hát HELLÓ kedves mindenki.
én is vissza tértem.
nem vesztem el, olvastam mi van veletek, de mire írtam volna, a gyerek mindig kitúrt valami ürüggyel.
ungeszbungesz: hogy vagytok? panni baba még panni? vagy a neve már biztos? amúgy nagyon szép név.
alvás: libabának szerencséje van a jó alvó babucival. én ezt sajna nem mondhatom el a fiamról. 3 hónapig ő is aludt, evett 1x 2x, aztán meg....evett és nem laudt.
átment egy ébresztőórába, aki mindig máskor volt felhúzva. nem játszani, meg nézelődni kelt fel, csak ivott, cumi kiesett, nem bírt elfordulni...ilyen "problémái" voltak, amit ki is nőtt 3 éves korára. :s
te a frontint a 6-12 hét közt nem szedted? és azóta?
az én mostani adagom, 2x 0,25 fele. az szinte semmi, nem? azt mondta a dili doki, hogy ezt szerinte csak a megszokás miatt szedem, mert hatása már nincs olyan erős, hogy ne tudnám abba hagyni. szerintetek???
hozzá teszem, hogy szedtem egy másik erős gyógyszert, 75 mg-os lyrica-t fejfájás miatt, majdnem 1 évig, és egyik napról a másikra letettem, miután egy másik neuro doki azt mondta, hogy hiába szedem, mert nem a "fejemmel van baj", hanem a nyakammal, amire ez a gyó egyáltalán nem való. hm... 2-3 nap rossz volt, ha éjszaka felébredtem nem tudtam vissza aludni, meg fáztam, de amúgy semmi extra.
sszandra: hogy állsz a gyógyszerrel? pánikolsz még? az a fevarin mire jó? még nem is hallottam róla... a rivotril, amit szedsz az hány mg?
libaba: örülök nagyon, hogy jól vagytok! boldogság!!!
))
mazsikata: új doli? találtál? milyen? minden ok?
pocaklako82: ti? rivotrillal hogy állsz? az másabb gyógyszer, mint a frontin?
czeizellel telefonon beszéltél, vagy voltál nála? írnál egy kicsit többet róla, hogy mit mondott? lééééégysziiii
lili85: hogy vagy? gyógyszer? remélem minden oké veletek.
hát csajok, utálom ezt az időt már. alig vártam, hogy tavasz legyen, erre puff, hóóóóó. de még mennyi...
én is nagyon rajta vagyok a babán, de valamiért félek. már a fogamzásgátlót is csak 1 haviba váltom ki, mert mindig abba bízom, hogy jön egy szél és elfújja azt a fránya frontint. de nem.... szerintem nem sok, amit szedek, de attól félek, hogy nem lesz olyan "rózsaszín" a terhesség, mint az első, és akkor többet kell szedjek, hogy bírjam a lendületet a fiammal, meg pocakkal.
jövő héten megyek dokihoz, volt egy szép petefészek gyulladásom, ami miatt vissza hívott, mondom majd neki a gyógyszer adagom, és kíváncsi vagyok mit mond. ha olyat, ami nekem is tetszik, akkor nem váltok ki több antibébit.
na puszi mindenkinek, kellemes nyuszit, ha lehet hó menteset, és pánikmentes napsütéses isőd.