Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap kaptam a munkaügytől levelet, hogy augusztus 13. napjával lejár a Tgyás, igényeljem meg a gyes-t. :(

KépKép
KépKép
mni

Niki!

Először a GYED-et kell igényelni,előbb az jön,csak a babuci 2 éves kora után jön a GYES.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jajj, köszi, mindig összekeverem. :(

KépKép
KépKép
mni

A gyed nem olyan kevés,majdnem annyi mint a tgyás.Hanem majd a gyes,na az egy lótúró se :( :( :(

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

jajjaj,már énis félek kapom nemsokáraezt a tgyásvége levelet :(

Jóa lukyvampiregang bolt,teccik na nem mindegyik de például a kedvenc verdámaranyos (csakazért írok mindent egybe mert asszem ráöntöttem a gépre a salátaöntetet és a space beragadt)
figyeltek, SALÁTAÖNTET!! szóval ma egészséges vagyok

Niki, mondtam, hogy minden vadidegen ezt a 2 kérdést bírja feltenni!!!

mi már túlestünk a többszörébredekéjjel-en, nyaralás alatt 2szer kelt, most szerencsére visszaállt csak 1re - úgy 4-5 körül aztán még szunya 8ig kb

holnap megyünk a 3 havi oltásra, 4 hónaposan pont úgy elcsúsztunk, és utána jöhetnek a kaják

Eszterxx , még hagyján a sztorid, téged nincs ki beköpjön (max a kaki), sógornőm mesélte, hog az 5 éves kisfia a védőnő előtt mindig beszólt, hogy pl "de anya, banánt már kapott rég Dominik"...
sőt egy idő után szórakozásból azt is bevallotta amit még nem adtak :)
te milyen tápszert adsz, nekem valami synlac-ot fognak asszem felírni, bár az sem fix tápszer csak valami kiegészítés

Mzx, ha akarsz még egy sógornőt én meg Eriket stoppolnám le Eszternek, mi az idősebb pasikra bukunk :)

KépKép
judit18

Panny! Parom tamogat, sot megolne, ha van tejem es nem adnam a picinek! es sajnos a csajok akik leneznek, de engem nem erdekel, ugy se volt koztuk sok normalis... :lol: ,

google ugy dobta ki magyarul, h Fisher Price Babygear babaugralo esoerdos jumperoo :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
rima

persze hacsaknem Esztert soha nem múló kötelék fűzi egykori szobatársához, Marcushoz aki már akkor bebizonyította, hogy milyen jó bírja a hisztis, üvöltöző nőket

KépKép
judit18

Judit! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
rima

Rima!

Aha,megnéztem Google-lal...a franc se tudja h mikortól szabad???!!! :shock: Nincs hozzá használati útmutató?

Óvatosan,nehogy túl hamar beleültessétek...hasonló lehet mint a komp-dilemma :shock: :?
Amúgy nagyon szuperul néz ki,biztos élvezni fogja a babuci :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny! A hasznalati utasitason az all, h mikor a fejecskejet egyedul tartja, lehet hasznalni, igy elvileg mar lehetne :roll: ! az uzletben kiprobaltuk es imadta(arra az 5 percre), lehet jovo heten elkezdem napi 10perccel :lol: , en sem akarom nagyon koran :) !

Csak gondoltam megkerdezem, hatha vkinek van ilyen :) !

Kép Kép
rima

Judit18, Erik jó választás, egyelőre úgy tűnik legalábbis nekem :). Mondjuk biztos baromi elfogult vagyok, de szerintem egy tündérbogár, kedves, bújós, nagyon okos, és barátságos. Majd akkor újra beszélünk, ha 14 évesen piásan, cigivel a kezében, és egy új, fél karját beterítő tetkóval állít haza... :lol:

Mielőtt nagyobb bajokat okozol, tájékoztatlak, hogy a salátaöntetet NEKED kell megenni, a számítógép nem azzal üzemel... :wink: :lol:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

VISSZATÉRTEM!!!
De hogy nekem mennyire nincs eszem!!! :roll: :roll: :roll:
Szidom a UPC-t, és közben eszembe nem jutna, hogy létezik mobilinternet is! Hát mától olyanom van :D , úgyhogy jövök újra boldogítani Titeket! :wink:

Kezdem egy jó hírrel: egyik hugicám babát vár! Kb. 3 hetes lehet, szóval még nagyon az elején van, de nagyon örül(ünk)! Főleg úgy, hogy a frászt hozta rá a doki, mert néhány napja még 99 %-ot adott annak, hogy méhen kívüli, de a mai hüvelyi UH megmutatta belül a kis petezsákocskát!!! Akinek van kicsi +++ enerdzsi, drukkoljon, hogy minden rendben legyen! Köszi!

