Sziasztok LÁny ok!
Remélem mindenkinek jól telt ez a pár nap!
Benszi!
Üdv a csapatban! Ezek szerint, folytatod a családi hagyományt az ikrekkel!
Neked legalább már a családban tudnak tanácsokat adni, hogyan célszerű az ikrekkel bánni. Én kicsit még tartok attól, hogyan fogok egyszerre két gyerekre figyelni, de majdcsak kialakítjuk a dolgainkat...
Tontica!
Én is csak 20 hetesen megyek majd uh-ra, addig nem tudom, milyen nemű gyerkőcök növekednek a pocakomban... Nekünk teljesen mindegy, hogy fiúk, lányok, fiú-lány fejlődik-e odabenn. Inkább a családtagok azok, akik a nemek iránti kívánságaikkal halmoznak el. Dehát ugyebár ez már eldöntött tény, csak még egyenlőre titokban van...
Igazából nem tudom, hogy mocorognak-e már, néha olyan fura remegést érzek, de csak nagyon rövid időre és fogalmam sincs, hogy ezek ők vagy valami más....
Kata!
Szép neveket választottatok! Bár a Rolanddal én elfogult vagyok, mert a kispapa is Roland...
Te mikor érezted, hogy mocorogni kezdtek? És milyen érzés volt?
REmélem a lábaidról azért lemegy majd a víz. Póckold fel egy kicsit, úgy pihengess, bár lehet, hogy ezt már megtetted, vagy a lakásátalakítás miatt nincs is időd rá...
Megvetted már a kézi mellszívót? Én nem vagyok járatos ebben a témában, de valamelyik ismerős kismama véleménye szerint a kézi nem olyan jó. Nem tudom és nem is akarok okoskodni, csak mint lehetőséget vetettem fel...
Times!
A Ti neveitek is szépek! Mi még nem jutottunk dűlőre név-ügyben... MÉg keresgélünk...
Ha nagyon szeretnétek kislányt, be kell vállalni még egy babát, hátha ő kislány lesz! DE mi van, ha még 1 vagy 2 fiú lenne...
Andi!
Úgy látszik, orvosa válogatja, hogy milyen sűrűn van uh. Egy okos könyv szerint 5 uh vizsgálatot szoktak javasolni:
0. szűrés: az első megjelenéskor,
1.: 12-13 hetesen
2.: 18-20 (bár máshol ezt 16 és 19 hétre írják...)
3.: 30-32
4.: 36-38
Szóval általában ennyi, de szerintem orvos- és kismamafüggő. Hiszen van olyan, (lehet, hogy majd én is), aki ezek mellett még elnyargal egy 4d-s uh-ra is, hogy jobban megnézhesse az apróságokat...
Kiscsillag!
REmélem Ti is jól vagytok, minden rendben veletek! Pici sétálgatás biztosan nem árthat, vagy egy kis ücsörgés a kertben, vagy egy parkban a jó levegőn!
Lányok!
HOgy vagytok a derékfájással? Nekem tegnapelőtt este kezdett el fájni. Még nem volt ilyen... Aztán másnapra elmúlt, majd estére megint. Ez most már így lesz? VAgy nem ártana tornáznom?
Vonalzó hiányában (amit igyekszem elkészíteni) jelzem, hogy holnap lépünk a 19. hetünkbe. Nem korai még ez a derékfájdalom???
Puszi
Gica