Sziasztok!
En szivesen megosztom veletek a "terhességi tuneteimet"
A beágyazódás napjától menzis gorcsokre hasonló alhasi fájdalmaim voltak, és a melleim szét akartak durranni, annyira fájtak, hogy nem tudtam hason aludni. A mellek érzékenysége, fájdalma még most is tart, de ez a legkisebb probléma, nem csinálok belole nagy gondot!
Aztán nemsokkal utána kezdodott az állandó haspuffadás és a farkasétvágy
ez tartott kb. az 5. hét végéig!
A 6. héten elkezdodott a fejfájás, undor mindenféle kajától , hányinger és az álomkór!! Azon a héten képtelen voltam bármit csinálni, otthon tartózkodtam és általában aludtam vagy fekudtem és foleg csak gyumit és joghurtokat ettem.
Ha meg is tudtam enni valami fott kaját, attól minden esetben égett a gyomrom és állandó volt a puffadság is.
Ja és jobb oldalt hátul fáj a derekam. Soha azelott nem szokott fájni , na mostmár azt is tudom, hogy mi az a derékfájás
A székrekedés olyan 2 hete nálam is elojott, 2-3 naponta nagy kínlódás árán sikerul prdukálnom valamit
, pedig minden rendel actimelt iszom
Mostanában már jobban vagyok, de mindig változó, egyik nap jól vagyok, másik nap elojon a fejgorcs és a hányinger és undorodok mindentol.....
Az alhasam szerencsére már szinte sohasem fáj, de az 5.- 6. hétig még éreztem állandóan a feszulést, ahogy gondolom tágult a méh!
Lányok, MINDENT kibírok, hogy gyermekem szulethessen, úgyhogy nehogy valamelyikotok azt higgye, hogy ezeket a sorokat panaszképpen írtam le, mert egyáltalán nem ez volt a szándékom!!!
Mindenkinek boldog babavárást kívánok !