Hahó!
Csikken! Most megnéztem az ikeás kiságyakat, megváltozott a méretük, a miénk még asszem 113x55 cm-es volt, most meg 124x66-osok, ha jól emlékszem. Szóval hogy ott kell venni matracot, az még mindig érvényes, de a méretük nagyobb lett.
Köszi a képet az ülésekről! Tetszenek! Meg Roli pasa is
Miksának Concord Trimax ülése van, ami elvileg 9-18-ig jó, utána vagy ülésmagasítóként üzemel az alja, vagy lehet hozzá venni másik háttámlát, és akkor jó 36 kg-ig, szóval végig. Mi akartunk venni hozzá mindenképpen támlát, én nem kockáztatok csak ülésmagasítóval. Viszont most elgondolkodtam, hogy lehet, hogy ha most veszünk hordozót, akkor egy év múlva Miksa kaphat egy teljes új ülést 36 kg-ig (32900), a kicsi átül az övébe, a hordozót meg eladjuk. A Concord hordozó 29900 (az olcsóbb), nem óccsó, a fene egye meg. Viszont nekünk meg a Concord jött be eddig. Most tegnap pedig a Be Safe tetszett nagyon, a Kenguruban láttam. Ezt még emésztem majd
Jutka! Mi az északi partra mgyünk, mert az uram horgászik, és mélyvízpárti, meg én is jobban szeretem az északi partot. A kölyöknek meg remélem mindegy
Ide megyünk, itt is homokos a gyerekrész a strandon:
http://www.abrahamhegy.hu/strand_hu.php
Fürdés: én direkt rákérdeztem a dokimnál, nem javasolta óvatosságból, hogy fürödjek a Balcsiban (meg semmiben). A tengerben lehetne, akartunk is menni, de oda meg az utazást nem javasolta, ha neadjisten történik valami, akkor jobb itthon lenni. Végülis igaza van. Csak baromira úsznék egyet a Balcsiban, főleg, hogy saját stég lesz a házhoz, amit béreltünk
Mondjuk ott mély a víz, csak felnőttnek jó, meg ugye horgászni, szóval a gyereket a strandra kell vinni.
Manó! Jó, hogy mondod a bébiőrzőt, azt én is szeretnék. Miksánál nem volt, és hiányzott, meg ugye kertes ház, emeleti szoba stb...
Milyen az a kerekes hordozó?
Ti gondolkodtatok már azon, hogy hogy oldjátok meg, hogy a nagyot oviba vigyétek a kicsi mellett? Az uram legtöbször el tudja vinni Miksát reggel, de délben nekem kell érte menni, és ez novemberben, főleg a legelején, nem tudom, megoldható-e. Főleg, ha baromira hideg lesz, ugye pár hétig eleve nem javasolják,hogy rohangáljunk vele. Meg majd valahogy össze is kell hangolni őket, alvás, kaja stb...