Boruska!
Attol fugg a kenyersuto megitelese, hogy ki mire szandekszik hasznalni. En ugy vettem eszre, hogy altalaban csak olyan emberek szidjak, akik csak fellangolasbol akarnak sutni es nem azert, mert elvezik es hajlandoak is kiserletezni. En nagyon ritkan hasznalom a kenyersutot a papir szerinti funkciojara, ami ugye abbol all, hogy a hasznalatiban van 10-15 recept, amit sutogethetunk felvaltva. Sokszor en csak dagasztok (mert mint irtam lusta is vagyok, utalom is csinalni), majd az uston kivul tovabb viszem a receptet es sok szep dolog kerekedik ki belole.
A kenyer meg egy igen erzekeny dolog: vagy sikerul, vagy nem, vagy bejon a csaladnak es elfogy azelott, hogy mindenki jot evett volna belole, vagy egy kicsit carabb lesz es harom napig nezitek, kozben eszitek a boltit.
Sokan meg ugy kepzelik el a kenyersuto vetelt, hogy ha lesz egy ilyen otthon, akkor csak hipp-hopp csodadolgok fognak belole kimaszni, ami mindig jo lesz es szep, mint a mosogepbol kiszedett ruha. Hat, ez nagyon nem igy mukodik...
Ha jobban belegondolok sokan egy tepsit, egy jo minusegu kest, vagy egy normalis labast sem tudnak ertekelni. Nekem peldaul van ismerosom, aki annak ellenere, hogy tobb gyermekes anya, de egy ep ebedet nem tud megsutni. Hiaba kapott innen-onnan tok jo konyhafelszerelest, a sult huson tovabb nem jutott. A tok jo edenyek, labasok addig allnak meg a konyhajaban, amig az elso dolgot oda nem egeti benne, utana o mar nem takaritja, dobja ki, megy a kutya ele.
Nah, hat gondolom, hogy ha tole kerdezed meg, akkor nem sok jot fog elmondani a komplett berendezeserol.
En meg olyan eloszeretettel vasarolgatom a victorinox keseket, mintha kb gyemantot vennek es epp ennyire becsben is tartom. Nem is nyulhat hozza mindenki ezekhez.