Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Semmi hír újabb babákról??

Egész jó éjszakám volt, nem zsibbadt el a kezem ,lábam, Anna is egyszer ébredt csak, és fél 8-ig aludt :lol:

Orsimorsi:
Néztek most pisit nálam, de teljesen negatív lett.. Remélem így is marad, nincs kedvem a karácsonyt a patológián tölteni... :?

Köldökcsonk nálunk leesés után 2-3 nappal szivárgott, ugyanúgy lekezeltem, mint ,amikor még volt neki, és elmúlt, nagyon szép a köldöke :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GRATULÁCIÓKAT ÉS JÓKIVÁNSÁGOKAT!!! NAGYON JÓL ESETT!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Niki:Gratulálok Vivihez!Sok Boldogságot!

KépKép
lyndee

Márti:
egyszerre írtunk.. :) gyönyörű nagy baba Anett :) Milyen kis szöszke :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti! Üdv újra itthon! Anett csodaszép!

Sináról tud valaki valamit? Vajon megszületett már Mesike?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Orsi, Erika, meg akit még érdekel!
Receptek a receptes topikban!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Üzenetet hoztam:

2008. dec. 15-én 23:55-kor megszületett Bernát Endre, 4000 g, 53 cm. Berci nagyon gyors volt és vigyázott anyára! Bkatalin

Gratulálok a szép nagy fiacskádhoz! Kívánok nektek sok boldogságot és sok tejcit!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Niki, Bkati: kívánok nektek sok boldogságot és rengeteg tejcsit!

Márti: Anett tüneményes :)

Csajok! kérdéseim vannak :)
A szopis melltartó éjszakára is kell? :roll: Most hordom éjjel is, csak nem tudom, muszáj-e.
A másik, hogy hadilábon állok barnamacival (még mindig/már megint), és az eddig bejövő Laevolac-ot nem tudom, merjem-e inni most is. Vagy van még itthon Bio-rost tablettám, de arra sincs ráírva, hogy lehet-e. Valaki tudja esetleg? Az ilyenkor alkalmazható "természetes" barnamacikergetőkön már sajna túl vagyok (kigyúrtam magam belőlük terhesség alatt :()

Szopi ügyben egyre inkább úgy tűnik, hogy a deform cicinél semmi nem válik be :( Reggelre úgy-ahogy megtelik, de napközben pont mindegy mennyit van rajta Kiskobold vagy mennyit fejem, nem lesz benne több :( A másik mellel minden okénak tűnik, látványosan több benne a tejci, mindig az a mentsvár, ha a másik kidől. És most kell is, mert tegnap-ma Kiskobold 1,5 óránként enne délelőtt (is)...

Kép

Kép
gabilany79

Gaby!
Ha nagyon folyik a tejed, akkor kellhet - nekem kell, mert teljesen átázok. (Ma hoz apa tejgyűjtő kagylót, mert szopikor is kicsorog a másik cicimből 5-10 ml)
Amúgy ha nincs csöpögés, nappalra sem kell. Fontos, - ha használsz - ne legyen szoros, mert az gátolhatja a tejtermelődést.

Nekem a rosttablettától MINDEN NAP van spontán macim. Utoljára oviban volt ilyen, meg lecsószezonban :)
De én marékszámra eszem, és napi 4 l folyadék tuti lemegy mellé. Amúgy Laevolacot is nyugodtan szabad, mert nem szívódik fel belőle semmi. (Tesóm és dokisógor alánlásával)
A glicerinkúp is játszik, ha nagy a dugó.

Deformciciről mi a publikus? Tesóm kérdezi, hátha tud rá gyógyírt.

Kép
zölddisznó

Bkati, hatalmas gratula a fiúcskához!!

Galzsuzsáról vki vmit tud? Babázik már?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Egy kérdés:
Piros alvadt véres kis pontok jelentek meg a hasfalamon. Ez mitől van? Ennyire feszülne a bőr?? Holnap majd megmutizom a dokinőnek, de addig is ha bmi ötlet van szívesen fogadom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2008.12.16 12:14-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

És akkor 2in1 kismamik még (már alig vagyunk)

Kép Még pocakos decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Hajszálerek pattanhattak el a bőrben. Felszívódik, ne aggódj!

