Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sleepin"]P írta:sleepinersze, hogy akartam még írni valamit! :roll:

Amikor bementem a dokimhoz, hogy volt egy pozitív tesztem (a meglepődésen kívül) örült, de ezt a mondatot szerintem soha életemben nem fogom elfelejtetni. Felfeküdtem ugyebár... mondta, hogy biztos, hogy terhes vagyok, de nézzük meg UH-gal is. És a monitor nem felém állt, meg amúgy is majd kiugrott a szívem, nem mertem odanézni. Bejött az asszisztens és a doki azt mondta neki: "Így kell ezt csinálni!" :lol: Kb. 10szer gratulált, még kint is! Szólnom sem kellett a képét (vagyis mikor szóltam már ki volt nyomtatva)... Szóval abszolút csak ajánlani tudom (persze 18. kereseknek, mert Jáhn Ferences)!!!!

Ezt csak arra, hogy néha egy-egy orvos mennyire "egy kalap alá" vesz minden pácienst...

Nálunk név (eddig) Laura, Lelle, Ádám. De persze még ez össze vissza változni fog! :lol:

Annyira szeretnék én is majd valami hasonló dokit kifogni.... Örülök, és gratulálok... :)
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Voltam uhun reggel, 25 mm a baba 9+3 idős, szóval ritka tökéletes ciklusom lehetett, amikor megfogant.....és és és láttam a kezét, ahogy kalimpál, meg amikor szétterpesztette a lábát!!!!!!!!!!!!Megható volt.
Amúgy jól vagyok teljesen.
Néha szúrok, doki nem tudja, mitől, de tutti akkor, ahogy egyre többen is írtátok, hogy a méhszalag húzódik vagy ilyesmi.Jövő hétfőn kontroll.
Tök érdekes, hogy minden héten uhuznak....de nem baj, legalább látom, mi újság!!!!!!!!!!
Ja és jún 25-én megyünk géndiagnosztikára, igaz, önköltséges, de annyi mindent idejekorán kimutat már és Krizsa doki a Kaáliból ajánlotta, amit meg ő ajánl, azt betartom!!!!!!!!!!!!
Este rakok képet..............
Vendég

Hellóka!!!

Lafead
Jajj de jó,megható.:) Én is nagyon várom már a csütörtöki UH-t...
Egy másik kalkulátorban kiszámoltam újra a várható időt és aszerint már a 8.hétben vayok...Elméletileg az lehet 7+1 is...na de nekem ez most elég bonyolult...Mert elvileg ha úgy számolom,mint anno Dorkánál,akkor még csak 6+5....Kiderül miden 2 nap múlva....

Üdv Zs.,gratulálok.
Minek szólíthatunk? :wink:

Később jövök bővebben...
Most hív a zsarnok lányom :lol: :lol: :lol:
Vendég

...azaz 6+6...most látom vonalzón....

Nevek...eddig csak fiúnevünk van,de még az is változhat...Zoárd.
Lány esetleg Dalma...

Pápá :wink: :D
Vendég

Kép

a kép!!!!!!!!!!!!!
Ahol a piros nyíl van, az a keze, felül van most a feje.....
Vendég

Lafead!

Gyönyörűűűűűűűűű.:)
Én is ilyet akarok látni. :oops: :wink: :D

Bibar
Holnap Te is hozz ám képet/képeket. :wink:
Kiváncsiak vagyunk.:)
Vendég

Lego, ilyet fogsz látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én sajnos nem kaptam képet, talán majd 2 hét múlva..
Tényleg nagyon megható a szívdobogást nézni.
Zsófi
zs

