Új privát üzeneted érkezett!

fel kelhetne ez a Bulcsú gyermek enni kicsit aztán én is dobok egy hátast Eszterem mellé

zarja

Jó reggelt!
Ahogy nézem, kezd megváltozni a baglyok összetétele. Leginkább már a babázók kukorékolnak.
Én olyan jót aludtam, hogy csak na! Épp csak attól félek, hogy Lili mégis kimászott a tuti helyről - most reggel egy húzásra annyit pisiltem, mint az elmúlt 9 hónapban egyszer sem... :? Meg kicsit fentebb is érzem a hasam, mint tegnap... :?
Azért talán csak kibújik már a közeljövőben.

A havat én nagyon szeretem, de most már azért nekem is elegem van belőle... Bááár inkább hó legyen, mint térdig érő sár, és folytonos eső - amit még jobban utálok!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jo reggelt baglyok es jo alvokajuak!
En is gondolkoztam az ejjel, ig vartam a megkonnyebbulest hozo bufikeket, hogy be kene kapcsolni a szamitogepet, de a vegen tul lusta voltam.
Nori- nekunk 3 hetig ilyen volt a kaki, sot, neha meg most is. 110 ml? En babam meg midig 70 korul eszik, igaz, meg mindig nem tart ott a sulya, mint Noncsinak. Ma jon a doki, es akkor majd tudom pontosan, mekkora.
Kenyersuto- mi nagyon szeretjuk, nagyon egyszeru igy sutni akar kenyeret, akar sutiket. Anyam mindenfele liszteket es magvakat vesz, es mindig uj recepteket probal ki- mondjuk a fenekmeretunknek nem tesz kulonosebben jot...
Meg akartam egy csomo mindenre reagalni, de elfelejtettem... :oops:
geri79

Nóri Ne is emlegessed az árvizet! Tőlünk látni az árvédelmi töltést, azt ami a falu alatt 1954-ben átszakadt :? . Na jó, azóta sokkal erősebb. De ha nő a Duna, akkor rendszerint a pincénkben is feljön a víz. És azt (érthető módon) útáljuk!

Zsolti Tök jó, hogy itt csevegsz velünk, de egy Zs.-t írj oda légyszi! Azt hittem Eszter szeret Driftelni meg pecázni :D . De akár be is regisztrálhatnál. Már amúgyis befogadtunk topiktársnak. Van a banyaneten nem egy apuka :D .

Kakti Reggelre itt az északnyugati végeken is leesett némi hó. Gyönyörű látvány. És külön elégedettséggel tölt el, hogy tegnap kellett autóznom és jövő keddig nem :D . A szomorú csak az, hogy el fog olvadni és mégiscsak sár lesz belőle :? . De előbb még egy jó kis hócsatát vívnak a gyerekek a suliban. A szünetekben meg a tanítás végén nem is lehet látni mást csak sok-sok-sok repülő hógolyót.

Én ma lencsét főzök. Sajna nagyon szeretek egy csomó puffasztó zöldséget és még gyorsan kihasználom az időt amíg lehet.

Nóri Biztos kitaláltál vmi Noncsi-kímélő kaját, de én pl. tegnap sült tengeri halat ettem krumplipürével. Tényleg! Babázók, szoptatók. Igazán beírhatnátok ki mit főz, eszik; én legyűjtögetném vagy mehet a recept topikba. Egy idő után nagyon unalmassá válik a krumpli, sárgarépa, hús, rizs összeállítás variálása. Jól jönne néha egy kis változatosság :D .

Kattkat Köszi az elismerést a 4 lurkóért. De a 3 már viszonylag nagy (13, 11, 8), így ez a meglepi baba jutalomjáték nekem "öregnek".
pammut

Sziasztok

tegnap este én is találtam olyan sárágs rózsaszínes izét a budipapíron. de csak nagyon picikét :roll: :roll: pedig vizsgálat nem volt, holnap megyek, ha addig nem lesz semmi...éjszaka volt pár jósló, de reggelre minden elmúlt....

kenyérsütő. nekem van. én vagyok a Bea által vázolt fellángolós antikonyhatündér :oops: :oops: :oops: egy időben használtam, volt egy-két fincsi magoskenyér és kalácsreceptem...na lehet hogy előkeresem.

megnéztem én is a horoszpókot. én vízöntő vagyokm úgyhogy ne szidjátok :lol: :lol: és nem voltam sosem lázadó ...az aszcendensizémre halakat írt ki.
kiscsaj meg vagy szintén vízöntő lesz, vagy halak....jól elleszünk szerintem.

