Sziasztok kismamik!
Nyafi de jó neked,biztosan nagyon jól éreztétek magatokat.Picid mozgolodik?Kis aranyos.Én is már nagyon várom,hogy mikor mozdul meg .Eddig 3-szor éreztem valamit ami tutira nem a bélmozgás csinálta.
Linus nem akarom mondani,hogy sajnálom.Mert én abban hiszek,hogy nem lesz a te kis drága babókádnak semmi baja.Figyeld csak!
Én nagyon-nagyon szóritok neked.
Nagyon ari a képen a kis babókád.Most még ekkora aztán pár hét és alig tudjuk majd cipelni a kis feneküket.
Nekem olyan könyvem van ami szintén tele van képekkel és nagyon pontos leírásokkal.Gyermek születik cimmel.
Kia nagyon jó a kép amit feltettél.Ajánlom neked a bab.lap.hu és ott van egy olyan,hogy-Hétröl-hétre
Bavallom én mindig azt olvasgatom.
Én most a fürdöruhákkal vagyok bajban mert akkorát nöttek megint a cickok,hogy nem igazán férnek belle a bikini felsömbe.A fiammal is ez volt anno 9 évvel ezelött.Még jó,hogy télen voltam akkor kismami.
Tini remélem tényleg most jól beáll a vérnyomid és innentöl csak a jó dolgok jönnek.Azt szánolgattam,hogy elhagytuk az elsö trimesztetrt.Kicsit furi érzés mert ha visszgondolok akkor gyorsan eltelt de azért emlékszem,hogy olom lábakon is mentek a napok.Pl.:rosszulétek.
Nálunk minden változatlan.Pár napja olyan érzékeny lettem.Van,hogy csak úgy elsírom valamin magam.Pedig én aztán nem vagyok síros fajta.Fiam néz is rám érdekesen.Egyszer meg is kérdezte,hogy bánt valami?Erre azt mondtam,hogy de,hogy.Mondtam,hogy én sem tudom,hogy miért van.Erre jól kinevettet.Na akkor sikerültt abba hagynom a sírást.Én ezt nem értem mitöl van.
Veletek nem történik ilyesmi?
Lehet beugrok kedden-szedán a dokimhoz,hogy nézük meg manót Uh.Már rég nem láttam.
Pusz mindenkinek.meliz