Új privát üzeneted érkezett!

A laptető király! 8)

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jobb nem is lehetne :wink: :D :D
Vendég

Önmagában kap krumplit vagy valamivel együtt(pl almával) adod?

Én eddig csak hébe hóba adtam a csajnak gyümit, egy héten 2-3 szor, és csak 4-5 kanállal, de hétfőn betülti a 4 hót, és akkor kicsit rendszeresíteni akarom :)
Zöldséget elvileg mikortól lehet? Amikor már minden gyümit -amit ehet- megpróbált? Vagy korhoz van kötve?

Pont úgy csinálok, mintha nem lenne már egy nagyobb gyerekem, de tényleg nem emlékszem nála hogy volt. Illetve ő még ennyit sem szopott mint Petra, így ő elég hamar kapott mindent.
Vendég

betölti természetesen :P
Vendég

Sziasztok!

Hú, de nagy a csend itt mostanában!!!! MIndenki a Balatonon van???

Mni! Nekem is van egy hasonló receptem és ma megsütöttem barackkal. Isteni lett. Tényleg jobb, mint meggyel.

Ma kipróbáltuk az új bébi medencét. Hát... mit mondjak nem okozott osztatlan örömet a kiscsajnak. Teljesen meg volt lepődve. Aztán rájöttem valószínűleg az nem tetszett neki, hogy az alja is felfújható és így túl puhán fekszik és így nem érezte stabilan magát. Na, majd holnap az alját nem fújom fel és újra próbálkozunk...

Dobok pár képet:
Kép A süti - nyam, nyam...

Kép Fürcsi után már vidáman

Kép Petra gipszelt kézzel :(

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama,
Boróka is cuki, neki is egész nagy haja van.
Petrának jobbulást!

Nem volt ma nagy forgalom :shock:
Vendég

Hú, hát a hőség télleg mindenkit kiütött ma!!
Mi bográcsoztunk családilag, Panka kézről kézre járt, és mindenkivel elbűvölően vigyori volt! Imádom!

Bosek - Carpe Diem! :D :D Én is tömöm magam gáz dolgokkal :D pl. jó kis pörik, vagy napi 3-4 túrórudolf, ma 3 tortaszelet, sataratta...

Kacika - ja, ha visszaalszik Petrus így akkor valszeg nem éhes!!!! Sőt, hát akkor inkább télleg ne etesd meg szerintem se - na szólt a nagy szaktanácsadó :? Majdcsak leszoknak ezek a babókák az éjjeli bagoly üzemmódról...

Mzx,
mingyár gépelem a muffin ricsettókat és küldöm! :D

KépKép
kmanna

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok az eltűnésért, elég menős hetünk volt, minden nap volt valami program: Anyukáméknál voltunk, lejött Pestől egy barátnőm a kisfiával és a legjobb barátnőmnél gyűltünk össze. Voltunk 4 hós oltáson is és ma pedig babaúszáson.

Oltást elég rosszul viselte Dóri, aznap kapta meg a 2., befejező rota ellenit is. Egész délután nyűgös volt. Délután fél 5-kor evett aznap utoljára, lázkúpot kellett adnom Neki és így este nagynehezen elaludt. Szerencsére átaludta az éjszakát, nem volt gond.
A babaúszás tetszett Dórinak, ügyes volt a merülésnél, lebegésnél. Sajna nem vittük a fényképezőgépet, mert Apa is bent akart lenni a medencében, de jövő héten már szeretnék képeket Dóriról úszás közben. Nem kell, hogy mindketten bent legyünk a medencében, így tudunk majd fotózni. Dorka úszás után beájult a babakocsiban, jól kifáradt. :)

Kezdem a visszaolvasást, mert bele-bele olvasgattam nap végén a topikba, de az nem az igazi. Szeretnék már újra képben lenni.

Melinda

Kép
melinda80

Két ma készült kedvenc fotó

Kalaposok :D - mami a két legkisebb unokával
Kép

Panka vigyori
Kép

Jócakát mindenkinek!!!!!!

KépKép
kmanna

Melinda
Milyen rota ellenit kaptatok, hogy nektek csak kettő van belőle?

Kép
Kép
tündérmanó27

Kmanna
Nagyon huncut Panka! Szereti azt a csörgős játékot a kocsin?