Lafead: állati jó lett a kép! tök jóóóóó!
Zs: üdv közöttünk! Vetéléseid mennyire voltak koraiak? Esetleg használj biztonság kedvéért utrogestant, én írattam a dokimmal. Ma kezdem használni. Dokim 3*2-t akar, de én Botival is csak 2*2-t használtam, sztem kiegészítésnek felesleges a max-ot. Főként, hogy lehet egyáltalán nem kéne használnom, ki tudja? Fokozatosan viszem fel 2*2-re. Kiváncsi vagyok, ohgy a cickóim fognak -e fájni, Botival nagyon fájtak amig használtam. Bár bevallom, anno a 11. hétre én már leépítettem, nagyon elegem volt belőle. Hivatalosan a 12. hétig kell használni és onnan fokozatosan leépíteni.
Nekem érdekes, hogy annyira nem volt megható az Uh mint az első babánál. Valahogy természetes volt, hogy ott van és jól van. Mondjuk most a férjemmel nem vagyok túl jóban, azt hiszem ez erősen rányomja az egész babavárásra is a bélyeget :(

Norma

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!!

Láttam téma volt a nem meghatározás hasforma és egyéb alapján.
Hát nekem Petivel igazi széle lányos hasam volt, és bár nem volt vészes, nem sokat, de azért hánytam az elején.
Szóval szerintem ezekben nem igazán lehet hinni.

Én lányt szeretnék , a férjem még egy fiút. Ettől függetlenül olyan érzésem van hogy fiú lesz. De nem baj, nagyon fogom őt is szeretni és várni.
És azért még csak megérzésre nem festjük a szobát kékre :D

Lafead! Örülök hogy minden oké volt, tök jó lehetett látni már a kezeit, kicsi szivét.....

Mi csütörtök este megyünk, de még csak petezsákot fogunk látni!

Üdv Zs! :lol: Bár még én is teljesen friss tag vagyok :D

Hú csajok nálunk a fiú név gáz ....a férjem Gábort akar (ő is az), én viszont nagyon nem, főleg hogy apámis az. Nincs velük semmi baj, de annyi Gábor van már a családba. Meg ha már ragaszkodott ehhez, hogy a fiú az ő nevét kapja, akkor mi a bánatért nem az első fiúnknál akarta :?: Úgy szokták ezt nem?
Na ezért is jobb lenn a lány, abban megegyeztünk, Enikő, vagy Emese. Nekem tetszeik még a Zsófi.

Lego! A Zoárd milyen név?? Sosem hallottam, mikor van a névnapja.

Na lelövöm magam, megyek megmelegítem Péterkém tejcsijét .

Igyekszem majd még jönni, puszi
Vendég

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit és el sem hiszem, hogy itt vagyok, bár még nem kiabálom el :)
először azt mondták, viharkár miatt nincs net, 2 naponta kellett hívni őket...egyszercsak azt mondták, hogy a kár már meg van oldva, lehet, hogy tönkrement a modem, 72 órán belül kijönnek...tegnap jöttek...kicserélte a szerelő, ment minden klasszul, kikísértem és rohantam vissza, hogy jövök a babanetre...és akkor már nem működött...újabb telefonok a szolgáltatóhoz, minden rendben, minden működik...a hiba: internet hiányában az utóbbi 1.5 hétben a vírusvédőnk nem kapott frissítést...tegnap ahogy bejött a net 5 percre kb. egy vírus kinyírta a explorerünket...EZ VALAMI VICC...most nincs böngészőnk...szóval most böngésző nélkül kb. 10 perc alatt bejött a babanet, nem is merek visszalapozni, nehogy elszálljon...

remélem mindannyian nagyon jól vagytok, vagyis - rosszul - :)
du. jön egy srác és remélem végre minden megoldódik net ügyben és jövök megint rendszeresen...

Babánk jól van, én már kevésbé, bár mióta átálltam a Hipp Natalra jobb a gyomrom...nekem is feszülnek a méhszalagjaim, néha ijesztően szúr, de ez csak jó...kezd pocakom nőni, ami kicsit hihetetlen, de így van...alul és kemény is...
Bibar drukk a mai UH-hoz és Pandácskának is holnapra :)
Kacika én is üdvözöllek itt, de várlak a lakhely szerinti topicban is kecskemét 2008-as babáiban :)
Lafead csodás a kép! :)
puszi mindenkinek remélem minél hamarabb jövök megint :)

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Kép

Jóóóóóóóóóó reggelt!!!!!!!!!!

