Sziasztok!
Egy kicsit elhavaztam, és nem nagyon tudtam olvasni, de a férjem aranyos volt, és mindenről beszámolt.
Irina, köszi a védőnő keresés tippjeit. Remélem, az enyém is kedves és türelmes lesz.
Az egészségügy helyzete tényleg elég kilátástalan, és engem is nagyon felbosszant, hogy annyira kiszolgáltatottak vagyunk...
Azóta látom, megint gyarapodtunk! Üdv minden új boldog kismamának!
Milénamoni
A hasam nekem is kb 1 hete állandóan húzódik, fáj, néha alig bírok felegyenesedni... A többi tünet is stimmel!
Köszi a szakszerű
tanácsot a védőnővel kapcsolatban! Most már egyre inkább úgy érzem el kell mennem felkeresni!
Timi,
mi is gondban vagyunk, mikor mondjuk el. Néha úgy el szeretném már mondani minenkinek, máskor meg annyira félek, hogy valami történhet. De már így is korábbra hoztuk, először csak márciusban gondoltuk elárulni, most már Valentin napot céloztuk meg legkésőbbnek! De már azt is alig bírom kivárni! Annyira kiváncsi vagyok a szülők és testvérek reakciójára, és a férjem egy nagy mókamester, úgy hogy tuti valami vicces szitu lesz belőle...
Falevel
Köszi, ha minden igaz a héten kimegyek és megkérdezem a védőnőt. Neked milyen védőnőd lett? Mesélj!
Ma du megyek a dokihoz, és még egyszer rákérdezek ezekre a dolgokra, de most úgy érzem, ha nem kapok több infót, akkor keresek másik dokit, mert nekem szükségem van az információ adta biztonságra. Te kihez jársz dokihoz? (csak ha nem titok)
A védőnő ad tanácsot is, hogy mit ehetsz, és mit nem? Vagy milyen jellegű segítséget nyújt? Csak mert az orvos gondolom nem ezzel foglalkozik.
Little ildy
a 4D-s kép nagyon tuti! Hihetetlen, hogy nekünk is ilyen picurka babák lapulnak a pocakunkban!
Elmenni 4D-re én a 18-20 hét körül gondoltam, amikor már jobban látszik, hogy milyen és mekkora.
Hoila,
remélem, minden rendben lesz és vigyázz magatokra! Pihenj sokat!
Hányás, csak hogy rosszat (
) is írjak. Kb 1 hete volt minden, ami a babavárással együtt jár. De szerencsére azóta se! (le is kopogom!) Kop-Kop-Kop.
Kismamaruha ötletek jöhetnek, mert a héten már feszülnek a nadrágok, és kényelmetlen a szorításuk.
Üdv mindenkinek és vigyázzatok magatokra!
Manófalvi