Kép
zölddisznó

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznóida! Hajszálerek pattanhattak el a bőrben. Felszívódik, ne aggódj!

Köszi, akkor remek. :) Azt hittem lyukadok. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Megszületett babócák tábli:

Kép 2008 decemberi babák

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Max. az oldalad a kíváncsiságtól:)

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Végre bekukk..b

Mindenkinek aki még 2 in 1 kitartás, nemsoká mindenki babázik :D

És persze gratula az ujdonsült mamiknak, es babáknak. :D

Berni, nekem is hasonló a problémám, anatomiailag nem tudok szopizni vele bimbo miatt..
Használtunk bimbovédőt, de kis Laja nem csipte. Most eljutottunk oda, hogy az egyik ciciből nagy küzdelmek árán megy a szopi anélkül is, Igy mindig abbol szopizunk, a másikat meg fejem... :oops:
Neked melyik kiemelő jött be? Még a klinikán vettem egy Medelát, most meg egy olyan kagylós Aventet, de egyik sem az igazi.. :?

Zöldi, tesodhoz lehet egy kérdés? Laja egy ora alatt kb 4o-5o grammot szopizik, de ez nem elég neki többnyire. Érdemes-e mondjuk 2 orát cicin hagyni amig jollakik? Vagy inkább jöhet a kiegészités? Lehet azért tart ilyen sokáig, mert elég küzdelmes a cict bevarázsolni a szájába, de ha már megvan, akkor szopizik.
Szoval, lehet még nem elég erős a szopizáshoz, és nem tud még szivni rendesen? :?:

Illetve a gyerekorvos szerint lesz ez jobb is, most még a cicim mérete miatt nem megy neki annyira...
Néha nevetünk is a párommal, mert a cici nagyobb mint Laja feje :D

Trombi hogy vagy? Látod lecsusztunk a közös szobárol, Zöldivel legalább 2 orát közös szobában voltunk :D

Probálok tenni képet..

Kép
Kép
zsiraf8

[quote="zölddisznó"]M írta:zölddisznóax. az oldalad a kíváncsiságtól:)

Ha másra nem is, de Noelre már nagyon kíváncsi vagyok!!!

Meg kíváncsi lennék annak az orvosnak az arcára, aki 19. hetesen olyan mogorván és csúnyán beszólt, hogy "vetélés vagy koraszülés lesz..." :evil: na most mit szólna, hogy már a 39. hetet taposom!? :D Úgy odamennék és mondanám, hogy "hahahahahahahaaa, nem volt igazad". :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Még mindíg fejéssel kapcsolatban: milyen mellszívót használtok? Kézzel tudok viszonylag többet fejni, ami így is csak cseppekben mérhető, és elég fárasztó, viszont ami van nekem itthon egy pumpás gyógyszertári és egy Avent Isis kézi mellszívó, gyakorlatilag semmit nem sikerül vele fejni. Érdemes lenne elektromosat venni? Sajnos itt kölcsönözni nem lehet.

zsebi_baba

hello. megjottem a labmassziroztatasbol. nagyon jol esett, es nem fajt! :lol: azt mondta a neni, hogy ahol faj az a tudomhoz, es a csipomhoz kapcsolodik, de erzi a barnamacis problemat (ez megoldodni latszik, a macikak sorban allnak a kilepesi engedelyert,de nemi fajdalom kiseri oket) meg a veset is. Ha addig nem ugrik ki Nyuszi a bokorbol, akkor megyek jovo het hetfon is.

[b]Kati. Gratulalunk a kisfiadhoz!
Kép

Marti.Anett egy tunemeny, jol van tartva! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.12.16 12:41-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!!!

Niki,BKati:hatalmas gratula nektek!!!!Sok boldogságot,rengeteg tejcsit kívnánok.