Az internet nélküli heteimben unalmamban a fényképeinket rendezgettem, kis ízelítő Nektek, aztán nekilátok a visszaolvasásnak. (Szerintem reggelig itt fogok ülni!)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!!

Na csak bekukk, mert mindjárt vendégeim gyünnek!!!!!!!!

Pumperka!
Isten ments, hogy vigyük a banyekot!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Juditk!
Nagyon ügy Nimi!!!!!!!!!!!!!
Gratula!

Szilvánusz!
Hol van Marci haja?????????????????
:lol: :lol: :lol:

Bea!
Nagyon szupi lett a hajad!!!!!!!!!
Nekem tetszik!

Kvaszeva!
Nagyon édes Boti!!!!!!!!!!!
Gratulálok a házassági évfordulót!!!!!!

Pati!
Nagyon édes a két kölök, és nagyon hasonlítanak egymásra!!!!!!!!!!
Ja és nekünk is ugyanolyan cumink van! Bence csak azt szereti!!!!!!
Meg a múltkor láttam, hogy a csörgőnk is egyforma!!!!

Mona!
Cuki, cuki, cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lusie!
Nagyon arik vagytok!!!!!!!

Mzx!
Erik kész nagy legény! Aranyos nagyon!!!!!!!

Mni!
Ilyen hamar lejárt a TGyás??????????
De a Gyed jön nem a Gyes!!!!!!!!!!!!

Zsu!
De jó, hogy vagy most már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na ha tudok majd jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De holnap rengeteg intézni valóm van!
És szombat hajnalban írány Prága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!
Nagyon jók a képek!! :D A gyerekek is és Te is nagyon szépek vagytok!

Linocs!
Köszi a térképet.

Márti!
Nekem is vendégeim lesznek a hétvégén, mára is ígérkeztek de mégsem jöttek, de még nem is szóltak :(
Jó utat Nektek!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kiszazsu!!

Segíts kérlek, honnan vannak ezek a gyönyörű keretek??????

Köszi.....
Vendég

Szasztok!

Megvettem a babakocsit. Tényleg milliomegy típusú ABC design létezik. Ez nekem nagyon bejön. Végül 11e-ért hoztam el.
Itt egy kép róla Kép
Remélem be fog válni! Szerintem jó vétel volt.

Nagyon tündériek a képek!

Átalvós jóccakát Mindenkinek!

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Mni, Linocs és a többiek!

Bocsi még nem olvastam vissza, csak a tali helyszínére reagálnék!

A Pozsonyi úton a Szent István park mellett van egy helység amit ki lehet bérelni, nem is drága 10 rongy. (Szülinapra)
Ezt már szerettem volna közölni veletek, szóval ez egy olyan hely ahol rengeteg programot szerveznek kismamáknak, anyukáknak és gyerekeknek. Az egyik barátnőm ott tart zeneovit ami nagyon szupi, de csak kb. 8 hónapos kortól érdemes járni. Van mindenféle torna, agyagozás kézműves foglalkozás stb.

Neve NOHA STÚDIÓ
Honlap címük: www.nohastudio.hu

És még egy a Pagony könyvesbolt is egy barátnőméké, na most ott csak egy kis helység van.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Szia Kiszazsu, de jó, hogy újra itt! Melyik mobilinternet lett a nyerő? ;) Tök jó, hogy eszedbe jutott! Köszönjük a képeket, jópofák a keretek és nagyon szépek vagytok! :)
Márti Nektek nagyon jó utat, érezzétek jól magatokat! Csak két napra mentek? Ha van időtök Cesky Krumlovot és Hlubokát nézzétek meg, szerintem sokkal szebb, mint Prága. :wink:

KépKép
KépKép
mni

Nem is a Zeneovit tartaja a barátnőm, hanem a VIRÁGZENÉT.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Monácska, a Power Point 2007-es verziójában magam szerkesztettem őket.
Niki, T-Mobilos vagyok, ezért oda mentem. Nem tudom, mennyire lesz nyerő, mert a du. folyamán néhányszor ledobott, hogy nem találja a hálózatot, de még ez is jobb a semminél. Meg talán nem lesz minden nap így. :?
Vendég

Sziasztok!
Még gyorsan írok nektek! Köszi a "haj-bókokat" :D Már kezdem én is megszokni!