Na milyen??????????

Vörösbegy, örülök, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia!

Köszi én is örülök végre! :)
Tök jó a tábla, a korom 35 :roll: és Megyei Kórház, Kecskemét

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Szia!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Lafead!
Szuper.:)
Esetleg még a kiírt időpont,később a baba neme,neve még belekerülhetne. :wink:
Én személy szerint 26,Zalaegerszeg. A baba korát még ne írd be,holnap adok pontos időt.:)

Vörösbegy
Újra itt.:) Örülök.Remélem a fránya net mielőbb megjavul és aktív résztvevő leszel ismét.:)Én is elkezdtem a Hipp Natalt,fincsi,bár még változást én nem vettem észre.

Kacika
Holnap...:)
Zoárd,július 17. Jelentése ismeretlen.Elég felkapott lett a környéken az utóbbi időben,de ismerek 34 éves Zoárdot is. :lol: Szerintem olyan férfias név,ugyanakkor kicsiben is édes.:)
DE ez még csak ötlet,bár a férjem nem ellenzi.Viszont ő is a saját nevét szeretné adni..Tamás...amiről próbálom lebeszélni. :lol: A lányom se lett Viktória...(jobb is).

Zsófi
És ha kérnéd a képet?MAguktól eléggé elfelejtkeznek róla a dokik...(persze vannak kivételek).
Vendég

Lafead
És a lányom Dorka 2,5 éves.:)

Páran nagyon eltűntek...:(

Mariann???Sheila??Topiknyítónk Veroosh?Bnemonika?Régen írtatok.:( Minden rendben Veletek?

Bibar hajrá mára.:)
Kérjük a képet.:)
Vendég

Na??????????

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lafi szuper! :) ("kiírt" időpontom: január 24.) A kép pedig egyenesen gyönyörű!!!! :D Mostmár elhiszed???

Csajok! Normális, hogy semmi tünetem cicin, pocin és néha megkívánok, néha undorodom dolgoktól-on kívül? SEMMI hányinger!!! Nyugtassatok meg, hogy ez nem baj!

Pöttye :) Hát igen, kincs az ilyen doki, remélem megtartja jó szokását! :)

Na megyek gályázni! Apropó meddig kell???

Pussz!

Kép
Kép
sleepin

Viki!

A szerencsések közé tartozol. :wink: Addig örülj míg nincsenek kellemetlen tüneteid.Nem feltétlen kell megjelenniük.
Dolgozni ameddig akarsz,tudsz...Ha nem mész táppénzre akkor a kiírt időpont előtt 28nappal elkezdődik a szülési szabadság.Ha táppénzen vagy,akkor ez lehetséges a szülés első napjától,addig pedig marad a TP.

LAfead köszi a táblát.:)Nagyon jó.
Én Zalaegerszegen is szülök.

No,én megetettem a második gyerekemet...Bambuszt. :lol: 3 decit secc-perc alatt elfogyaszt.:) Kis zabagép.:D Kép
Vendég

Sleepin: tök normális. Nekem még csak ennyi tünetem sincsen , a bimbók érzékenyek csak és az is estefelé erősödik fel. meg többet vagyok éhes mint amúgy, meg puffadok és székrekedésem is van. Botival még ennyi tünetem sem volt.
Igazság szerint van aki jól birja a terhességet, van aki meg szarul, ennyi. Van aki végighányja az egészet, de tényleg. Na az borzasztó lehet. Sokan meg észre sem veszik hogy babások csak a 3. hónapban, mivel semmi tünetük.

Eltűntek! GYertek!