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó,
igen, imádja a kis haverjait! Ha sikerül leszerelni őket a babkocsi széléről, akkor persze egyesével tömködi be őket a szájába! a rekord a boci és a kutyus feje egyszerre :D :D

Petramama,
nekünk is így sikerült az első pancsi! Kitartás, biztos rákap az ízére! Csajok nagyon cukik!

ÉÉÉÉS: van remény, Panyó ma végigaludta az éjszakát!!!! 6.40kor kelt!!! Igaz fél5kor arra ébredtem, h nyüsszögve sír -- hasra fordult a kismacska, kezei beszorultak a mellkasa alá, mindezt úgy, hogy a kiságy túlsó végébe kommandózta el magát, keresztbe :D Próbáltam nem hangosan röhögni! Visszaigazítottam az eredeti szunyó-pozícióba, aztán mire visszaértem a szobájába (cicivédő mindig lent marad a fürdőben), már vissza is aludt :D
Hát őszintén már nekem is nagyon szükségem volt arra, h 2 óránál többet aludjak egyhuzamban :)
Most elmélyült arccal Sinatrat hallgat!! :D

szép vasárnapot mindenkinek!!

KépKép
kmanna

Elég pangás van :?
Biztos mindenki vízparton van :wink:

Kmanna!
:lol:

Biztos nem hiszitek el,de Olikám este 9-től reggel 9-ig húzza a lóbőrt :wink: És ez már elég rendszeres mert így van ez 2-3 hete :wink: Hát mit mondjak....azért gáz lenne nagyon ha nem így lenne mert azt már nem bizti hogy bírnám(bár egy anya szerevezete csodákra képes :wink:) de akkor is...engem napközben a nagyok eléggé lefárasztanak+ott a picúr is...szal éjjel kell egy kis relax... :wink:
Úgy néz kis a hasfájás megoldódott...nemtom minek köszönhető(talán a Gripe Water?)már 3.este hogy semmi sírás nem volt és nyugodtan el tudott aludni cicizés közben :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe a frissített oldalunkat:
www.gyermekeink.fotoalbum.hu
Már csak a talis képeket kell megszerkesztenem, de minden más képet felraktam abból az időből, amíg nem voltam. :D

Szép hétvégét!
Vendég

hű tényleg nagy a pangás, mondjuk nálunk is vendégjárás volt, ma meg mi megyünk

Panny, ejha, 9től9ig, kaja nélkül? nemsemmi

Tündérmanó, nekünk is 2 Rota volt, 2 és 3 hónaposan, nem mondták, hogy lesz még

mi pénteken voltunk oltáson, nagyon jól viselte, utána este ment egy kis nyüglődés, de nem tudom az oltás vagy a Sinlac miatt - ezt kapja extrában a tápszer mellé mivel 4 hónapos - ez egy szentjánoskenyérmag alapú pép egész jóízű. gyümölccsel is lehet keverni, ami jó, mert ma pl olyan samanyú lett az őszibarack, hogy hozzákevertem és így megette, előtte csak fintorgott

Kacika, nekünk azt mondták, hogy kezdhetjük a gyümölcsöt (nem vallottuk be, hogy már kezdtük...) és 2 hét után jöhetnek a zöldségek is

Petramama, Kmanna, helyesek a kiscsajok!

KépKép
judit18

Sziasztok!

Tündérmanó,
nekünk a Rotarixet írta fel a gyerekdoki. Azért volt nálunk csak kettő, mert Dorka az elsőt 3 hónapos korában kapta. Úgy tudom, hogy akkor van 3, ha az elsőt a baba 6 hetes koráig megkapja. Ha később, akkor van csak kettő.

Kmanna,
Panka édi abban a kalapban, szép hatalmas szemei vannak! :)
Szuper, hogy átaludta az éjszakát, elhiszem, hogy jól esett már Neked is! :)

Panni,
Dorkának is vannak ilyen napjai, hogy 12 órát alszik egyhuzamban, de az átlag a 10 óra alvás.
Örülök, hogy Olikának elmúlt a hasfájása! :)

Zsu,
ezek szerint van újra netetek, de jó! :) (Bocsi, ha korábban írtad, de még nem végeztem a visszaolvasással.)
Köszi a frissítést! :)

Melinda

Kép
melinda80

Judit!

