsitól fejbúbig és már nagyon olyan, mint egy kisbaba! Hihetetlen volt! :D :D :D És nagyon aktív, össze-vissza kalimpált, meg lubickolt, igazi kis búvár! :D Őszintén szólva nagyon meghatódtam!

Szept. 11-én megyek kombinált tesztre, valaki itt már szóba hozta, hogy ingyenes-e már, és igen, ingyenes, mi a Magzati Diagnosztikai Kp-ba megyünk, ott a 12 hetes UH 12 ezer, a teszt pedig ingyen van.

Csnixi: ezek szerint nektek is olyan gyorsan jött a bébi esküvő után, mint nekünk. :D
Tegnap voltam dokinál, és ő is a repülést javasolja, de csak Európán belül, úgyhogy akkor ezt választjuk.
Nekem is Moncsi mondta a felkészítőt, az egyik hozzászólásánál, a nekem címzett résznél van egy link, kb. egy héttel ezelőtti lehet...

Moncsi: nálad mi újság? Minden rendben van? Megkérdeztem az előkészítőt+kismamatornát, és a doki kifejezetten örült neki, hogy mennék, úgyhogy megyek...

Kép
tündércserje

Szép napot!
Kírus, Tündércserje kösz az érdeklődést!
Na hát tegnap voltunk UH-n. Minden Ok!!! :) 34,5 mm a CRL.
Először csak nézegettük, meg a szívhangját hallgattuk, aztán a végén beindult a Babó. Úgy el kezdett ficánkolni, meg boxolni...apjával csak ámultunk, meg könnyeztünk. Szuper volt látni!
Hamarosan Mindenkinek ilyen élménye lesz remélem!
Dokival beszélgettünk a Down szűrésről (35 fölött). Ő javasolja a magzatvízvételt. Állítólag ilyen korban már kiegyenlítődik a százalék a vetélés és a beteg baba között. Megoldás lehet a vérvétel előbb és ha esetleg az olyan eredményt mutat, akkor a szúrás. Ezt még át kell gondolni nagyon. (A szúrás TB támogatott állítólag)
Ja meg azt mondta, hogy a vérvétel ugyan 95%-os, de az csak valószínűsít, míg a szúrás 100%-os és biztosat mond. Hááát? Nem tudom mit válasszak....
Tündércserje! Örülök, hogy Neked is ilyen gyönyörű élményben volt részed!
Az előkészítőt én is említettem, és az én dokim is örült neki. Mehetek kismamatornára is.
Úgyhogy 8-án ott a helyem!
Ja megkérdeztem a szülésznőválasztást is. Ő amiatt javasolja, hogy akkor "elvileg" csak velem foglalkozik a szülésznő, míg az ügyeletes mindenkivel. De mi van, ha épp a választott az ügyeletes? :)
Csnixi! Itt a link újra! Remélem Te is tudsz jönni!
http://www.sote.hu/intezetek/hirek/hir. ... ews_id=972
(Tavalyi program most is érvényes)
Kaisa! A SOTE II-n és a Kósa dokinál szülök, de ő csak külsősként van ott. A kórház jó, felszerelt a szülészete. Amit rosszat hallottam, hogy ha a fizetős szobába akarsz menni, akkor igazából senki nem néz feléd (másik emeleten van) A babát is neked kell cipelni fürdetésre, vizsgálatra.

Na jó hosszú lettem....de annyi mesélni valóm van! :)

Kép
moncsi73

Itt egy kép a Babóról...aki most egy kicsit medvebocs kinézetű :)
(Persze a szkennelés utáni minőségről ne is beszéljünk)
M Kép babó

Kép
moncsi73

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Elvileg 5 hetesek vagyunk, ha minden igaz április 30. a maszatkánk születési dátumja... :wink:

Rólunk:
Érden lakom, jelenleg itthon vagyok a 16 hónapos kislányommal, ő Jázmin. Van még egy 7 éves fiam, aki ma kezdte az iskolát, Ő Dani.

Atizka! Látod legalább mi tartjuk a megbeszéltet és újra együtt babázunk. :) :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok.

Szépen bővülünk :lol: .

Beugrottam, így csak csatolom a táblát. Akiknek hiányos az küldjön privát levelecskét!!!!!!!!!!!! Kép Áprilisi kismamik 2010.