Márti:csodaszép a kislányod :) :) !!!!!!!!!!!!!!

Én még mindig egyben,pedig már csak egy napom van(tudom ez nem jelent semmit...)Sztem ebből indítás lesz,meg csütörtökön befekvés,de majd holnap már többet tudok.Annyira várom is meg nem is ezt az egészet,egyik percben nagyon akarok szülni,a másikban pedig nem mert folyton az jár az agyamban h Rékát itt kell hagynom.Meg h karácsonyra nem leszünk itthon.Vagy nagyon rosszul állok hozzá mindenhez?Vagy ezek már megint a hormonok lehetnek....? áááááááááááááááááááá:roll: :roll:

Hát ahogy elnézem a táblát,tényleg nem sokan maradtunk,és tényleg majdnem csupa fiú,de én is úgy hallottam h a fiúk ráhúznak a kiírt időre. :? :?

solya051020
Káld

[quote="solya051020"]
írta:
solya051020Hát ahogy elnézem a táblát,tényleg nem sokan maradtunk,és tényleg majdnem csupa fiú,de én is úgy hallottam h a fiúk ráhúznak a kiírt időre. :? :?

Azt azért tegyük hozzá, hogy a "maradék" fiú még egyik sincs elkésve, viszont a kislányok, akik még pociban vannak már ráhúztak 1-2 napot az időpontjukra. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="zölddisznó"] és napi 4 l folyadék tuti lemegy mellé. /quote]

hogy birsz ennyit inni?vizi malac lesz beloled... :D :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Aida:tényleg,igazad van :oops: :)

Kérdés:tudom sokszor volt már ez a téma,de most nincs kedvem utána keresni :oops: :oops: ,éjjel meg az előbb mikor voltam wc-n sárgás fehéres nyálkás izé jött(bocsi :oops: )Védőnő múlt héten nézett vizeletet,negatív volt,tehát ez attól még lehet vmi fertőzés,vagy lehet ez a nyákdugó egy része?Csak mert Rékánál mikor szültem véres nyálkás volt.

solya051020
Káld

Aida! Olyan pöttyeim nekem is vannak! Egészen pici tűhegynyi pöttyök, ha erre gondolsz! Nekem nem múlt el az első terhesség után sem, de nem feltűnő.

Zsebi! Az avent isisben milyen szelep van (csillag vagy csőrös)? Ha csillag, akkor kell venni a boltjukban egy csőröst, mert az semmit sem ér! Én azt használtamés nagyon jól működött!

A mai menünk: paradicsomleves, zöldborsófőzelék, fasírt.
És begyúrtam a narancsos kekszet is!
Délután meg megyek ultrahangra! Kiváncsi vagyok mit mond a dokim! Tegnap az NST elég nagy fájásokat mutatott.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="isarenikő"]A írta:isarenikőida! Olyan pöttyeim nekem is vannak! Egészen pici tűhegynyi pöttyök, ha erre gondolsz! Nekem nem múlt el az első terhesség után sem, de nem feltűnő.

Igen, ilyenre gondolok. Pici tűhegyni pontocskák.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="solya051020"]
írta:
solya051020Kérdés:tudom sokszor volt már ez a téma,de most nincs kedvem utána keresni :oops: :oops: ,éjjel meg az előbb mikor voltam wc-n sárgás fehéres nyálkás izé jött(bocsi :oops: )Védőnő múlt héten nézett vizeletet,negatív volt,tehát ez attól még lehet vmi fertőzés,vagy lehet ez a nyákdugó egy része?Csak mert Rékánál mikor szültem véres nyálkás volt.

Nekem ilyen folyamatosan van, azt mondta erre a doki, hogy folyás és a nyákdugó távozása után már gyakori jelenség.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

BKati:
Graulálunk a kisfiadhoz!!! :)

Fúú azt nézem, hogy nagyon sok nagy súlyú baba született!!!! :roll:

Aida
nekem is van ilyen, nagyon feszül a bőr, és így repedezik... A kenegetésen kívül mást nem tudsz tenni, de nekem az sem segít...

