Új privát üzeneted érkezett!

Bea! Egy kis víz és zselé csodákra képes! :D Próbáld meg a nullás gép előtt!!!! :D

Márti? Beuska! Nagyon jók a képek. Csinik vagytok mind a ketten. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

1: Ígérem egyenes adásban fogok vajúdni, elvileg éjszakára tervezem, de reggel lesz olvasnivalótok. :lol: :lol: :lol: Gyereklányt betanítottam, hogy tegyen fel ide értesítést arról, ami remélem már a kórházban történik. :lol:

Patti, hacsak nem szülök, jó a szerda, mindkét macskát befogom jóelőre. Háromlábú amúgy egész kikupálódott.

Lelki felépítő programba fogtam, fodrászlátogatás (igaz, nem volt ott a srác, de kikönyörögtem egy csajnál, hogy elöl tépjen meg emberesen, mert halálom ha piszkálni kell)

Aztán eldumáltam a hobbiboltban is jó félórát két ismerős eladó csajjal. És most jó nekem. :lol: Már cska a házatrtáshoz kéne vmi bűvös varázspálca. :oops:

potyka

Potyka!
Valami ilyesmiféle igényeim voltak nekem is a végén!
Szülés előtt egy héttel vágattam hajat.
Jövőhét szerda jó lesz neked? :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bea! Imadom a stilusod(es most nem a hajadra gondoltam), de rettegek is toled :) , en total hulye vagyok helyesirasbol, pedig nem vagyok en buta :roll: !

Lusie! Esely van, nem nagy, de azert van, az unokatesom igy esett teherbe a harmadik babaval, igy a ket pici kozott nincs egesz 11honap!

Marti! Nagyon jok a talis kepek! Anyos meg 70evesen cigizik? Fuuu, en nagyon ruhellem a cigit es szerintem egy oregasszony kezebe vegkepp nem illik :oops: !

Juditk! Gyonyoruek vagytok a kepeken, de szerintem meg mindig nagyon szep vagy(olyan egzotikus arcod van)! Mikor megismerkedtem Marioval 65kg voltam(a kb 165cmhez), igy mindig kis ducimnak hivott, aztan lefogytam, most 50kg vagyok es sir, h hizzak, ennyit arrol, h a pasiknak a gebe csajok tetszenek, lattam a kollegaimon is, h milyen csajok utan forogtak es nagyon nem a csontkollekciok utan :wink: ! Levi meg nagyon jokepu lesz szemuveggel(is)!

Monacska! Hol nyugaton nem szoptatnak az anyak? Mert pl. itt meg a csapbol is az folyik, sot vannak olyan baba mama csoportok, ahova csak akkor mehetsz, ha szoptatsz, par utcaval odebb van egy kavezo kimondottan szoptato anyukaknak! Itt nagyon azt vettem eszre, h tobb anyuka szoptat, mint otthon! Persze itt is vannak erdekes esetek(itt most nem azokra gondolok, aki nem tudnak szoptatni, nincs tejuk, stb) pl. tegnap egy csaj azt mondta nekem, h o nem szoptat, mert azt csak a szegenyek csinaljak :shock: !

TV! En nem vagyok teljesen ellene, de nem is fogom engedni, h mindig a Tv elott uljon! Mi nagyon keveset vagyunk TVkozelben, csak sportot nezunk(foci, F1, tenisz, stb)!

Hozzataplalas! En 6honapos koraig, csak szoptatni szeretnek, itt az osszes doki ezt tanacsolja, ha nagyon muszaJ :wink: , akkor 4hos kortol tanacsoljak, de a nagyokosok szerint, meg ez is korai, mert nincs kifejlodve az emesztorendszeruk, az uveges kajara meg a doki azt mondta, h fast food :shock: :lol: , persze ezeket a dolgokat nem kell komolyan venni es mindenki nevelje csak a babajat a sajat belatasa szerint :wink: !

Kép Kép
rima

Bea,
Miért vágattad le? Az avataron még hosszú!

Patti,
így igaz! Sajnos!
Vendég

sziasztok!
Ma voltunk a dokinál, Nimivel. Coli baktérium tenyészett ki a vizeletéből. Zinnat-ot kell szednie. (2 hónap- 1 év?! ki tudja) :(
Jövő hét szerdán el kell mennünk, lemossák a fütyijét, hogy steril legyen, ragasztanak rá zacsit (hogy ne kelljen megint katéterezni) és kint kell ülnünk amíg nem pisil :roll: :roll: :roll:
Ha negatív akkor is tovább kell szedni a gyógyszert és akkor irány Szegedre a hólyagfeltöltésre. Ez nem olyan nagy dolog még. Ha igazolja, hogy visszafolyik a vizelet a vesébe, akkor hosszú-hosszú ideig kell antibiotikumot szedni, és egy műtét is vár rá. :cry:

Köszönöm a szemüveges hozzászólásokat.
A képek (ahol még én is tetszek magamnak) 2003-ban készültek. 25 kg-mal voltam kevesebb.