Mona, nagyon jó képek készültek Nóriról!

Kacika, Alsóörsre megyünk Füred és Almádi között van.

Mzx, tök jó ez az édesség sikersztorid! Azt hiszem, az én anyukám is valahogy így csinálhatta annak idején - és nagyon jól sikerült neki a dolog! Büszke is vagyok rá!!! Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de mióta én is anya vagyok, egyre jobban tisztelem és becsülöm a saját anyukámat...

És Mzx, Erik és Laura csodaszép gyerekek!

Rima, te akarsz vmit tőlem! :D Szerintem...

Linocs, kívánok egy nyugisabb, szép holnapot!

Panny, a jobb híján J - szóljatok, majd Bea utánanéz a kérdéseiteknek! Csak ne szúrjatok ki velem, hogy amíg nem leszek babaneten, kétszáz helyesírási kérdést begyűjtötök... :lol:

Lusie, jó a kép és a beállítás!

Kiszazsu, jó, hogy itt vagy! Egyébként én is zizi vagyok, hogy nem jutott eszembe tanácsolni ezt a megoldást - de ez így sok pénzbe kerül, nem?

Jó éjszakát mindenkinek - főleg a babóknak, hogy hagyják anyukáikat aludni...
Vendég

Köszönjük a dicséreteket. :)

SZIJJJJJA ZSU! Szépek vagytok! Óvatosan a mobilinternettel! Ha nincs konkrét csomagod, akkor baromi drága is lehet. Tapasztalat. Ma jött meg a számla..., 27.000.- lett az internethasználat miatt. :shock: :oops: :roll: Ez a függőség ára. :roll: :shock: Most nem részletezném, hogy a zuram mit szólt hozzá... :shock: :? :roll:

Mona, tündérien szép Nóri! Mekkora szemei vannak! :D

Lusie, örülök, hogy jelentkeztél! Hatalmas Petike!Irtó helyesek vagytok! 8) Grati a babakocsihoz!

Eszterxx, kaphatunk képet is a "csöppségről"??? Igen-igen, gyertek a talira! :wink:

Márti és Bea! Érezzétek jól Magatokat! Jó pihit!

Linocs, a mai nap nekünk is ilyen volt. Mi lehetett??? Remélem, holnapra kialussza! :roll:

Mzx, Te mindig olyan jó dolgokat írsz a táplálkozással kapcsolatban! Köszi! Nagyon szép gyerekeid vannak! 8)

Kacika, ha ez megnyugtat..., nálunk 3-4 nap alatt vissza szokott állni az "eredeti" rendszer. :wink:

Panny, miért ne válhatna valóra a rózsaszín csomagocska..., ha Pumperkáékból indulok ki, lehet, hogy a fiaid már rég tervezgetik a hugica nevét. :wink:

Rima, klassz lehet a jumperoo. A dobozon nincs rajta, hogy hány hónapos kortól ajánlott?

Judit18, a bőség zavara..., Erik is, Marci is :wink: Boti még mindig zenél..., kb. 15 perc után szoktam megunni. :? :roll:

Ma megkaptuk a 4 hós oltást. Visítás, ordítás, 10 perc sírás. Méreteink: 63,5 cm, 6650 gramm.
Kipróbáltuk a sportrészét a babakocsinak. Íme az eredmény:

Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Hú, az ember kiteszi a lábát egy napra és már több, mint egy órája olvasok vissza...

Annyi mindent írtatok, csak néhány reagálás:

Lusie! Jónak tűnik ez a kocsi. És csak 11 ezer volt? Ügyesen vásárolsz!!!

Éppen a napokban gondoltam rá, hogy én is átcserélem a mózest a sport részre, mert a mózesban már alig fér el, meg nagyon nem szeret háton feküdni. A rövidebb sétákra már sokszor csak a hordozót teszem a vázra és úgy megyünk. Sokkal jobban szereti. De azt nem tudom hátra dönteni, amikor elalszik és úgy mégiscsak kényelmesebb lenne neki...