Szép Napot Mindenkinek!

KépKép

Kép
sweetlife

Moncsi, a kis medvebocs szembe fordul velünk ugye? És már 34,5mm :shock: nő, mint a gomba :lol: :lol:
Remélem hétfőn én is tudok nektek ilyen képet mutogatni :lol:

KépKép

Kép
sweetlife

Medvebocsi tényleg szembenézett. Arccal volt felénk legtöbbet.
Döbbenet tényleg ahogy változik, nő éshogy ott ficánkol a pocakban.
Lányok! Inkább attól kérdezem, akinek az első babája lesz, hogy ti már felfogtátok? Nekem még mindig hihetetlen, pedig egy pár UH-n túl vagyunk. :)

Kép
moncsi73

Én még nem igazán fogtam fel, inkább hullámokban tör rám a "felismerés"...először amikor elsőre hallottam a szívverését, és tegnap, amikor láttam, hogy ficánkol. Igazából nagyon hihetetlen, hogy egy kis élet növekszik bennem, hogy tényleg két szívem van.
Már nagyon várom a következő UH-t, a 12 heteset, arról kérhetünk DVD-t, és bármikor megnézhetem utána.

Moncsi, örülök, hogy nálad is minden rendben és ilyen szépen növekszik a babód!

Kép
tündércserje

Sok szeretettel köszöntök minden újonan csatlakozót!

Örülök a jó eredményeknek!

Moncsi
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:
alicia

[quote="moncsi73"]M írta:moncsi73edvebocsi tényleg szembenézett. Arccal volt felénk legtöbbet.
Döbbenet tényleg ahogy változik, nő éshogy ott ficánkol a pocakban.
Lányok! Inkább attól kérdezem, akinek az első babája lesz, hogy ti már felfogtátok? Nekem még mindig hihetetlen, pedig egy pár UH-n túl vagyunk. :)

Már aki :wink:
Én még nem voltam doktornál... majd pénteken megyek... :wink:
alicia

Alicia! Mindjárt itt a péntek és akkor Te is csodát láthatsz!!!
9 hetesen már Neked is szép nagy lesz a Picurka.
Drukkolok és majd mesélj!

Azért, ha valaki kap képet, ugye felrakja?
Dicsekedjetek vele! :lol:

Kép
moncsi73

Alicia! Ja, és miért nem voltál eddig dokinál? Szabin volt?
Nekünk az inszem miatt kéthetente mennünk kellett. Így már háromszor voltunk (de persze majd leritkul ez is)

Kép
moncsi73

Sziasztok!
Sajnos napközben nem nagyon tudtam írni!
Szóval szerintem én is megyek SOTE II előkészítőjére. Holnap fel is hívom a kórházat!

Nálam is hullámokban tör rám a felismerés, hogy anyuka leszek, 7 hónap múlva! :D

Ma, a munkahelyemen megmondtam, hogy 9 hetes terhes vagyok, nagyon jól fogadták, mindenki nagyon aranyos volt, és megbeszéltük, h lassan keresnek helyettem vkit, mivel nagyon stresszes a munkánk, és inkább vigyázzak magamra! :D

Remélem mindenki jól van és jól telt a napja! :D

Kép

Kép
csnixi

Na jó, akkor én is dicsekszem a pocaklakóm sztárfotójával... :lol:
Kép [/img]

Kép
tündércserje

Jajj, de jó, ez az UH, Remélem nekem is lesz hamarossan ilyen! :) Én 3 hét múlva megyek újra Timmermann dokihoz, mert most 1 hétig nem lesz, azt mondta nekem!
Te mikor mész újra?

Kép

Kép
csnixi

sziasztok!
Noémi vagyok, 8. héten járok. Gondoltam becsatlakozom, túl vagyok egy spontán vetélésen, ezért jelenleg kiírtak TP-re. Jól esne dumálni, mert lassan már becsavarodok ettől a semmittevéstől...eddig kicsit pörgősebb életet éltem :)
Lányok, gyönyörűek a sztárfotók!!!!
nagynoémi77

üdv. köztünk Noémi! Jó babavárást, és vigyázz magatokra!

Én is otthon leszek okt. 1-től, szóval el kell majd foglalnom magam, mondjuk én angol meg norvég nyelvtanulást szeretnék beiktatni! :D

Kép

Kép
csnixi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?