Sziasztok!
Végre eljutottam idáig, hogy írjak. Nagyon jó témákat hoztatok fel!
Megpróbálok a korábbiakra is reagálni.
iwiw:Gécziné Ábrahám Erika, az írás után megpróbállak megkeresni benneteket, de ti is bejelölhettek!
Barbamami, nálunk sajna nagyon sok veszekedés van a tesók között. Elsősorban a két nagy között.
Se együtt, se külön nem az igazi . Remélem, majd ez alakul még.
Nem semmi, hogy képesek 6 iskolát teljesen egyforma nyelvoktatással indítani. Azt gondoltam, mindenütt fontos, hogy legyen a szülőnek választási lehetősége. Itt Szegeden számtalan suli mind különböző oktatási programmal várja a gyerekeket. Szinte egymással versenyeznek, így is bezártak már egy jópár iskolát...
Bogi "lógása" nem lehetett semmi, bizti jól megijedtél. Kicsit én is tartok attól, Benedek mit fog majd művelni a kicsivel, ha megszületik.
Milyen jó, hogy lakberendező vagy! Nekem mostanában nagyon tetszik ez a foglalkozás. Biztos, mert sok ilyen jellegű újságot nézegetek az építkezés miatt.
A kullancs elleni oltáson én is gondolkodom, Bencibe már kettő is bújt az idén
Nálunk is úgy van, hogy ha az egyik beteg lesz, szinte biztos, hogy végigmegy az összesen, esetleg az intenzitás változik.
A szoc. pol-os aggodalmadat megértem, mi tavaly ősszel igényeltük meg, de már mi is aggódtunk, nehogy eltöröljék. Nagy kő esett le, mikor végre megkaptuk. Sőt, ha nem változik, még a 4.után is meg fogjuk kapni a 800 ezret, miután megszületett. Hát így legyen!
Bebi, grat. a vizsgák befejezéséhez! Mit tanulsz egyébként?
A babád gyönyörűséges!
Mandala, jó kis házban laktok! És a környék..., csodálatos.
Enci kicipelése nem semmi lehetett, de jópofa a fiad!
Örülök, hogy Enci jobban van. Én se szeretem a kemikáliákat ...
A spirál engem is foglalkoztat. Én meg gyógyszert a visszereim miatt nem is szedhetnék, de nem is akarnék. Valami jó minőségű spirálban gondolkodom, de nem hormonálisban. Így a Miréna nélam akkor kilőve. Lehet az aranynál maradok, hát tényleg jó ára van. De ha véletlen császárral szülnék, azt hiszem én is kérném a meddővé tételt. Régebben úgy volt, hogy 30 éves kor felett, ha 3 gyerek már volt, elvégezték ezt a beavatkozást, nem? Vagy most is így van, csak nagyon drága? Mondjuk a férfiaké egyszerűbb, ráadásul nem is végleges, mégsem szeretik megcsináltatni.
Jah, ismerősöm azt mondta, hogy az arany spirálnál réz is van benne, lehet, arra voltál allergiás.
Nem semmi, hogy a gyerekeid hogy elhagyták a szopit egy napon belül! Fantasztikus! Tényleg egy kis élő terhességi tesztek!
A sok keményedésedre szeded a magnéziumot? Ha igen, mennyit?
A férjedtől tényleg nem volt szép, hogy úgy otthon hagyott, mikor lázas voltál!
Kocsikérdés nagyon jó! Ez most minket is nagyon foglalkoztat!
Ezt a Dacia típust felírtam, azt kérdezném még, hogy ez olyan, hogy a csomagtartóban van a 7. ülés? Magyarán van azért hely is a cuccoknak? Már csak ezen múlik, hogy nálam is ez legyen a kedvenc.
Benedeknek szintén megkésett beszédfejlődése van. Mostanában viszont már nagyon belehúzott, végre szépen fejlődik.
A gyes eltörlése nagyon durva lenne. Akkor tuti nem sokáig maradna ez a kormány...De a fizetős ovi se semmi!...
Gabi, milyen szakra jársz? Én tavaly előtt jelentkeztem levelezős szülésznőire, fel is vettek, aztán mégsem kezdtem el. Kicsit sajnálom már, de akkor Benci még kicsi volt, és nagyon anyás, féltem itthagyni napokra. Most meg már úgy láttam, nincs is levelezőn...Szegény kismama, akit hagytak állni! Én tuti kértem volna helyet magamnak, én ennyit a visszereimmel nem is bírtam volna állni.
A szülészet vizsgád sikerült? Kullancscsípésed rendbejött?
Márkus Eri, de jó, hogy végre újra jelentkeztél! Már hiányoltunk ám!
Jó kis meló lesz az átalakítás, de biztos minden rendben lesz! Rendes a sógornő-jelölttől, hogy elmegy elétek! Mamánál meg biztos jó lesz! Mikor kezditek a munkát?
Ez a Mercedes milyen árban leledzik? Mi nem félünk annyira a használt autótól, persze max 3 éves legyen, ne öregebb. Azok talán megfizethetőbb áron vannak. Bár azokat meg nem lehet részletre? Vagy mégis?
Iloly, nem semmi vagy, hogy csak 5 hónaposan mondtad meg anyukádnak a babát!
Nálunk ez nem menne, mi sűrűn találkozunk mostanában, meg hát szerencsére elég jó köztünk a kapcsolat, ki sem bírnám, hogy ne mondjam el...
Hogy állsz a vizsgákkal?
Mi jól vagyunk. Tegnap voltam a terheléses cukorvizsgálaton, teljesen jó lett az eredmény. Viszont nagyon vérszegény vagyok...
Babuci sokat mocorog.
Házunk halad, ha minden jól megy, jövő héten kezdik a burkolást.
Szép hétvégét mindenkinek! Bocsi, hogy ennyit írtam, remélem azért elolvassátok!
Erika