Tali: remélem nem lesz eső, de én benne vagyok a Beuska által javasolt helyben. Nagyon jó programjaik vannak. Kár, hogy tőlünk nagyon messze van... :(

Egyébként megjöttünk Sopronból. Petra törött keze szépen javul. Most körkörös gipszet kapott (eddig csak egy oldalas volt), és két hét múlva veszik le. Teljesen jól viseli. Szinte mindent csinál és nem foglalkozik azzal, hogy be van kötve a keze. Na, jó bicajozni, meg fára mászni, stb. nem tud, de pl. simán rajzol vele... :D

Linocs! A tegnapi és mai nap alvás tekintetében nálunk sem volt egy leány álom. A kétórás hazaútból felet aludt összesen, a többi időben végig szórakoztatnom kellett. Hol több, hol kevesebb sikerrel. De ma legalább a szopizás egy kicsit javult.

Alvás: Borka is ébred újabban éjszaka. Ráadásul tegnap 11-kor aludt csak el. :evil: :evil:

Zsu! Nagyon jók a képek. Hogy neked mire nincs időd. Irigyellek. Én jó, ha a gépemre letöltöm időnként a képeket.

Márti! Bea! Jó utat és érezzétek jól magatokat!

Kép
Kép
Kép
petramama

Kvaszeva, ezt hogy csináltad??? Én most adtam oda a barátnőmnek a Vodafonos netet, hogy tudja használni míg bekötik nekik az új házba. Az fix havi 5e Ft. :)

KépKép
KépKép
mni

Éva! Zsu! Páromnak van T-mobilos mobil internet csomagja. Havi 6 ezer körül van az ára.

Kép
Kép
Kép
petramama

Bea, meddig lesztek Alsóörsön?
Csak azért, mert mi hétfőn megyünk Felsőörsre.Esteleg talizhatnánk.
Addig itt helyettesítelek helyesírásilag. :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Használtam a netes navigációt és az rendesen tekerte az összegeket fölfelé... :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Neeeeeeeeeeeee, már az utolsó sort írtam, és elszált, basszus kezdhetem előről.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Nekük is van T-mobile-os mobilinternet havi 6ezer fix.De én jobb szeretem az Invitel-t használni(vonalas telcsi)a mobil engem is néha ledob :?

Évi!

Hogy a fiúk találtak-e már nevet ha lenne hugica az tuti!!De ebbe én is beleszólnék még :shock: Most komolyan,asszem elegen vagyunk már :wink: mindenféle szempontból...

Zsu!

Jók a képek!!

Olikának ma este megint iszonyat fájt a hasa..alig bírt miatta enni :( én mostmár komoyan kezdek aggódni :shock: :shock: :shock:
Semmi nem használ...Infacol-t,Espumisan-t,Gripe Water-t ,homeót próbáltuk...van még esteleg valami ötlet??HELP!!!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, megértelek! :wink:

Még mindig csak a Laevolac-ot ajánlanám. Vagy lehet, hogy nem jó homeos bogyót használtok?! Mi járunk egy homeopata orvoshoz, aki sokat segített már nekünk mindenféle bajunkon..., ha gondolod elküldöm a számát priviben.

Évi

KépKép
kvaszeva

Monácska, Kiszazsu, Marla, Mzx és aki még képet tett fel a babájáról!
Mindenkinek gyönyörű, tényleg nagyon szépek a márciusi babák.

Monácska!
Nekünk is van ugyan olyan bady-ai az Alexának. (Csíkos, rózsaszín fehér és tesói.)

Kiszazsu!
Remélem fix kártyás netet szereztél be. A képek meg nagyon jók amit PP-vel szerkesztettél.

Marla!
Jövőhét közepén megyek haza, szervezheted a programokat, természetesen, ha otthon leszel.

Eszterxx!
Jobbulást Andrisnak, és sok erőt illetve kitartást kívánok.

Mni!
Nekem a Tgyás aug. 03-án jár le, pedig 1 hónappal később szültem. Ne iedj meg nincs elszámolva egyikükénk vagy egyikénk? (egyáltalán van ilyen szó, és ha van akkor helyesen írtam - Bea!!!!!!!!) sem. Én megigényeltem a szülés várható időpontja előtt 1 hónappal és jócskán túlhordtam Alexát, így február 17-től vagyok Tgyás-on és csak márc. 31-én szültem.

Luise!
Nekem van ABC Desig babakocsim, hasonló mint a tied. Annak ideén a lilié volt kb. egy éves korába vettük. Most feküdt benne az Alexa, mert miskolcra nem hoztam le az otthoni kocsinkat, de kényelmetlen volt neki, így a férjem vasárnap utánunk hozta a sajátját. Én imádtam könnyű és nagyon jó kocsi, csak annyi a baja a ménknek, hogy a hta nem teljesen kemény ez zavarta az Alexát.