Hát hidd el nekem a legfurább h 12 órán át nem kér enni :wink: mert a srácaim nem nagyon csináltak ilyet(Krizsike 10 órákat akudt egyfolytában éjjelmax,Márk meg 3-at :shock: :shock: :shock: )

Kizsazsu!

Jók lettek az albumok,köszi :wink:

Én is hallottam h 2 féle Rota elleni variáció van...2 db és 3 db-ból álló oltás.Asszem más is a nevük....

Srácaim strandolnak anyuékkal(de jó nekik :wink: )apa melózik(de sz@r neki :( )mi meg itthon Olikával pihizünk...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Na most sikerült visszaolvasnom, mert tényleg nem vittétek túlzásba. :lol:
Kérdem én, Bosek, ki az a sörbarát, aki ezt a dög meleget kibírja nélküle. Én eddig türelmesen beértem a Buckler-rel, de tegnap már nem bírtam igazi nélkül!
Egyébként anyáink, nagyanyáink receptre itták a napi fél lityót tejszaporítóként. Úgyhogy ne izgulj, semmi rosszat nem csinálsz, állítólag napi 3 dl sör, vagy egy pohár bor alkoholtartalma nem megy át a tejbe.

Mindjárt megnézem az albumot is, bár nehéz így kalapálni a billentyűt, mert Peti az ölemben ül és már a könyökömön folyik a nyála. Iszonyatosan dolgozik a fogával.
Megpróbálok képet készíteni róla. Mármint a fogáról.

De addig itt egy másik:
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Bocsi, kicsit gusztustalan ahogy lenyomom a kis száját, de csak így sikerült :oops:
Na és egy babakocsis
Bocsi, hogy ennyi képpel nyomulok!
Kép
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Látom ebben a melegben alig van Valakinek kedve írni... :( Nekem is melegem van, de most a délutáni pihimet felverte Lilla sírása. Éhes a pici lány... szóval most etetek. :)
Bosek, nagyon jók a képek, Blanka tündéri szép kislány. :) A szemembe lóg a hajam kép lett a legjobb. :)
Tündérmanó, gratulálok az előkelő helyezéshez, kíváncsi vagyok mi lett a végleges eredmény! :)
Potyka, mi újság? Hétfőtől jön a hidegfront... állítólag...
Petramama, nagyon jól néz ki a süti! :) Én is meg fogom csinálni barackkal, ha csütörtökön végre kinyit a zöldséges. :) Aranyosak a képek, látom gyűlnek a rajzok Petra gipszén. :)
Kmanna, cukik a képek!
Melinda, legközelebb vigyetek gépet!
Kiszazsu, köszi a fotóalbum folyamatos frissítését, nagyon szuper!

KépKép
KépKép
mni

Niki, úgy legyen, a hidegfronttal, de igazság szeirnt még semmi jel. :cry:

Van egy zöldséges a főút mellett Solymár és Bp között, nagyon szép áruja van...

potyka

Sziasztok!

Mni
Szinvapark különdíjas lett Réka. :)

Rotarixünk van nekünk is, akkor kedden én is rákérdezek oltáson, hogy lesz-e mégegy, mert 3 hósan kaptuk mi is az elsőt.

Szörnyű ez a meleg....

Kép
Kép
tündérmanó27

Kisazsu
Köszönjük az albumot!!!!!!

Lusie
Nagyon édes a fogacska és a kocsi is jó!!!
Réka nem marad még így, előre ki akar dőlni.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok,
Dani kedden kapja az első rota szuriját. Mire lehet utána számítani? Nyűgőssé, síróssá, stb-é tette valaki babáját?
Sajnos nekünk a dokinő nem a kötelezőkkel együtt adja be, hanem más időpontban. Így most 2 hetente járunk szurira. Aminek nem nagyon örülök, mert elég nyügös a gyermek utána napokig (ne lehet, hogy nem az oltás miatt, hanem a frontok, stb-k is hatással vannak rá). Sőt, nálunk a vén banya mindig mondja, hogyha haza megyünk akkor és lefekvés előtt 1-1 fél kúpot adjunk a dednek. Adunk, de szegény nem szereti. (Na meg én sem. Benyomni. Sajnos többedikre sikerül csak...)