Pammut
nekem is 3 hapsival kell osztoznom a gépen :roll: :roll:

fórumozás...a nagyobbik fiam korosztályos topikja még mindig él. igaz már csak ritkán írunk. a kicsiére viszont már senki nem ír.
és van helyi topik is, én oda is sokat írtam anno, amíg vissza nem mentem dolgozni..most megint több időm van rá.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hmmm. Hogy lett a 8-asból (ami 3. lányom korát jelezné, napszemüveges smiley?)
pammut

Ja, most meg zöldségeket írok, mivel 2 fiam után a 3. a lány :lol: :lol: :lol: .

Juti Nálunk Apa inkább Tv-szerelmes. Csak néha indul rá a netre, de akkor aztán képes órákat szörfölni :D .
pammut

Sziasztok, jó reggelt...

Tegnap a bűvös dátumra való tekintettel kipróbáltam egy "tuti" osztrák szülésznők álltal összeállított szülésmegindító receptet... aminek az első hatása az lett volna, hogy jól összef....m magam (hogy ne kelljen beöntés), majd gyorsan megszülök... Fél óra alatt kellett volna hatnia... tegnap délután 4-kor ittam meg... hát nem túlzok, ha azt mondom, hogy semmi nincs, és nem volt... kb egy éve nem aludtam ilyen jót, mint az éjjel, még pisilni sem keltem fel, ráadásul a reggeli görcsök sem jelentkeztek...
Úgyhogy ennyit az osztrák boszorkánykonyha remekeiről.

Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lányok, csak jelezném, hogy UM szerint MÁRA vagyok kiírva..

Reggelre én is találkoztam a nyákdugesz 2-vel, de most sárgás színben. Tök jó érzés, hogy nekem ilyen sok színű van :D Azt nem értem, hogyha egyszer már kijött (2 hete), akkor most honnan van megint? Újratermelődhet?

Bea, hát igen, kapaszkodtam most én is a havazásba, aztán ennyi..nincs semmi :) anyukádnak meg igaza van, hogy majd csak utólag fogjuk tudni, hogy na akkor ez meg ez volt A JEL.

Kattkat, ha így haladunk, nem az első napokban lesznek itt a sógornődék, hanem az utolsókban..:(

Barbi, hát ez jó volt :D :D
lara

Jó reggelt!

Itt mintha nem is esett volna a hó, bár lehet, hogy már nem tűnik fel, annyi van a földön :)

Hajnalban fent voltam, aztán visszaaludtam, jó koki vagyok :( Fájogat a hasam meg a derekam, és valahogy püfinek érzem az arcom meg az arrom (a szájam ezúttal nem) - de nem élem bele magam, hogy a hó meghozza Bercit... :?

Elmegyek jógázni, utolsó előtti alkalommal, hogy lejárjon a bérlet, azért közben csak nem indul be 8)

boruska

Hú, Lara, ez azért nagyon jelesnek látszik :)

boruska

Jó reggelt!!!
Én ma éjjel csak kétszer voltam pisilni!!! Ilyen vagy 8hónapja nem fordult elő. Hát nem fordítva kéne lennie? A végén még többet járni? Amúgy 4-től 6ig fent voltam, aztán meg jól elaludtam és 7.30kor felkeltem..de csak a védőnő miatt.
Merthogy hozzám mindjárt jön a védőnő.
Aztán meg fogok hozzá a kakaós csiga készítéshez.. annyit írt mindenki róla már megint, hogy férjem is mondta, hogy csináljak.. már nem is tudom hanyadjára csinálok, mióta Nóri felrakta a receptet. :lol:
Lara! Nem szülsz még?
Van még valaki rajtam kivül aki nem hagyott el semennyit a nyákdugójából??? Mert már mindenki írja lassan, csak én nem.. meg nekem minden bajom elmúlt már vagy 5napja. Ki érti ezt????
Na megyek, aztán ha elment a védőnő még jövök!
Szüljetek lányok!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Lara..közben írtál, akkor még nem szülsz.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt!

