Sziasztok! Vagyis szép jó reggelt Kismaminak és Babácskának
Fura, legtöbben arról panaszkodnak, hogy fáradtak meg ilyesmi, én meg 6körül kipattanok az ágyból és meg se állok estig, bár korábban fekszünk le, mert eddig éjfélig tudtam tv-t nézni, most meg fél 10kor már kikapcsoljuk és alvás...szegény apa egy esti filmet nem tud végignézni
Tegnap elmentünk franciaágykeretet nézni, mert én bizony jól elszámoltam magam...azt hittem kis naivan, hogy olcsók, de hát tévedni emberi dolog...igy még várunk, és jól kinézelődtük magunkat..utána (mivel pont egy helyen voltak) benéztünk a Brendonba, (majd oda megyek babamozira,mert tök aranyosak voltak, és mutattak képeket is, hogy hány hetesen mekkorák, igy 11-13hetesen meglessük
) és jót beszélgettünk egy 5hetes bébis házaspárral...lehet hogy párom most kezdi felfogni, mert ahogy nézte az apukát, ahogy ringatja a babát, ő is mondta, hogy jövöre már az ő keze is tele lesz
és ilyenkor mindig elpityeredek... megnéztünk kiságyakat, kádakat, kipróbáltunk egy 240ezres szuperluxus babakocsit, meg ikerkocsit, meg HÁRMASikerkocsit
(ehhez már szinte jogsi kell, mert van rajta kormány is!
) és rájöttünk, hogy majd havonta egyvalamit megveszünk, és a 9.hónapra már be leszünk rendezkedve. (mivel a családokra nem nagyon tudunk anyagilag támaszkodni, bár biztos kapunk tőlük is segitségeket, dolgokat)
ma folytatjuk a nagytakaritást, és lakásátrendezést, csak gondoltam lecsüccsenek ide a gép elé, és elolvaslak titeket
mire apa felébred, lehet hogy már átrendeztem a szekrényt
puszi mindenkinek, és kitartást az első uh-ig, amikor végre megnyugodhatunk