Kép
1bambi

Sziasztok!!

Most csak azért néztem be, hogy POTYKA, MÉG MINDIG NEM OSZTÓDTÁL????? Ebben a melegben hogy bírod??? Mi ma ki sem tettük a lábunkat...

Kipróbáltam a krumplit, de nem eszi meg, még almával keverve is fintorog rajta, úgyhogy asszem répa lesz belőle.... Mi először simán almát ettünk, utána almás-körtés, majd almás-banános frutapurát, ma pedig almás-őszibarackos kecskemétit. Van még itthon szilvás és almás-sütőtökös is. Fél üveggel becsókol, vízzel leöblíti és kész az ebéd...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bambi, rotást nem meginni kell?? Vagy az más?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bambi
Rotát inni kell.
Nálunk nem volt semmi tőle, de mi az oltás idején kapjuk.

Kép
Kép
tündérmanó27

Bambi, Andris is oltással együtt kapta, iszonyt nyűgös volt, de a lázcsillapitó kúp kiütötte és aludt gyakorlatilag egész nap.

Potyka, én is azért jöttem, hogy megnézzem, hátha eggyel többen lettünk... Olyan rég volt már az a jóleső hidegrázás egy-egy ilyen hir hallatán, utoljára Kölyöknél :lol:

Ja, és Andris is Rotarixot kapott és csak két darabot, egyet a héten, egyet egy hónap múlva. Arra figyelj, hogy mivel legyengitett rotavirus van benne, ezért ő is fertőz, legerősebben majd a 7. napon. Nekünk ez apu miatt fontos, de nem ő pelenkázza és biztos ami fix, a 7. napon nem viszem oda...

Szakadjon már le az ég, mert ezt én már nem birom!!!!!!!!!4

Lusie, ismerőas a fogas kép, Andrisnak már az alsó kettő kinn van, de nekem is csak ilyesmi képet sikerült róla gyártani. Gratula a nagy fogasnak, tudjuk, mekkora nyüglődés ez!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Bambi! Mi a 2 hós és 3 hós oltással együtt kaptuk a Rotarixet. Ebből 2 db-ot adnak, min. 4 hetes különbséggel. Nem oltás, hanem szájon át adják be. Azt nem tudom, hogy a rotarix önmagában milyen tüneteket okoz. Nálunk az elsőnél semmi nem volt, a másodiknál egy kis hőemelkedés, ami egy kúppal le is ment. De én csak este lefekvés előtt adtam be neki a kúpot. Szerintem ne aggódj!!
Szerintem hazamentelkor egyből ne adj be neki kúpot, csak akkor ha lázasodik.

Kép
Kép
Kép
petramama

Eszerxx! Nálunk már lehűlt. Kb 8-kor leszakadt az ég, dörgött, villámlott, de csak 10 percig tartott. Viszont most már legalább lehet ablakot nyitni. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Hétvégén Egerben jártunk, a Bikavér ünnepen.
Elkezdek visszaolvasni, de addig is képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
linocs

Szasztok, csak gyorsban, a Balcsin voltunk ma, tegnap meg net nem volt...............

Alkottam:

Kép

Kép

Kép

Luise!
Tényleg ott a fogacska, annyira aranyos!!!!!! :) Szép szőke herceged van!

Kmanna!
Pankáért odavagyok!!! Azok a fürtök varázslatosak!!!

Potyka!
Erőt küldök dögivel!!! Induljon már el az a Danigyerek................ Várjuk idekont nagyon, már jöhet!!!!
Ölellek................. (Ritának mondd meg, ha lesz rá erőd ( :shock: :shock: :shock: hülye
Móni.......... Hhhhaaahhhhaaaa! Persze!), hogy változatlanul imádom!)