Nem aludtam valami sokat :( pedig csak egyszer keltem fel pisilni fél5 körül, de onnantól nem bírtam visszaaludni, csak forgolódtam és fájlaltam a vállam meg a csípőm. :cry:

Ronci: én még semmilyen "részemet" nem hagytam el, és jeleim sincsenek. De nem is nagyon akarok még szülni.

Zsolti: első olvasásra én is azt hittem, hogy Eszter jár driftelni meg pecázni. Meg is jelent a szemem előtt :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

Ronci:
ha ez megnyugtat, még én sem találkoztam össze az undival... Ez ugye nem jelenti azt, hogy nem távozhatott már, de nyilván kevésbé valószínű...
Bár azt is mondják, hogy nem feltétlen távozik napokkal a szülés előtt... Hát nem tudom...
És igen, én és Barbi (és szerintem Lara, meg Kattkat is) boldog örömmel tennénk már eleget a felszólításnak! :)

De Barbi esetén jót mulattam (bocsi Barbi)... Tegnap megitta a bábakoktélt, oszt semmi eredménye... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bori, igen, ez nekem is JELesnek tűnik, de Ronci, látod még semmi más JEL nincs azóta se :(
JELeket akarok!!! megyek megnézem az orvosmeteorológiát..
lara

reggelt :)

itt béke, csend és nyugalom :)

geri: ne aggódj, Levente is többnyire 70-100 között eszik. Ábel mennyivel is született? Mi most kb 3500 grammosak lehetünk, a mai méricske még várat magára, bár a múltkor épp azon nevettünk, hogy pisilés előtt a gyerek 3490 volt, pisi után 3450, szóval az se mindegy mikor méred :)

Tegnap meg (akartam) csinálni a zsemlét. Szépen követtem az utasításokat, mégis úgy néztek ki mint a napon elfolyósodott tehénfos. Mit tolhattam el? (Csak sima gáz sütőm van, a tészta állaga jónak tűnt, a pizzáim is rendre jól sikerülnek)
A családom imádnivaló volt, még így is megették Kép

A másik kérdésem, hogy ma mondjuk Levi eddig nagyon ügyes volt, mert hajnali 1 után 6.20 kor szopizott, de wazze néha a szopi után csak ezzel a nyamvadt cumival hajlandó elaludni. Én meg ugrálhatok 3 percenként, hogy visszatömjem a szájába, mert egyszerűen igényli. Próbálja a kezével betuszkolni, vagy próbál ráfordulni, de egy órán keresztül ugrálni baromi kimerítő. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan szokathatnám le róla?

Lehet ma megint megpróbálom bimbóvédő nélkül szoptatni, kiváncsi vagyok mi lesz.

NórI: csak a te kedvedért mindjárt teszek egy képet ami tegnap szupi fényviszonyok között készült, mégis sárga a gyerek :(
stephie

na tessék.. Kép
stephie

Jó reggelt!

Zarja! Köszi a maszírtippeket, aranyos vagy. Biztos ki fogjuk próbálni, ha odakerülünk... :wink:

Ronci! Még nekem is meg van mindenem, de én tuti nem szülök még vagy 1 hónapig. Biztos, hogy a márciusiak is hamarabb szülnek, mint én. Sőőőőt. Uncsitesóm április 6-ra van kiírva és még ő is hamarabb szül, mint én... :shock:

Én minden sz.rt jelnek véltem, de már nem foglalkozom vele. Majd jön a kis királyfi, ha akar. Reménykedem, hogy holnap megvizsgál a doki és hátha, bár még van időm... :roll:

bellerreni
Eger

Jajj, de tündérke ez a gyerek :lol: Én is én is én is...