Kép
Kép
normajeane

Lányok! Az normális hogy eddig 3 napja hányingerre keltem és rohanása wc-re ma meg még nem voltam rosszul??? Tegnap este még minden bajom volt.
Vendég

Pandácska!
Szerintem nem kell aggódnod,mint írtam ez nagyon változó.Tegnap én is kicsit jobban voltam.Még enni is tudtam (nem is keveset).Ma megint rosszabb a helyzet.:(
Ez a rosszullétes,hányingeres tünetegyüttes nem mindenkinél egyformán fordul elő és az intenzitása is változhat.
Nem feltétlen velejárója terhességnek.

Lányomnál semmi nem volt...olyannyira semmi,hogy a 12 héten meg sem látszott h terhes vagyok,csak a 20 hét körül kezdett látványosan nőni a pocim.

Nyugi csajok. :wink:

(észrevettem,hogy ma kimondottan többet ülök itt,mint eddig...jó volna vminek nekiállni...mondjuk vasalni.Kaja van.Tegnapi lasagne)
Vendég

[quote="vorosbegy"]S írta:vorosbegyzia!

Szia Te elveszett bárányka... :D Hát innen kell megtudnom, hogy már újra vagy? :shock: :wink:

Teesék írni máshova is:)
Vendég

Csajok, Sleepin, Panda, nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bár tudom, nehéz, mert most is parázok én is.....
SEMMI TÜNETEM SINCS ÉS NEM IS VOLT!!!!!!!!!!!

Azt hittem, hogy ez baj, de hát ott a baba, szóval azért végülis örülök, mert jól vagyok leszámítva a húzódásokat, amiért kezdek nem parázni (még tegnap sírógörcsöm volt este, hogy miért húz ennyire és nem értem...), de most hogy Vörösbegy is írta, hogy neki is van, kezdek megnyugodni végre.....

Na szóval, nekem annyi volt, hogy (én nagggyon kövér vagyok), hogy keveset esze, meg folyamatosan fogyok, cickóbimbók iszonyat érzékenyek és disznóól szagú a nyerscsirkecomb és a rántott máj.
ENNYI!!!!
Azóta ezek is elmúltak!!!!!!!!!!Estére fájogat a cickó,de ennyi..........

Summa summárum:örüljetek, hogy nincs tünet!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Tüneteim Botival nekem sem voltak, most igen,hányinger meg minden, fura, h teljesen más a 2 terhesség.

A vetéléseim a 7. és a 9. héten voltak, remélem most rendben lesz minden. A doki nem szívesen adott volna gyógyszert és én sem szívesen szedtem volna, végülis van már Botondom, talán nem is lenne rá szükség. Próbálok pihenni, szerencsére a férjem itthon dolgozik, ha fáradt vagyok átveszi Botit, elég jó.

27 éves vagyok, óbudaváron lakunk, Botond 21 hónapos, és már írtam, hogy fogalmam sincs, hol fogok szülni, ja és jan. 24 a dátum!
zs

Sziasztok!!

Nem tűntem el, asszem tegnap is írtam, de nem történik (hál Istennek) semmi különös. De azért mindig olvaslak Benneteket!

Olyan sokan lettünk hirtelen, hogy már lassan nem tudom követni. :) Ez már a korral jár...

Adataim a táblázatba:
Mariann, 38 éves, Kiskunfélegyháza, Szegedi Klinikán szülök, 7+4 , gyerekek: Dorina 15 éves, Maja 2,5. név még nincs
Ha valami kimaradt szóljatok.

Tünetek: nekem a két lányommal nem volt semmi tipikus terhességi tünet. Persze később már jött kéz- és lábdagadás, meg Majával borzasztó gyomorsav... :(
Az sajnos most is van.
De most nyomorultabbul érzem magam, folyton (nem csak reggel) émelygek, aludnék mint egy mormota :) és fáradt vagyok.
Legszívesebben otthon pihiznék a hűvös szobában egész nap.

