Judy!
Gratula a kis 7 heteshez!!:-) Nekem is 8 mm volt a CRL, amikor 7 hetes voltam, de az UH szerint ez 6+2-nek felel meg.
Neked a mensid alapján 7. hét, vagy egyébként?
Én csak láttam a szívdobogást, nem hallottam, de az is nagyon nagy élmény volt.
Most már alig várom, hogy mehessek a 12 hetes UH-ra, de addig még van legalább 4 hét...
Sógornőm múlt héten volt 12 hetesen, és annyira aktív volt a kis bébi, még "integetett" is, meg iszogatott, emelgette a kezét, lábát. Nagyon várom már, hogy én is ezt láthassam!
Ez az időszak a legrosszabb, mert még nem érezzük a mozgását, és én pl. állandóan a tüneteimet figyelem. Tiszta hülye vagyok. Egész nap a mellemet ellenőrzöm, hogy érzékeny-e, feszül-e, stb., meg ilyenek. Igaz, hogy pisilnem kell éjjel-nappal, émelygek is rendesen, hánytam is, de akkor is szerintem benne van az emberben a félsz.
A kislányommal is mikor terhes voltam, mindig az UH-kat vártam, amíg meg nem mozdult. De az csak a 15. héten volt. Szóval még várnom kell azokra a kis ficánkolásokra
Adire!
Sajnálom, hogy így állsz az anyukáddal, annál rosszabb nincs, mikor onnan az ember nem várhat segítséget.
Szerintem a legutolsó dolog az, hogy milyen lesz az alakja az embernek, mert ha a párja szereti, akkor úgy is szeretni fogja, a munkahely téma meg nem a kismama hibája, hanem ez az egész magyar felfogás. Szüljünk, de egyből adjuk le a gyereket, aztán rohanjunk dolgozni. Jópofa nagyon...
Ma voltam beutalókat íratni vérvétel és egyéb nyalánkságokra, jövő héten elkezdhetem intézni a dolgokat.
Én naiv gondoltam, hogy egy napon mindent elintézek, aztán kiderült, hogy amíg nincs véreredmény, addig nem mehetek belgyógyászhoz, stb., stb. Szóval vehetem ki a szabadnapokat. Dehát ez van.
További szép napot mindenkinek!
Kata