Friss anyukák: akkor az éjszakai állandó pisilések megszűnnek a szülés után? Most így utólag nem emléxem, hogy a nagyoknál hogy volt, csak reménykedek erősen, hogy nem kell óránkét pisi miatt felkelni mint most.
EDA: tudjátok mit nem értek? Hogy vannak kórházak, amelyek kijelentik, hogy nem szokás adni EDA-t (pl. Eger-Reni kórháza is), mert nincs mindig ott az aneszteziológus. De ha sürgősségi csaszit kell csinálni, akkor 2 percen belül mégiscsak ott terem az anesztes. Akkor most hogy van ez? Ha nagyon akarnának csak tudnának akármikor adni EDA-t, inkább arról lehet szó, hogy nem akarnak adni, mert kényelmesebb ha nem kap a kismama, mert úgy érzi a fájásokat.
Aszcendens: hol tudom megnézni, hogy nekem mi az aszcendensem? És az miért fontos? Nem elég a horoszkóp jegyet tudni?
Ágic, oké, mennyi desztvizet tegyek mennyi 96%-os alkeszhez?
Zsizell, szegény, pont egy ilyen köcs.göt fogtál ki
Nehogymár ne hízzon a baba ennyi idő alatt!
Kattkat, mikor érett a méhszáj? Ha ki van nyílva picit? Nekem akkor érett?
Edit, milyen rendes szülésznőd van, hogy így biztat! Legalább hazdujon már, hogy reménykedhess!
Dalika, szegény kis vizslátok, nagyon együttérzek, mivel nekünk is vizslánk van.
Hát jóhogy szólj, ha kibújt Dorina, nevicceljmár! Én úgy tervezem, hogy a telcsiről irok ide.