Sajnos még nem kaptam (újra) választ a táppénzes kérdésemre a babafalvá-n, de ha lesz bemásolom, hátha Nektek is tartalmaz hasznos infókat. Már nagyon mennék táppénzre, de ha nagyon rosszakat (kevés pénz) ír, akkor nem tudom mit csinálok.

Bambusz édes nagyon. Puszild meg a kis buksiját a nevemben! :P

Ja, a barátnőmnek ma csinálták meg a hasbaszurit :cry: Kecskeméten és csak annyit írt, hogy nagyon szar volt, majd mesél. Szegényke! Pedig eddig azt hallottam, hogy nem fáj. Kíváncsi vagyok, mit mond majd!

Na, egyenlőre be is fejezem, már szómenésem van. (Bezzeg hasmenésem még a legnagyobb jóindulattal sincs+ :twisted:

Mariann

Kép

Kép
mariann69

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 13:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok
megjöttünk :D :D :D minden oké,vert a kis szive :P :P 1 cm-es a babám :P majd probálok képet felrakni.van egy pici vérömlenyem,de nem vészes :oops: :oops: sokat kell pihennem
a táblicskuba:33 éves vagyok,gyerek nincs,január 21 -re vagyok kiirva,Fóton lakok
puszi.mald visszaolvasok csak pihenek egyet :oops:

bibar

Bibar! Super! Ugye kiírt táppénzre? amig nem szivódik fel a hematoma addig jó lenne sokat feküdni
Lafead: az jó ha fogsz, bár azt sajnálom ha idézem "nagggyon kövér" vagy mert azért ahogy nő a bébike egyre nehezebb lesz a mozgás és a súlyfelesleg csak ront a helyzeten. Az sem baj ám ha végig lefelé megy a súlyod ha van miből mennie! Bébike elveszi ami néki kell.

Rajtam olyan álomkór van egész délután, rettenetes. Tanulnom kéne és egyszerűen elalszom :?

Pandácska: no para ,persze könnyű mondani. Amúgy ez a két nap a szívhangig, ez hét és napban mennyi?

Norma

Kép
Kép
normajeane

Norma
én betegácsiba vagyok leszivás óta :oops: :oops: persze fekszem,most még többet mint eddig,nem kockáztatok :lol: :lol:
nekem álomkor már nem vészes,de a gyomrom nagyon rossz egyfolytában :oops: :oops:

bibar

Bibar,
Hatalmas gratula :lol:
Vendég

Bibar , gyönyörű a fotód. Én remélem ma este kapok valami hasonló szépséget a dokitól.

Lafead! Én is a Bács-Kiskun megyeiben fogok szülni....még találkozhatunk is ha neked jól kitart, nekem meg egy picit előbb jön :lol:

Keltem Petikémet, majd még jövök.
Vendég

Bibar, édes a kép!!!!!!!!!!

Kacika, én nem a Bács megyeiben szülök, mert Pesten lakunk, az Vörösbegy!!!!
Mi Kecskeméten éltünk, szüleink még most is ott vannak, csak a munka miatt jöttünk fel!!!!
Vendég

Lafead! Tényleg, bocsi!

Akinek van másik gyereke, akit még néha emelgetni kell, az hogy oldja meg?

Most még hagyján, de amikor nagy hasam lesz félek az emelgetéstől.

Panda! Ma van szívhang nézés ill. hallgatás?
Az tök jó, nekem szerintem ma még nem lesz szívhang.

Megyek, ledőlök egy picit.
Vendég

Sziasztok!

Bemutatom a csöppségemet.:)
Minden rendben volt,édesen dobogott a kicsi szíve.
(nem vmi éles a kép...nézzétek el,úgy fotóztam le)
Kép

Kacika
Úgy oldom meg,hogy emelgetem...muszáj.Óvatosabban,nem magasból,inkább legugolva.Később meg talán megérti.Talán...nem tud mást tenni.
Este drukk:)

Az én lányom olyan kis tündér volt ma.Mutatta anyumnak meg a dédinek,hogy nézd mami itt a tesó.:) Vitte a képet amerre ment.:)

Amúgy doki szerint 8 hetes...na még megvárom védőnő mit mond...jövő héten felkeresem...asszem...de lehet,hogy holnap.
Vendég

Sziasztok !

