Na jó, kimagyaráztátok magatokat!
Én se jövök annyit mint szeretnék, elég sok minden összejött mostanság.
Nyulaszkám te Valaki vagy, de te a másikról is ismersz, el is várom, hogy hiányolj!
Törpilla nyugi, nem haragszom, csak kicsit rájátszottam!
Nárciszka, te mentséged is elfogadva!
Andi, nem rakod fel a 3D-s képet?????????? Meg én ezt se látom itt rendesen a vonalzód mellett....
Csajok én ezt sose tudom, hogy mi az, hogy ÓVATOSAN. Ma pl sietnem kellett kicsit és eléggé megszuszogósodtam, nem is esett jól, kicsit aggódtam utána. Meg a lépcsőzés se esik már olyan jól, mint régen, pedig még csak a 12. hétben vagyok. Mindenki a munkáról meg a pihenésről kérdezget, de én nem igazán szoktam úgy teljes odaadással pihizni. Ledőlök, ha felrakom az Utrot (már a jövőhéten nem is kell!), meg munka közben is felpolcolom a lábam, meg nem most futom le a maratont, de ezen kívül nem érzem szükségét különösebb pihenésnek. Ráadásul én nem autózom, hanem tömegközlekedem meg gyalogolok (igaz, nem kell sokat). A testünk csak figyelmeztet, ha oda kell figyelni jobban, nem???
De az azért vicces volt, hogy most hétvégén a család vattába csomagolt!!!!
Nyulasz pl nálad mit jelent a "sok pihi"????
Meg már régóta meg akartam kérdezni, csak nem mertem (remélem nem bántja már a lelkecskédet): Neked a 3. babával pontosan mi lett, lehet tudni? És hányadik héten is? Remélem nem szakítok fel sebeket. Ha nem akarsz, nem kell válaszolni. Ha beszélsz Zsófival, mondd meg neki, hogy méhszájzáró drukkokat küldök!