bellerreni
Eger

Anita- Abel 2800-al szuletett, es 2500-al hoztam haza a korhazbol, nemsokara lesz adatom a mostani allapotarol is. Hosszara nagyon sokat nott, mert 49 cm-vel szulettunk ,es mar van nehany 56-os ruha, ami igen passzintos ra, de a korhazban meg logott rajta. Levente nagyon edi!!!!!!!!!!
Szulni akarok- mennek a drukkok, De Lara eseten tanulva a nyakdugesz ezek szerint ne igazan pontos jel....
geri79

Jaj, en annyira megszivtam. A korhazba egy kis egyszeru filmes gepet vittem be, es itthon is az elso kepeket azzal csinaltam. Elertunk a 26 kockahoz, szednem ki belole a filmet, hat nem volt benne, pedig amikor elkezdtem a szamlalo 16-nal jart, de igaz, reg nem hasznaltuk. Megszakad a szivem, nincsenek meg az elso kepeink! :cry: :cry:
geri79

Nalunk is tobbe-kevesbe kialakult a hazirend- 8-kor furdes, majd kaja, ejfelbe kel, majd 3 fele, majd 7 fele. Egesz turheto. Abel viszont utalja a porszivo hangjat, mert osszekapcsolja az orrszivassal, es mar ha bekapcsolom, nyoszorog, igy mostmar almaban szivjuk az orrat, mossuk a szemet, tesszuk tisztaba, altalaban a vegere ebred csak fel, igy megusszuk a hisztit- en mostar hamarabb kelek, minthogy o ebredne, csak a szortyogese erosodesebol tudom, hogy kezd ebredezni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geri79 2010.02.11 10:07-kor.
geri79

Na szétváltunk. Elhagytam a nevemet hüpp :cry:

Jó hír: beszéltem a szülésfelkészítős csajszival (kendőt is akarok tőle venni) a szoptatásról. Beszámoltam az egyre szomorúbb fejleményekről, erre eszébe jutott, hogy van egy ismerőse, aki használt Szoptanítot, sőőőt, kaposvári. Juhééé, van Isten.
Küldi a telefonszámát, már csak az a piszok csomag megérkezhetne.

esty

Sziasztok!

Barbi! Lehet, hogy nálam hatott a szuper löttyöd! Nekem reggel óta megy a hasam!

Tegnap kaptam egy csudaszép telefont a Zuramtól. A régi Motorolám aksija már halott volt, egy napot sem bírt ki. Így nagyon aggódott, hogy nem tudok majd szólni ha valami "baj" van. Szóval majd küldök róla szuper fotókat a babámról, ha kibújik! Kinek küldhetek majd mms-t? Beírnám a számát.

Kép
zsizell

Anita, milyen jóképű kisfiad van, nagyon tetszik! ilyet kérek én is!!!

Geri, fotók :( Mi is jártunk igy az első bébinél, akkor még filmes gép volt és amikor vettük ki, szétszakadt a film, meg tán fényt is kapott, a lényeg, hogy nem lehetett előhívni...:(
lara

Geri: nagyon sajnálom a fotókat! Ez szörnyen idegesítő lehet :(
zuzmooo

Szilvi!
Mondanám, hogy nekem, de nagyjából egyívásúak lesznek a kölkök, így könnyen lehet, hogy egyszerre nyomjuk majd a kórházi ágyat. De Nóri szerint ha az MMS címzettjéhez nem a telszámot, hanem a közös g-mail címet írod be, akkor oda megy az mms. Lehet, ki képne prószálni...
És milyen telcsikét kaptál?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter: hogy-hogy Zsolti nyerte meg a régi nick neveteket? Lejátszottátok? (mi a mosogatást szoktuk kő-papír-ollóval eldönteni :D )
Remélem, hogy bejönnek a Szoptanít-os reményeitek! ;)

Anita: Levi baba nagyon édes! Biztos szépen kitisztul majd ez a sárgaság.
zuzmooo

Samsung Díva. Igazi csajszi telefon (még mértékegység átváltó is van benne) :lol:

Én úgy vélem, hogy akkor tudnám a Gmélre küldeni, ha lenne internet előfizum, nem? De most utánajárok ennek! Kissé szőke vagyok a témához... :oops:

Kép
zsizell

Úgy tűnik gyerekem kezdi kihagyni az 1 órási etetését. Most is 20:30-kor evett és utána 3-kor kel. Akkor mondjuk már éhen halt, be is nyomott 80 ml tejet és utána még szopizott. Mondjuk 20 percig tart, mire meggyőzöm róla, hogy nem akarom megfolytani a cicimmel. Rendesen úgy viselkedik, mintha bepánikolna. Tépi a mellem és feszítgeti a nyakát. De amikor ebben kifárad, akkor meg nekikezd szépen enni. Elég nehéz ezt végigjátszani, de megéri. Reggelre mondjuk a bal mellemből már folyt a tej, mert az persze nem kell neki. Most meg még alszik 7 órától. Szóval nem tudom, hogy az esti táp teszi, vagy csak mert egyre nagyobb, de hagyja anyuékat aludni. Már az álmaim sem olyan vészesek, ritkán jönnek és nem olyam ijesztőek.

nóri: 110?! Az szép.

anita: Levike is milyen szépen tud alukálni.

geri: A fényképező géppel mi a párom diplomaosztóján jártunk így. Nem volt jól befűzve és minden képet egy kockára nyomott. Azt hittem reptetem az emeletről.

folyt köv, Barbus éhes.
vicky79
Budapest III. kerület

Beraktuk babocanak az Istvan, a kiralyt, es odavan Sebestyen Martaert! Olyan cuki, bazsajgott neki!
geri79

Én úgy tudom, hogy nem kell ahhoz internetelőfizu... De nem vagyok benne biztos!
Nóri-guru! Tudsz erről vmit mondani?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csináltam egy Quick Page-et, de túl csajos lett, így nem tudom majd felhasználni Benő képeihez. Ha kell valakinek, szívesen elküldöm ;)
Kép
zuzmooo

Nóri-Guru... :lol: :lol: :lol: Hahahahahahhaha

Szóval nem kell internet előfizu az mms-hez. Csak amikor kéri a címzettet, nem számot írsz. Egyszerűen átváltasz betűre, mint az sms-nél és beírod a mailcímet.

Nekem a telefonon van internet, de nem olyan, amit a szgépre köthetsz. Illetve lehet, hogy rá lehet csatlakoztatni blútúszon, de én csak telefonon használom. Régebben sokat hívtam a tudakozót, ha mondjuk útközben kellett egy cím, vagy telefonszám. Ez havi 990Ft és 100MB adatforgalmat tartalmaz. Kevésnek hangzik, de én úgy netezek, hogy kikapcsolom a képeket. Csak akkor töltöm be, ha nagyon kell. Így a 60MB-ot még nem léptem túl soha. Email postafiókot is lehet hozzá kérni és letölti az emaileket is, de nekem pont a chello-t nem támogatja.
De mondjuk ha nem zavar, hogy kicsi a képernyő, sokszor itthon is arról olvasok.

Sőt, hajnalban ha felébredek szoptatni, frissítem a fórumot és olvasgatok közben. Nekem ez nagyon bejött.
http://www.pannon.hu/egyeni/internet/mo ... 0szazalek/
Vendég

Zsuzsa!

Nagyon irigy vagyok Rád. Én lusta vagyok elmélyülni a photoshop és egyéb "bonyolult" programokban...
De ha lehetek pofátlan, nekem az új blogsablonon van két kör alakú hely, ahova képet lehet tenni. És fingom nincs, hogy vágjam kör alakban a képeket. Vagy a rétegekkel hogy baszkuráljak, hogy jó legyen. Ha esetleg buzogsz a vágytól, és bazira ráérsz, nem varázsolnád bele nekem? :oops: :roll:
Vendég

na a szopi így is eltartott 45 percet, de legalább 100 milivel kevesebb tej feszül bennem és ezt mind cicből szívta, védő nélkül. Lehet hogy megéri még próbálkozni majd máskor is.