Márti!
Köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. A Lili mindenkinek a kertetekről mesél.
Tündérmanó kár, hogy nem jöttél.
A képek nagyon jók, mindjárt én is teszek fel, és átküldöm e-mail-en amiket én készítettem.
Anyós tényleg katasztrófa, néha piócáskodott, szegény Márti!

Bea!
Szerintem nagyon jó lett a hajad.

Márti, Bea!
Jó utat és pihenést kívánok nektek a hétvégére.

Juditkecskemét!
Mikor kaphatja meg Nimi az oltást?

Mindenkinek!
Ja és gondolkodjatok a helyszínen, ez a Nohastudió egy elég jó hely egy ilyen talira. Van Wc, lehet vinni kaját piát. Most ráadásul nyári szünet van. Ha érdekel benneteket, akkor felhívom a Dórit és megkérdezem, hogy lehet-e ott Talit szervezni. Ja és a nap sem süt be, mert szuterén helység.
Ha huszan vagyunk akkor kb. 500Ft fejenként.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Akciós előfizetéssel jan. 31-ig csak havi 2895 Ft. Az 50 %-os és a 100 %-os felhasználásnál sms-t küld, tehát nem szaladhatok egetverő összegbe.
Vendég

Beuska! Szerintem jó a Nohastúdió!

Most én helyettesítem Beát.
egyikükénk vagy egyikénk= egyikünké :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Folyt köv.

És innen ki tudunk sétálni a Szent István parkba. Úgy, hogy előtte ettünk ittunk és szoptattunk, vagy etettünk. Így egész délután tarthat a tali. Azt hiszem a terembérlet 3 órára szól. És akkor esetleg korábban is talizhatnánk, dumcsi evés stb és utána egy séta.
Mit szoltok hozzá!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Panni!

Minden evésnél fáj a hasa? Én azt vettem észre, ha félálomban eszik, akkor soha sem. Viszont amikor ébren van olyan mohón kezd enni, hogy attól fájdul meg a hasa. És utána már nem akar enni... Nem tudok elég ügyes, okos lenni. Ha állandóan kiveszem a szájából, akkor azért kezd sírni. Ha hagyom akkor meg olyan nagyokat nyel, hogy néha fuldoklik, aztán jön a hasgörcs a sok levegőtől. Mindig azon szurkolok, hogy sírás nélkül vészeljük át az első perceket, mert ha azon túl vagyunk, akkor már simán megy minden.

Kép
Kép
Kép
petramama

Megérkeztünk Mártihoz, Alexa szopizott és beájult
Kép

Lili nagyon élvezte a függőágyat!
Kép

Majd Bence és Alexa is felébredt!
Kép

Íme a gyönyörű kert a Csini Mártival!
Kép

Itt a szaletli vagy filaglóra vagy mi a fene!
Kép

Tündéri Márti!
Kép

És egy közös kép!
Kép

Hú csajok a banyáról elfelejtettem képet készíteni! :cry: :cry: :cry:

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Kvaszéva!
Köszi a helyesbítést.
A második nekifutásnál lemaradt, hogy nagyon cuki Boti.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Lehet, hogy hülye ötlet volt felvetni a Nohát, mert táboroztatnak és délelőttönként ott van a tábor. Na mindegy , ha gondoljátok egy telefont megér.
Illetve bízzunk a jó időben!

Jó éjt mindenkinek!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

sziasztok,
tőlem nem megszokottan megint nem reagálok, bocsi, de nincs erőm, időm. átolvastam, és látom, Eszterxx beelőzött, mert azzal akartam jönni, hogy csajok, egy évesek lettünk!!!

Beuska, ez a helyszín nekem is tetszik!

Nagyon aranyosak a babák,

Linocs, úgy látszik a porontyaink ismeretlenül is összetartoznak már, Máté ma meg Hisztiherceg volt... mondjuk jogosan, megjártuk vele a város.

csajok, van lakcímkártyánk, TAJkártyánk, (személyiszámunk :lol: ) ééééééssss tök vagány rövid hajuk a szülőknek :D
egymást váltottuk a fodrász székben míg Máté elbűvölte a szalonosokat :D

Eszterxx, szeretjük a 3asokat, :)
helyesírás, most beszéltük, hogy 12dikén nem helyes, hanem 12.-én-t kell írni... hogy mik vannak... figyelni kell...

na megyek szunyni, holnap nyugisabb napunk lesz...