Nyah, lépek!
Fejni....................... Francba, sokat iszom, sok a tej. Már annyira elegem van fejni. Ráadásul öntöm kifele, tele vele a frigó!
Cupp lányok!
Vendég

Köszi Csajok,
Igen, tudom, hogy szájon keresztül megy a rota, lehet, hogy az előző hsz-nél kicsit bután fogalmaztam.
Azt hiszem petramama tanácsát a kúpról megfogadom. Csak annyira erőlteti a banya ezt. (Bocsánat, hogy így nyilatkozom róla, de az. Tuti, hogy 65 felett van. És pár dologban nem nagyon értem őt, pl. fütykös-huzigálás, meg ilyenek. Először nagyon szimpi volt, most meg már nem annyira. Pofákat vág, semmit nem mond, stb.)
eszterxx, azt olvastam én is, hogy minden peluscsere után kézmosás, meg ilyenek...
Még egyet kérhetek Tőletek? Elküldené valaki a hozzátáplálásos irományt, ami már jó pár hete volt itt nálatok téma? Még nem akarom elkezdeni (bár tegnap már megnyalattam a barackot vele -és nagyon ízlett neki-), csak tanulmányozni. (Sajnos nekem is vissza kell nagyon hamar mennem dolgozni -igaz csak 4 órásba- így augusztus-szeptember elején már aktuális lesz a dolog, és nagyon segítséget védőnőtől, dokitól nem fogok kapni.) E-mail: csekoa@yahoo.com
Köszi Anyapajtik!
Bambi

Kép
1bambi

Bambi, ment a táblázat.

Potyka! Neked kitartást, talán valamelyik hidegfront csak elindítja a kislegényt. :D

Meg én is megyek hunyni. HOlnap reggel 6-kor kelek, mert Dorkát indítom a következő táborba. Ja és mivel nem mennek a vonatok :twisted: :twisted: :twisted: 3 anyuka viszi őket autókkal (Fülesdre, Szabolcsba). Én meg aggódhatok 5 órát, hogy rendben megérkeznek-e.

Jóccakát!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama,
Angyal vagy!Nem lesz holnap semmi gond, rendben leér Dorka!
Bambi

Kép
1bambi

Petramama, Kmanna, Linocs, Lusie, Monácska!!!

Gyönyörűek vagytok. Szuperek a képek. Olyan jó nézegetni.. :) :) Ezért én is teszek fel pár friss képet. Hétvégén vendégeink voltak, tegnap strandoltunk nem volt időm írni. Csúszdáztam, nagyon be voltam f...va :D Szegény Ferinek meg a sarka bánta, nem 2 méteres embereknek tervezték a csúszdát meg a medencemélységet, ezért sarokkal ezerrel belevágódott a vízbe. Alig tud menni, vizesruháztam de lehet hogy meg kellene nézetni :(
Nimónak rettenetesen megy a hasa az antibiotikumtól, hasfogót kap és feleztem az antib. adagot. A háziorvos javasolta. :( Remélem azért hatni fog így is és negatív lesz a vizelet. Bár akkor is tovább kell szedni hosszasan csak kevesebbet. :(

Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hali, megjöttem a Balatonról, csoda, hogy be-ki tudtunk szállni a kocsiból, akkora vihar volt. Majd jövök ám olvasni és utána írni :wink: Addig is csőváz.
Vendég

Jó reggelt!

Juditkecskemét, arik a fiúk! Milyen lett a süti?
Jim, remélem jót tett a balatoni pihenés! :)
Monácska, nagyon ügyes vagy, micsoda képeket kreáltál! :)
Linocs, a második kép nagyon ötletes, tetszik! :)
Tündérmanó, gratula az elért eredményhez!

KépKép
KépKép
mni

Helló Lányok!

Ezt a hülye időt! :roll: Fele akkora a hőmérséklet, mint tegnap volt!
Potyka, van hatása nálad?

Névsorolvasás nélkül: olyan cukik a képek!!!!
Monácska, milyen szerkesztővel készítetted őket? Nagyon jók! :D
Tündérmanó, gratulálok a különdíjhoz!
Eszterxx, már két foga van Andrisnak? :shock: Nem semmi!
Petramama, rendben leért a lányka? Biztos nem lesz semmi gond! Szegény, ilyen időt fogott ki a táborozáshoz!
Juditkecskemét, jobbulást a fiúknak! És ha már megláttam a vonalzódat, boldog hófordulót Niminek!
Vendég

Niki!

Mégsem azt csináltam meg amit Te küldtél, mert szerintem 2 dl tej, meg gríz az síma tejbegríz. A neten találtam a tiédhez hasonló receptet de ahhoz még margarint és cukrot kell keverni.
A piskóta receptedet tegnap láttam, azt mindenképp ki fogom próbálni, köszi.