Gratula a kis porontyokhoz ! olyan jók a képek! nekem csak júliusban kell mennem legközelebb a dokihoz, addig a ti infoitokból csipegetek. Nekem még mindig nincs tünetem, talán egy kis has, de lehet, h ez is csak a szülinapi torták eredménye, nektek már látszik vmi ?

Kép
boci1234

Hali!

Olyan jók a képeitek! Nekem vagy a doki volt béna v. nem tudom, mert alig lehetett bevenni, nem fért a képernyőbe ilyen jól ha ráközelített. Meg nem is volt ilyen jó éles a kép. Sztem valami ezer éves gép van lent az UH-ban (a soteII-n az alagsorban van az UH!), katasztrófa.

Kacika: én emelgetek. sztem amig nem jelez be a pocak addig semmi gond. A múltkor a TV-ben a doki azt mondta, hogy 15 kg-ig egy egészséges terhesség strapabíró.

Boci: nekem sincsen semmi, kicsit több pipi meg álomkór és estére a cicibimbók érzékenyek. Ennyi. Na mondjuk nem bánom, hogy nem émelygek v. rosszabb.

Na megyek, tanulok.

Ja! pocak: nekem a 20. hétig nem látszódott semmi csak már nem tudtam behúzni. Aztán meg úgy elkezd majd nőni, főleg a 30. héttől és irdatlan lesz, egy nagy labda. Főként ha nem hizol hozzá, akkor csuda látványos, főleg hanyatt fekve :).

Norma

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Jó lett a tábla:)

Én 29 éves vagyok, még nem tudom melyik kórházat választom, január 8-ra vagyok kiírva...

Lenne megint egy kérdésem, én állandóan csak kérdezek, dehát abból tanul gyerek. :oops:
Egyre több orvos ajánlást kapok ismerősöktől, de mind a szent imrébe tartozik. Én hivatalosan a János Kórház szülészetére kellene hogy menjek, az a területileg illetések kórházam.

Hogy állnak a mostani dolgok? mi van ha mégis a szent imrében szülök? Fizetni kell csak a szülésért is külön?
Nem ezen szeretnék spórolni, de azért babavárás előtt annak a kb. 100.000 ft-nak is lenne helye....
Tud valaki erről valamit?
Persze azt is tudom, hogy messze van még január 8 és addig minden megváltozhat...

Köszi!!
palildiko

Pandácska drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Vendég

Lafead!
Számból vetted ki a szót. :wink:
Pandácska,szorítunk.Gyere a hírekkel. :wink:
Vendég

Ildikó
Sajna nem tudok segíteni a melyik kh-ban szülök kérdésedben. :roll: Én csak reménykedem abban,hogy a választott orvosomnál szülhetek. :roll: És mivel nálunk kizárólag 1 kh jön szóba még válogatnom se kell.

Képzeljétek,találtam itt a környéken egy szuper 4D UH rendelőt.Válogatni lehet a csomagokból,ki milyen vizsgálatot-képet-felvételt szeretne.
Mi megegyeztünk párommal,hogy 2 alkalommal megyünk (18.-30.hét)
All inclusive csomag:
2*20 perc ultrahang
2 *2db színes ultrahang fotó
2*2 db színes 9*13-as fotó (postán küldve)
2*3 db színes 10*15-ös fotó (postán küldve)
videófelvétel a teljes ultahangról (hozott kazettára)
2*CD/DVD a teljes felvételről
a baba nemének meghatározása (igény szerint)
1db 56-os body (fehér) a baba fotójával
vagy egy Simó Tímea könyv

Szerintem szuper ajánlat.És ha beleszámolom,hogy utazásért szinte alig kell fizetni,gyakran járunk arra.Ez a csomag 25e Ft,de ha ezt Pestre számolom ki akkor 25e+2xútikts....
Ti tervezitek a 4D-t?