Köszi zuzmooo te voltál az egyetlen aki a sárgaságra reagált :)

Imádom ezt a kis Tündérmogyorót / Aranycsillagvirágot :)
(bocsi lányok ha az agyatokra megyek a sok képpel)
Kép
stephie

Sziasztok,
mi is itt, mínusz nyákdugóval :lol: ctg, uh rendben, dokinak is mondtam, hogy gyúrok a hétvégére :wink:

Viszont a gyerekemet is orvoshoz vitte Anyu, mert gyanús kiütések vannak a hátán... kikészülök, ha ez melegkiütésnél súlyosabb kategória :roll:

Nóri, én még nem vagyok az otthoni gépem közelében, de ha addig nem szülök vagy nem áll elő kiütéses riadalom, nekem átdobhatod a képeket és a sablont, és péntek délelőtt összevágom Neked, ha sikerül. Én Photo Filtre Studio programmal nyomulok.
Szívesen megcsinálom, hamar kész az ilyen.

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri-guru! Kösziiii!!! Csináltam próbaküldést - és sikerált. :D
Nekem T-mobile előfizum van, majd utánanézek ott is ennek a netes izének. De a lényeg, hogy képet már tudok nektek küldeni!

Kép
zsizell

Anita: szerintem senkinek nem mész az agyára a fotókkal - a kisbabák nézegetését én legalábbis nem tudom megunni, olyan édesek. Mi csak irigykedünk, de hamarosan belekezd itt mindenki a fotófeltöltésekbe! :lol:

Kép
zsizell

Sziasztok.

Nemrég keltem ki az ágyból. :roll: Azzal nyugtatom magam, ha megszületik a lányka úgysem tudok pihenni. Bár nem aludtam 5-től 8-ig.

Reni: nagyon szívesen találkozunk majd veletek, igaz már pocakosan nem megyünk haza, úgyhogy majd csak tavasszal, ha visszük a gyerkőcöt élünk a lehetőséggel.

Horoszkópokhoz annyit, hogy én kos vagyok (Nóri nagyon jó jellemzést írt :oops: ) férjem uram pedig rák. Nekem anyukám vízöntő, de vele voltak ellentétek, sőt még mai napig vannak. Apukám pedig mérleg. Na, ő a türelem mintaképe. Nagyon jó ember. Lánykánk meg vagy vízöntő vagy halak. Majd ő eldönti mi akar lenni.

Gyakorló háziasszonyoktól szeretném kérdezni, hogy mit tudok csinálni, ha bepenészesedik a fal. Hiába kezelgettem mindenféle penészölő szerrel, de folyamatosan újra keletkezik. Egy szoba lenti sarkáról lenne szó. Már nem tudom mit kellene csinálnom. :twisted:

Nekem semmilyen fájdogálásom nincs, inkább csak keményedek. Akkor szokott fájni a hasam, ha nem voltam wc-n.

Kattkat: tudtad, hogy a Péterfyben a beöntés és a borotválás lehetőség? Legalábbis annál a szülésznőnél, akinél mi szülünk igen. Mondta a múltkor, hogy én döntöm el, hogy szeretnék-e. Én is voltam február 9-én délelőtt nst-n. Ha tudtam volna, hogy te is akkor mész, találkozhattunk volna. Nem tudom mennyire vágyol majd emberekre, főleg azért úgymond idegenekre, de ha megszületik a kicsi fiú és én arra járok, szívesen meglátogatlak, ha nem zavarok. :roll:

Én is akarok kakaós csigát, de nekem már buktát kellene sütöm, mert itthon megígértem vagy egy hónapja, de én sem szeretek nagyon dagasztani.

