Üdv közöttünk Újak!
Petra!
Hát hisztiről én is tudnék mesélni
Bence "nagyságosúr" ha meghallja a nem szócskát, teljesen kifordul magából. Ha vmi nem úgy van, ahogy elképzelte, akkor jön az üvöltés, képes elvágni magát a földre (persze csak finoman, nehogy a fejét beverje
). Én fogom, és nem veszek róla tudomást. Ha kell, akkor át is lépek felette.
Én egyszer próbáltam a vizespohár trükköt, de nálunk nem vált be. Semmi nem használ, csak az, ha fogom, és beviszem a szobájába. Ott megmondom neki, hogy én a hisztire nem vagyok kíváncsi, itt a magányában lehet csinálni, és ott hagyom egyedül. Kb. 3 perc, és már jön is hízelegni
Szerencsére egyre kevesebbszer fordul elő, nyilvános helyen eddig még nem volt rá példa (remélem nem is lesz). Remélem megyünk már kifelé belőle.....
Második terhesség: hát igen... Közel sem olyan "izgalmas" mint az első, de azért én ugyanúgy parázom
Hogy fejlődik-e rendesen, minden rendben van-e. Ha megjövünk egy vizsgálatkor, rögtön veszem elő a fiacskám akkori leleteit, és hasonlítom össze.
Nálam érdekes, mert pl. nagyon sokáig paráztam azon, hogy vajon nő-e rendesen, mert a hasam alig akar nőni. Elővettem régi képeket, amikor pociban volt Bence, hát vele akkora hasam volt, hogy csak na. Erre tegnap volt a védőnéni, és mondta, hogy nyugi van azért most is hasam, csak tök már az alakja. Bencénél előre nőtt, most meg oldalra inkább.
Elizabeth!
Örülök, hogy jobban vagy, várjuk a jelentkezésed!
Bóbita!
Gratula a jó eredményekhez, 3 hét múlva teljesen megnyugodhatsz, hogy minden OK.
Üdv: Eszti