Sziasztok!
Bmo!
Nagyon figyelmetlen vagyok...akartam már írni, hogy gyönyörűek, tündériek a gyerkőceid!!!!
A kicsi fiad és a kislányod is
jó érzés ilyen képeket nézegetni, erőt ad nekünk, és REMÉNYT, hogy talán nemsokára nekünk is lesznek még ilyen KINCSEINK
Tonica!
Nekem is tetszik a táblázat, küldöm is az adatokat hozzá:
Sheila, 39 év, Roland 20, Patrik 14, Melissa 4, 8.hét és 9.hét, 2005 10. 7., 2006 10. 21. , 2007 január.
Képeket megkaptad?
Csilla!
Teljesen normális, amit most érzel
sajnos én még most is gyakran sírok, pedig azt hittem, már túl vagyok a nehezén...tegnap pl. azon zokogtam, hogy a "tavalyi baba" /ha nem ment volna el/ már hat hónapos lenne...
elképzeltem Melissa mellett a fürdőkádban és már kész is a sírás
és ha nem történik meg Kismanóval is, már 14 hetes és 5 napos kismama lennék
sajnos nehéz megemésztenem a dolgot, mert nem tudom, mi az oka a vetéléseknek, így nem lehetek teljesen biztos benne, hogy legközelebb sikerül...de nagyon erős a hitem.
holnap kapjuk a második Gynevac szurit, nagyon bízunk benne, hogy segít, bár mostanában néha úgy érzem, hogy nekem soha nem lesz többé kisbabám...közeleg a menzeszem, /már vannak jelei/ biztosan azért vagyok ilyen labilis...
nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar a rengeteg babát váró "sztár"...ma éppen Csiszturól derült ki, hogy terhes...a Barátok közt Nórájának látványa is mintha tőrt forgatna a szívemben...majdnem annyi idős lennék én is...
tavaly ugyanígy voltam, én elvetéltem, a sok híresség meg gömbölyödött a sztárfotókon
persze úgy kell nekem: miért is olvasok szennylapokat
érezd jól magad a hétvégén, próbálj meg kikapcsolódni.
Kabóca!
örülök, hogy újra itt vagy
Babicskó!
Nálam az történt, amit Csilla írt: ráírta a védőnő a kartonra: missed ab
már másodszor
Czeizeléknél van nőgyógyász is, engem ott néztek meg UH-n először, az 5. héten...
azt nem tudom, hogy kenetet vesznek-e, mert azt mindig itt csináltatom Győrben, egy szimpatikus idős főorvos cytológiai rendelésén...
gondolom, egyedül is mehetsz, de jobb lenne a pároddal, mert első alkalommal felveszik mindkettőtök "családfáját".
Rillisz!
A koncert biztosan jót tesz Nektek...legszívesebben én is elmennék, imádom a zongorát
Edina!
írj Magatokról...hogy van a mi kis egyetlen Topicbabánk
puszi Mindenkinek,