Én most olyat csináltam, hogy vanília pudingot főztem, kikevertem margarint porcukorral - ezeket mind összekevertem - majd rétegesen babapiskótára kentem, krém, piskóta, ribizli...
Nagyon jó lett. Azért a tejbegrízest is majd kipróbálom de úgy hogy margarint és cukrot (vaníliás cukrot is) teszek bele. A piskótára nagyon kíváncsi leszek. Köszi még egyszer.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Zsu!
Köszi! :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nem fogjátok elhinni, terhes vagyok. Legalábbis 2 csík lett a teszten tegnap. Pedig a múlt heti vizsgálat óta nem voltunk együtt, ez egy korábbiból lett. Akkor is védekeztünk, csak ezek szerint nem volt megfelelő... Teljesen kész vagyok....
Holnap 18.15 doki.
Vendég

Sziasztok. Hajnalban CTG-n jártam, kocsival megyek a buszvégállomásig, leteszem, és ahogy megyek a zebra felé, ami kicsit el volt tavasodva, egy teherautó komplett betakart vízzel. :cry: De most komolyan, legalább 2 mre voltam a járdaszegéyltől, ha nem 70nel közelíti meg a KIJELÖLT GYALOGÁTKELŐT, nem vizes borogatással kezdem a napot.

Aztán meg a drnéni megvizsgált, és bár két hete azt mondta, hogy ezzel a méhszájjal hogy akarok hetekig, most mondta, hogy szerinte erre a hétre még nem készüljek. Ez kész agyrém. Mármint ha semmit nem mond, nem zavar így össze. Úgyhogy épp nem vagyok a csúcson. De legalább simán lélegzem, meg hasonlók, hála a lehűlésnek. :lol:.

potyka

Kacika! :shock: :shock: :shock: Nem is tudom, én mit tennék a helyedben.
Petrusnak is boldog hófordulót!

Potyka, :evil: utálom az ilyen állatokat!
Egy más kategóriás állat: tegnap a Westendből jöttünk kifelé a babakocsi feljárón. Egy biciklis tekert felfelé, mint a villám. Vili épphogy félrehúzta a babakocsit, én Alexát, és egy nagy SZÍVESEN-nel figyelmeztettük a bringást, hogy valamit elfelejtett. Még neki állt feljebb, hogy milyen bunkók vagyunk és hogy azt a feljárót nekik, bicikliseknek találták ki oda. :twisted:

Potyka, mikorra vagy kiírva? Mert mindkét vonalzód mást mutat.
Vendég

Kacika: nem is tudom, mit reagáljak... mint látom le vagy döbbenve... Hogy védekeztetek?
Fel a fejjel! ++++++++

Potyka: biztos azért van ez az időhúzás, mert még biztos nem pakoltad össze a kórházi cuccodat ;) A teherautósnak meg: :evil: :evil: :evil:
linocs

Még olvasó üzemmódban vagyok, deeeeeeeeee: Kacika bammeg :shock: :shock: :shock: mióta nem szoptatsz???? Nekem is kéne tesztet vennem, mert még nem jött meg.........mondjuk Martin csak szopizik..........van még vki így???
Vendég

sz@r poén: Kacika csatlakozhatsz a 2009. márciusban szülünk topikhoz is :wink: viccet félretéve, nagyon nem irigyellek, szorítok neked, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!
Vendég

Jim, nekem sem jött még meg, de nem is bánom. Alexa születése után 8 hónappal jött meg.
Vendég

Kacika!
:shock: :shock: :shock:

Te vagy az ugye aki nem lehetsz már terhes a hegszétválás miatt??!!(Ha jól emlékszem)

Hát azért most nem írígyellek...de remélem hamarosan megoldódik a dolog úgy hogy akárhogyan alakuljon,ti boldogok legytek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Potyka!

De sok állat van :evil: vagyis egy állat nem is ilyen bunkó mint ez a sofőr...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

zsu, ez megnyugtat, csak akkor is kicsit parázok, mert mi nem nagyon védekezünk :oops: De csak lenne vmi jele nem? nagy ritkán gumival, legtöbbször "kiszállunk Kelenföldnél"........és azért elég gyakran van sex.....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?