Sziasztok.
Nemrég keltem ki az ágyból.
Azzal nyugtatom magam, ha megszületik a lányka úgysem tudok pihenni. Bár nem aludtam 5-től 8-ig.
Reni: nagyon szívesen találkozunk majd veletek, igaz már pocakosan nem megyünk haza, úgyhogy majd csak tavasszal, ha visszük a gyerkőcöt élünk a lehetőséggel.
Horoszkópokhoz annyit, hogy én kos vagyok (Nóri nagyon jó jellemzést írt
) férjem uram pedig rák. Nekem anyukám vízöntő, de vele voltak ellentétek, sőt még mai napig vannak. Apukám pedig mérleg. Na, ő a türelem mintaképe. Nagyon jó ember. Lánykánk meg vagy vízöntő vagy halak. Majd ő eldönti mi akar lenni.
Gyakorló háziasszonyoktól szeretném kérdezni, hogy mit tudok csinálni, ha bepenészesedik a fal. Hiába kezelgettem mindenféle penészölő szerrel, de folyamatosan újra keletkezik. Egy szoba lenti sarkáról lenne szó. Már nem tudom mit kellene csinálnom.
Nekem semmilyen fájdogálásom nincs, inkább csak keményedek. Akkor szokott fájni a hasam, ha nem voltam wc-n.
Kattkat: tudtad, hogy a Péterfyben a beöntés és a borotválás lehetőség? Legalábbis annál a szülésznőnél, akinél mi szülünk igen. Mondta a múltkor, hogy én döntöm el, hogy szeretnék-e. Én is voltam február 9-én délelőtt nst-n. Ha tudtam volna, hogy te is akkor mész, találkozhattunk volna. Nem tudom mennyire vágyol majd emberekre, főleg azért úgymond idegenekre, de ha megszületik a kicsi fiú és én arra járok, szívesen meglátogatlak, ha nem zavarok.
Én is akarok kakaós csigát, de nekem már buktát kellene sütöm, mert itthon megígértem vagy egy hónapja, de én sem szeretek nagyon dagasztani.
Most elszaladok ajándékot venni barátnőmnek, holnap megyek hozzá. Meg valamit főzni is kellene.