Sikeresen kiöntöttem az olajat a konyhában a járólapra, ruhámra, zoknimra, amikor ebédet akartam csinálni, ráadásul ma már másodjára!!!
Be is rágtam, jött a szomszédasszony, hogy menjünk el kajálni egyet salátabárba (most nyílt) .Soha jobbkor :) Felnyaláboltuk a gyerekeket, és szülés előtti utolsó ebédet rendeztünk :lol: Olyan jó volt nem főzni :)
Persze mindezt felpolcolt lábbal csináltam... :)
Ja és közben lehet, hogy elhagytam a telómat..... Sehol sem találom, nem tudok rácsörögni, de nem is mernék,mert Annát most tettem le aludni..apa megöl, ha így van... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gondoltam hozok hírt Nikiről, de már megelőztek.

Minden babához gratulálok, sajnos túl sok időm nincs netezni, de remélem mindenkivel minden ok.

Izgalmas karácsony elé néznek a 2 az 1-ben mamák. Azért valljuk meg őszintén - mi már szültek - irigyelljük őket. Én legalábbis igen.

Ha valaki akar velem bármit is kezdeni jobb ha privit küld, azt jelzi az e-mailem, előbb elolvasom.

Zölddi: bocsi, hogy nyaggattalak a kórházban, nem akartam tolakodni, csak mindenki aggódott érted. Örülök, hogy már ismét aktív vagy.

MEgyek, mert nem lesz karácsonyunk. Tényleg jobb lenne, ha a Jézuska jönne hozzánk. Mennyivel egyszerűbb lenne a nők élete.

JÓ BABÁZÁST ÉS JÓ VÁRAKOZÁST!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Egy jó hírt még elmondanék - bár lehet, hogy már megtettem, de én nagyon örülök neki:

10 kilót híztam a terhesség alatt, és 11 kiló minusszal jöttem ki a kórházból, azóta most gyötrök lefele még 2 kilót. Ez annyira jó, az utolsó hetek nehézkes mozgását felváltotta egy könnyebb forma. Az a baj, hogy én mindig a baba 3 hónapos koráig bírom tartani, aztán gyesbetegen elhízok ismét. Most nem akarok!!!

Ja, és a logika szerint, ha minden szüléssel csak 2 kilóval leszek kevesebb, akkor ha bevállalnék még vagy 5 gyereket, akkor végre lemenne az a fránya 10 kiló plusszom amivel évek óta küzdök (illetve csak zavar, de nincs energiám leküzdeni).

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Zöldi: már az előbb is akartam írni, hogy köszi, csak rám mászott a fiam :lol: Jaja, hát Glicerin koma is jó barát, de csak ha ketten jönnek egyszerre, akkor van nagy nehezen medvetáncoltatás. Viszont akkor elkezdem tolni a rosttabit, hátha...

Enikő: ez az! Mennyit gondolkodtam a másik fajta szelepen, mielőtt megvettem a kézi mellszívót! Aztán az lett a vége, hogy Medelát vettem :lol: (amit végül nem bántam meg, mert a kórházi kölcsönözhetőt arra lehet rácuppantani)

Zsiráf: bár nem tőlem kérdezted :oops: , de mi is Avent védőt használunk. Mondjuk apát első körben átcseszték a gyógyszartárban, mert nagyobb méretet adtak, nem újszülöttet, és a kórházban világoltak fel, hogy az nem jó (alig fért be Kiskobold szájába)... De a deformcicit nekem ezzel is repedtre szívja...

Kép

Kép
gabilany79

Ja, és már nem vizes a lábam, az előző gyereknél hetek alatt ment le. Most két hét kellett mindössze.