Potyka, köszi a privit, szombatig már nem járunk arra, de lehet hogy valamikor fogok a jővő héten és akkor igérem beugrok, ha még egyben vagytok ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Ez így sem helyes, én úgy tudom, ha kötőjelet írunk, akkor nem kell pont, szóval valahogy így:

12-én

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Hú ez nagyon gáz, egymást okítjuk.

Hahó! Van köztünk magyar tanár????????????????????

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska féle verzió a helyes: 12-én. :lol: Bizonytalanság esetén érdemes betűkel kiírni. (és helyesen magyartanár, a magyar tanár, az aki, magyar nemzetiségű :lol: :lol: :lol:

Márti, félelemetesen szép a kertetek, gyerekek persze édesek.

Ez a NOHA helység sztem jó ötlet, ha bármi van, nem Linocsékat kell kiüldözni a világból... Meg ha visszük a nagyobbakat is, hát a mosdó sem egy hátrány.

Panny, miért gondoldo, hogy a hasa? Ha igen, akkor esetleg borogatás neki, meg masszírozás? Weledának van erre külön olaja (Bauchmassageöl), mondjuk fogalmam sincs, mi van benne, de mintha édeskömény volna. Hátha...

Kiszazsu, nagyon klasszak a képek
:lol: és éljen a mobilinternet!!!

Kvaszeva, és megbocsátott a zurad? Kisfickónak jól áll a bkocsi.

Megint hajnal óta ébren, tök jól haladok a vasalással, csak ne lennékl ilyenkor már dög álmos, és akölkök még csak most kezdenek ébredezni... Hol van még a szieszta!!! Előbb fieszta.

potyka

Sztem is 12.-én :wink: :wink: de én sem vok magyar tanár :wink:

Éva!

Kérdeztem a Laevolac-ot a patikában,azt mondták az kifejezetten hashajtó...azzal meg OLikának nincs gondja...szal nem tom :shock:
A homeopata orvos száma érdekelne....

Judit!

Hát sajna már majdnem minden etetésnél fáj a hasa :( ...de egyébként én is pont ezt figyeltem meg hogy az első 4-5 percben nyugiban simán eszik és utána jön csak a kínlódás...szal valszeg azalatt simán teleeszi magát ,sőt olyannyira hogy azért is fáj a hasa mert túl tele lesz,nem??!!és a tele gyomra nyomja a beleit és beindulnak a gázok ...a sírás után már ő sem eszik csak mindig vissza fordul 1-2 szívásra a cicire,de megfigyeltem ez csak nyugatásként van,nem éhes már...ekkor berekatam neki a cumit tegnap előtt este meg tegnap is és simán elaludt reggelig.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Potyka!

Nem úgy van hogy a pont jeneti a "dik" -et??Na mindegy...nem lényeg :lol: :lol:

Tuti ,hogy a hasa mert mindig a kínlódást és sírást pukiáradat követi...
már próbáltam masszírozni,tornáztatni,szélcsövezni...mindent...

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.

Akkor vitatkozzunk még a számok helyesírásában. Én tanár vagyok, de nem magyar, szóval egy pár bizonyítványt megírtam már, nos az tele van dátummal és tudni illik, hogy az hivatalos okírat így nem lehet benne hibázni. Ha nincs rag pont, ha van kötőjel és kész.
12. = tizenkettedike
12-én. = tizenkettedikén

Kinek, hogy telt az éjszakája.

Potyka!
Nem semi vagy, már hajnalban vasalsz?
Köszi a helyeselást a 12-vel kapcsolatban.

Panny!
Nem nyel sok levegőt?

Megyek fejni, majd jövök!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jaj értelmetlen:

-ha nincs rag akkor pont-

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Besuka, aludtam volna, de vmi nem hagy... vagy vki???? Tuti hajnalban fog megszületni, és ez most az edzés :lol:

potyka

Beuska!

Hát lehet h sok levegőt nyel...de mit tudok tenni ellene???gyakorlatilag semmit... :(

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Potyka, még mosolyszünet van... :( , de általában nem tart sokáig, szerintem mire felébred el is múlik. :wink:

Beuska, Ti is nagyon szépek vagytok! Lili kész nagylány már és mennyire hasonlít Rád! :shock: :D

Panny, ment a privi.

Évi

KépKép
kvaszeva

Laptető. :( :twisted: :twisted: :twisted:

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?