Most elszaladok ajándékot venni barátnőmnek, holnap megyek hozzá. Meg valamit főzni is kellene.
Vendég

Anita: kisfiad nagyon szép, úgyhogy mutogasd nyugodtan. (és nem is sárga nagyon!!!) :D
Vendég

Csajok! Nálunk szakad az eső... :cry: Olyan szomorú idő van, de már szellőztettem kicsit, mert hideg meg nincs. Nemrég ment el az embőc. Olyan jó volt, hogy itthon volt. Állandóan a seggében voltam, kérdezte is, hogy mi van. Mondom olyan jó, hogy itthon vagy... Úgy néztem rá, mint valami görög félistenre :lol: Pont beszélgettünk, hogy tutira nagyon el fogom rontani az én kis porontyomat, ha megérkezik. Egy nyekkenésre tutkó felveszem :oops: meg ha alszik is ott fogok fölötte állni. Jajj, de jó lesz már :lol: Várom nagyon... :oops:

bellerreni
Eger

Anita! Levi gyönyörű még így kicsit sárgán is :wink: és naná, hogy nem unjuk a képeket, sőt még többet még még még....

Kismaki! Már alig várom a tavaszt. :lol: De jó lesz megismerkedni valakivel személyesen is... :roll:

Geri! Hát én biztos kidobtam volna a gépet mérgemben, egyébként anyuciék is így jártak az öcsémmel... Pontosan úgyanígy. :cry:

bellerreni
Eger

Anita!

Én azért nem reagáltam a sárgaságra, mert pont telefonról olvastam és ott ugye nincs kép. De most így visszanézve sztem is sárga. De ha ilyen szépen eszik... Sztem majd elmúlik, nem?

Szopi: van olyan, aki csak szoptat? Szóval nem üvegből kapja a tejet a babó? Az lenne a kérdésem, hogy eddig fejtem minden nap. Nem sok jött le szopi után, mert ahogy nő a mennyiség, úgy evett egyre többet Noncsi. Sztem 110g-nál többet nem fog enni egy darabig. Viszont ami tejem van, az elég neki egyelőre. A reggeli szopi után (90g-ot evett) 40et fejtem. De azóta alszik. Már várom, hogy leszívjon. De akkor is marad kb 30-40fejnivaló. Viszont ha minden szopira elég, akkor minek fejjek? A tegnapi fejést ma reggel öntöttem ki, mert elmúlt 24órás. :oops: Inkább ciciből adok neki, mint cumisüvegből. Estére nem fejek, mert akkor többet eszik. Éjjel kellene, mert 3-8ig aludt és már kőkemény volt a cickóm. De én fel nem kelek hajnalban fejni, jaj!!!!
Vendég

Anita
Tényleg tündéri:)

megnéztem Hannát is, hát nagyon bájos:)

Kismaki
múltkor én is kérdeztem a penészt, de nem kaptam 5letet.
én végül ledörzsöltem száraz ronggyal, majd fehér domestost kentem rá töményen egy ecsettel. vártam kb egy órát és le is mostam. nagyjából lejött.
amúgy meg szellőztetés, párátlanítás...

Nóri
kontaktnak a Te számodat írtam ki ha nem gond.

Ildi
Mire gondolsz, bárányhimlőre? :roll: :roll: reméljük tényleg csak melegkiütés...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri
ha nem lesz musz, én nem szándékozom fejni :oops: :oops: mindig is utáltam....szerintem időm se lesz rá.
persze ha kell szaporítani akkor biztos megpróbálom.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kismaki-Kata, Domestosos vizzel lemosni és penészölő szerrel folyamatosan kezelni, mellé páraelszivó is lehet, hogy kell a helységben, mert biztos magas a párataralom, mert ahol penészes a fal ott ez a helyzet. Viszont olyan szerintem nincs, hogy örökre kiírtod, esetleg évek múlva...talán nyáron majd jól kiszárad a fal és akkor, de most fűtésidényben ez mindig probléma lesz...
Új a házatok?
lara

Juti: köszönöm az ötletet. Kipróbálom. Egyébként szellőztetek ezerrel, nem tudom mitől jön vissza. :?
Vendég

Én is csak a szaporítás miatt fejtem. Többnyire üres cicit. Nem mondom, biztos jó lenne letenni a fagyóba egy-két adag kaját, de most még nem akarom úgysem egyedül hagyni. De ez a napi 3 fejés+mosogatás+sterilizálás... :shock: Á!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?