Ennyit a jó hírekről, a rossz, hogy most is BAROMI ÁLMOS VAGYOK!!!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

BB! De jó, hogy jelentkeztél!
Dávidnak boldog születésnapot kívánok! Hogy viselkedik a kistestvérrel?
Nagyon ügyes vagy, hogy így visszafogytál! Első terhesség alatt nekem is így volt, aztán szoptatás alatt rámjött +5 kg.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Reggel voltam ctg-n meg uh-on is,azt megkérdezte a uh-s, hogy nem volt magas a cukrom?
Mondom nem, mert, hogy nem pici méretekkel rendelkezik Réka.
Aztán a Ctg-re várni kellett elég sokat,persze, hogy magas lett a vérnyomásom 140/100,a dokim megkérdezte, hogy nem akarnék már itt maradni?
Látta, hogy görbül a szám, mondta, hogy jó mérjem rendszeresen, de csütörtökön akkor is be kell feküdnöm és meg csinálja az amnioscopiát.
Meg a vérnyomásom miatt se ártana ha bent lennék.A vizeletem. Meg valszeg indítani kell, mert azok a fájások amik a ctg-n voltak azok nem elegendőek.
Azóta folyamatosan potyognak a könnyeim, mert nem gondoltam volna, hogy a terhespatológián töltöm a szülés előtti napokat.
akárhányszor ránézek arra a fránya bőröndre elkezdek bőgni.
Annyira rossz, hogy nem a megszokott környezetből indulsz el.
Tisztában vagyok azzal, hogy azért van, hogy szem előtt legyünk és ne legyen baja se nekem se Rékának.
Megazt is tudom, hogy már letelt a kis ideje és már illene előbújnia, de ha nem jön akkor nincs mit tenni, mielőtt baja lenne.
Ne haragudjatok, hogy így traktállak benneteket, csak nem így készül az ember lánya az első babájára.

Amúgy többed szer szülök, volt már vkinek indítása?
Annyi ellenkező véleményt hallottam már róla, hogy már nem tudok reálisan gondolkodni.

KépKép

Kép
orsimorsi

Niki, Bkati!
Gratulálok a csöppségekhez! Jó egészséget kívánok Nektek!
susy75

Orsi, ne szomorodj el, mindenért kárpótol majd a kicsi Réka!! Az amnioscopia miatt kell befeküdni vagy a magas vérnyomás miatt? Nekem múltkor volt amnioscopiám, de hipp-hopp végeztünk és jöttem is haza. Bár gondolom, Te nem azért fekszel be... A lényeg, hogy ne keseredj el, beszélj sokat a babádhoz, mondd neki, hogy induljon minnél gyorsabban ki.

Indítása nővéremnek volt az első babájánál. Volt minden, mert a kislány nem igazán akart kibújni, oxitocin infúzió, méhnyak lazító kúp, sőt még akupunktúra is (Svájcban szült) és ezeknek az lett a hatása, hogy 1 óra 10 perc alatt jött a világra a kislánya. Egyéb problémák (ill. ez sem probléma) nem voltak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: nagyon jó az a tábli, mármint a megszületett babás.

Bkati: Gratulálok a kisfiadhoz

mush: örülök, hogy jól esett a masszírozás

enikő: köszi a receptet:)

gabi:nekem nem volt eddigi idő alatt gondom a barna macival, általában két naponta megeszek egy kis doboz natúr joghurtot két kk zabkorpával az mindig bejön.
a szoptatás alatt amúgy is max fél liter tejterméket lehet fogyasztani elvileg belefér egy 125gr joghurt két naponta.

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Hát el vagyok havazva rendesen, de nem érzek akkora káoszt mint Dani fiam születésekor. Visszaolvasni esélytelen, így gratula azoknak, akiknek megszületett már a babája dec 7-e óta. Azóta nem tudom követni az eseményeket.
Gergő nagyon tündi-bündi. Nagy zabagép. Sokat bukik is. Szépen gyarapszik. Szopival semmi gondunk nem volt és most sincs. Itt pihizik a vállamon jóllakva.
Kép még csak kórházi van róla feltöltve a gépre. Amint lesz több rakok még.
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Aida: azért is be kell,mert magasabb a vérnyomásom,meg a terminus túllépés ill. a nagy magzat miatt indítani akar a dokim.