Ma teával kezdtem a napot...a tejeskv nem ment le...vagyis inkább az első korty után majdnem kijött... :? Na de nem panaszkodom.:)
Vendég

Kacika
Mi volt este?Remélem mielőbb jelentkezel és képet is kapunk. :wink:

Most már én is megyek...kicsit összepakolok.Szép idő lesz,kint is kéne csinálni ezt-azt.
Sziasztok,jók legyetek
Vendég

Lego
ez nagyon jól hangzik,én is szeretnék majd mindenképpen,hiszen ez egy örök emlék :lol: :lol: :lol:

Pandácska
nagyon szoritok hogy lássad a babád szivének pulzálását :P :P :P

Kacika
???????várunk a képpel :oops: :oops: :oops:

bibar

Lego, mi mindenféleképp megcsináltatjuk!!!!!!!!!!
Jún 25-ére kaptunk időpontot integrált teszthez!!!!Alig várom az eredményét!!!!

Kíváncsi vagyok, hányan laknak Pandában!!!!!!!!
Vendég

Panda! Drukk megy!
Hát lányok, kövezzetek meg, de sztem ez a 4D UH, ami inkább csak 3D ugye, sztem a kismamik lehúzása anyagilag. Mi nem voltunk Botival sem és most sem megyünk. Akiét láttam felvételről, hááát, sztem nem egy pótolhatatlan élmény. Meg fog születni a bébike és akkor aztán kapsz olyan 3D-t , hogy csuda :)

Remélem nálam minden okés, annyira nincsen semmi tünetem, hogy csuda. Mondjuk reggel ennem kellett mert azért nem voltam a toppon éhgyomorra. Tudnám hogy birom majd átvészelni a labort, irtó jó lesz.

Fú, el ne kiabáljam, Boti a tegnapi kibirhatatlansága után ma nagyon jól elvan!

Norma

Kép
Kép
normajeane

Normajeane... Én nem kövezlek meg.. szerintem is lehúzás... de persze mindenki kíváncsi a benti pocaklakóra... Biztos én is fogok csináltatni majd... De nagy üzlet van benne, az 100%....

Szurkolok nektek lányok...

Vörösbegy már 9 hetes kismama... :) Jól van, csak még mindig nincs net... :( a múltkor csak pár pillanatra lett jó... :(

De egyébként jól van.. sokat alszik.. kicsit olyan kedvetlen.. de majd felrázzuk őt.. illetve ti.. ha mrá itt lesz, kicsit lefoglalja magát..

Mindenkinek SOK EGÉSZSÉGET!!!!
Vendég

Norma
Sztem is,egyetértek. :) DE az ember kiváncsi és tudni akarja,hogy minden rendben van-e,látni szeretné a kis formás pofiját,kezecskéit.Én spec Dorkánál itt tudtam meg,h kislány lesz.Egész adiig a 2D UH-n nem tudták megmondani.És azért abban egyetérthetünk,hogy a sima UH nem annyira élvezetes egy laikus számára.Na persze egy kismama már nem is laikus...ezer meg egy ilyen képet lát könyvekben,neten,ismerősöknél. :lol:

Amúgy a mai napig előveszem Dodó dvd lemezét és nézegetjük a kis csöppet.AZ UH képe a hűtőszekrényen.Remélem hamarosan a tesó is mellékerül.:)

Pöttye
Üdv Erikának,gratu a 9.héthez...haladunk csajok. :lol:

Rájöttem...akkor nem émelygek ha mindig van vmi a zámban...na de így egy bálna leszek rövid időn belül... :?

Lafead
Jún 25 már közel van. :wink: Féllábon is... :lol:
Én 3hét múlva megyek dokihoz,majd rá 1 hétre 12 hetes UH...de jól hangzik. :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?