Brekkencs
Nem és nem tudom, hogyan tudtad ezt végigcsinálni.
Tudod, mire nem lenne erőm?? Abban a helyzetben, ott a JÖVŐRE gondolni. Hogy mi lesz a köv. babánál. Kit érdekel. Taccsra tesz a pillanat gyásza.
Mi ez a kavarás a 2003-as örökbefogadásnál? Ők asszem 2001-ben intézték, igen, már mindkettő óvodás
Én személy szerint nagyon szeretnék örökbefogadni, isten tudja mióta, talán 18 éves korom óta azt gondolom, úgymond "megmentek 1-2 apróságot. 2 sajátot szeretnék. Istennek legyen hála, a párom is.
Az eljárás elég bonyolult, de aki végigcsinálja, annak "jár" a baba.
Szia Sarolta, javaslom, lógassatok két kukacot a vízbe! Áldott teher lesz, ha mégis kettővel kell megbírkózni (pláne hárommal
)
Nem értem a férjeket
Persze, ha meglátnának egy szomorúszemű kétévesforma fiúcskát az ajtóban álldogállni, akinek minden porcikájából ordít, hogy: "Ne hagyj itt", nem hagynák ott
Én, ha tehetem majd, egy kicsit nagyobbat, 3-6 évest fogadnék örökbe, mert miondenkinek a csecsemők kellenek
+1 story, lehet, hogy nagyon virágnyelven, de döbbenetes (2001-ben). Szóvan unokatesómék (ő a fiú) rengeteget próbálkoztak, hogy összejöjjön a babó (ti jobban tudjátok, min mentek végig) lombikbaba nem volt (inszemináció -így hívják? az volt-sikertelen).
Nem tudom, hogyan lettek átvizsgálva, de egy pár hónap kihagyás után Erzsike elment dokihoz, aki megállapította, hogy sajnálatosan miómája van, el kell távolítani, feküdjön be. Vizsgálatok, stb., befekszik, na az a mióma volt a kis Máté.
Ez a tervezett "műtét" napján derült ki. Ha nem tőlük hallom, én ezt nem hiszem el.
Bocs, ha értelmetlen volt, de a lényeg a lényeg.
Azé' néha bekukkantok, ha mást nem, viccet mesélni
Sok puszi a bátraknak!
Fruzsi