KépKép

Kép
orsimorsi

Sajna amúgy betegek vagyunk. Mind a 4-en meg vagyunk fázva. Gergőért aggódom, hogy vészelje át szerencsésen, hisz olyan pici még.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Enikő! Csillag szelep van benne. Akkor még megpróbálom a csőrös szelepet beszerezni.

zsebi_baba

Orsimorsi: köszi a tippet, nálam ez úgy műxik, hogy naponta-kétnaponta egy alapból korpás joghurt + 2 púpos teáskanál korpával :lol: :wink: Sajna kb. halottnak a csók...
A kórház miatt meg ne szomorkodj, Aidának igaza van, csak arra kell gondolni, hogy Réka baba mindenért kárpótolni fog :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Niki, Kati gratula a csöppségekhez! Remélem jól vagytok!

Orsi ne szomorkodj, ha szerencséd van jó társaságba kerölsz, és hamar eltelik ez a pár nap, és ott lesz utána a kislányod!

Mush nekem még többet kell innom, a vesém miatt!!! Lassan úgy érzem magam, mint egy vizierőmű...

Ma kivették a katétert, hát nem lesz a kedvenc időtöltésem, az biztos..., de legalább túlvagyunk rajta!!!!

Kép

Kép
dcili81

Cili: Jaj, de jó hogy írtál! Gondoltam rád ma reggel, hogy helyet szoríthatsz a klubban, mert Kiskobold úgy indította a napot, hogy sugárban végigfosott (nadrágom, pólóm, semmi nem maradt ki), aztán rá 10 másodpercre lepisilt (meg magát meg a pelenkázót meg a falat) :lol: :lol: :lol: (fogalmam sem volt, hogy a kakit is el tudják nyomni ilyen távolságba...)

Kép

Kép
gabilany79

Orsimorsi! Ne keseredj el! A legfontosabb az, hogy mindketten egészségesek legyetek! Ezért kell befeküdnöd!
Mit mondott a dokid - nyitva van már a méhszáj?
Nekem indított volt az első gyereknél, 42-ik héten. Én teljesen zárt voltam és ez nem is lett jobb, de neked ha már a méhszáj nyitva van (különben nem tudnának amnioscopiat végezni) nagy esélyed van a sima szülésre. De egyébként is, amig még odakerülsz, hogy be kell feküdnöd, simán megszülhetsz! :D Nagyon szorítok neked, hogy így legyen!

Gabrielldaniell! Gergő zabálnivaló! Ahogy rád néz a gyönyörű szemeivel! Nagyon édes! Dani fiad hogy fogadta?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kíváncsiságból megnéztem, min nyünnyögtem egy hónapja. A Zölditől kapott hordozókendőn anyáztam, hogy nem tudom megkötni, most meg azon, hogy lefosott a belevaló :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Na itt egy friss!

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gaby nagyon ügyes kisfiad van!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Zsebi! Feltétlen szerezd be, mert akkor ez a baj! A csillag szeleppel sz-t sem ért az én mellszívóm sem! Sajnos szelepetcsak kimondottan AVENT szaküzletben lehet venni! Van felétek olyan?
Ha most vetted és új, még garanciális akkor ingyenesen cserélniük kellene! Na ezért utálom őket, hogy még most is forgalmazzák azt a szelepet, amiről már évek óta tudják, hogy semmit nem ér! :twisted: :twisted:

Cili! Neked jobbulást!

Gabilány! Nagyon ügyesek ám ezek a pincurok! :D Engem a fiam szilveszter éjjelén talált el így, kb melltől térdig egy csíkban szaros voltam! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gaby én néha elnézem Dani arcát, és persze még nem tudja magát teljesen kifejezni, de mit gondolhat a kis fejével:

A felnőttek annak örülnek, ha kaja után büfögök egy hatalmasat... (na éjjel böfögött egy akkorát, a feje beleremegett...

Meg annak örülnek, ha beletrottyolok a pelusba... (azt elmondom, hogy van úgy, hogy kaja után 2x kell tisztába raknom, mert mire eljutunk az ágyig összefossa a pelenkát úgy, hogy csak szédelgek) :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?