Pati!!
Ha én is mennék a találkozóra (remélem később lesz rá példa) akkor mellém állj a fotókon. Garantálom, hogy szuper vékonynak fog látni mki. :D
Kaptunk egy 6 hetes kiscicát. Mi vele a teendőnk??? Mármint orvosilag???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nekem sem jött még meg. Levivel is egy év volt nélküle.
Nekem nincs szerkeszt gombom....HOL KERESSEM?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Na megyek vödrös savanyúságot csinálni.
A takarítást lassan két hete odázom :oops: :oops: :oops: :oops: Valahogy mindig az az utolsó amire energiám van. Ma voltam piacon (a savanyúsághoz vásároltam), utána hazajöttem, szoptattam, elmentem nagybevásárlást tartani, hazajöttem főztem, (paradicsomleves, virsli, sültkrumpli - nem nagy durranás), utána irány a doki, utána Nimi itthon nem tudom hány órán át cirkuszolt, utána fél órát feküdtem a szúrós matracomon, most babanetezek. Megyek mosogatni, meg mint írtam savanyúságot eltenni. Ja kukoricát is főztem ma....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pati huh nagy kő esett le a szívemről, min TTK 70 kg - akkor mehetek a talira ! :) (bőven)

Szilvánusz, Linocs ok a jövő kedd dél körül, Jancsinál ill. majd ott egymára csörgünk. Niki, elmenjek érted, nem jössz? csak azon gondolkozom, hogy a 2 babakocsi nem biztos, hogy befér be a "meglepően tágas" autónkba....

Obea, fotó? majd mi megmondjuk a tutit

Rima, csak szegények szoptatnak ?? :) :) miért olyan drága ott a tápszer? :)

KépKép
judit18

Sziasztok!

Kacika: Hajamat én vágtam le először... Férjem nem volt itthon, és ezt megbosszultam - de ő nem tudja :lol: :lol: :lol: imádja a hosszú hajamat, de így is tetszem neki -- állítólag :lol:
Nos, meg meleg volt, mindig össze volt fogva, akkor meg minek a hosszú haj?

Rima: A stílusom... Sejtettem, hogy ez lesz: mindenki ilyennek tart: szigorú, távolságtartó, kiegyensúlyozott, határozott - közben egyik sem igaz, csak egy kicsit :wink: MÉRLEG vagyok... :lol:
Vendég

Sziasztok, csak gyors helyzetjelentés, mert mosogatnom kell a mai sütisütés után... :cry:

Ma kaptuk a négyhósat, kiscsaj 7.30 és 65 centi!

Asszem valami gyorsító volt a szuriban, mert totál lefárasztott délután a csaj. Ja és a fél fülemre sem hallok, mert állandóan belesikít totál hangerővel, a létező legmagasabb frekvencián.

Fogyiklubba csatlakoznék én is... Tegnap szalonnát sütöttünk, meg kolbászt, meg hagymát!!! Nyammnyamm, minden nap megenném!! Apa most is szalonnázik, úúúgy megkívántam, pedig csak egy pohár tej volt betervezve vacsira... Na majd holnaptól fogyózom!!!

(172 centimhez nyócassal kezdődik a tudjátokmi, ja szülés előtt meg egyessel....)

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép én lennék, de szemből lehetne igazán látni a gombát
Vendég

Bea, nekem nagyon tetszik a frizkód!!!! Szerintem meg pont jól áll a hosszúkás arcodhoz!!! Bezzeg az én holdvilág képemhez nem jó semmi... Ha valakinek extrém kerek feje van, milyen frizkó lenne jó??? Fodrász mindig azt mondja, hogy oldalt lépcsős és az arcba hulló tuti, de én nem bírom elviselni, ha a számba lóg a hajam. Frufrum sincs. Szerintetek??

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pumperka, én benne vagyok. Sőt, vasárnap éjszakától BÁRMIBEN.

potyka

Bosek, szalonna, kolbász, hagyma - a pizza után ez a 2. a ranglistán az ellenem irányuló merényleteket illetően... :lol:
Na, megyek etetés 3. felvonása kezdődik...
Vendég

Judit, a cicát oltatni kell. Illetve érdemes, mert inkább az oltásokra költs mint a kezelésekre. Arányaiban más...

Haj-ügyben teljes együttérzésem, nekem vasárnap jön az olló... merthogy csomókban jön a hajam és a törpi meg állandóan belekapaszkodik. Már így is csak félhosszú, de nem tudom összefogni rendesen, sajnos álandóan tele vele a keze meg a szája. Nincs választásom... Gordonnal is rövid volt a hajam, amikor ennyi idős volt. Majd megnő. A gyerek meg a hajam is :roll: mondjuk a szőkét most nem vállalom be..... az jó érzéssel belátva igen-igen gáz volt :roll:
Sajnos megérett az idő a fogorvosra is, ami egy húzás bal fent és egy szájsebészeti kivésés jobb lent. Nem fájnak, mert gyökértömött fogak, de nem lehet tovább büntetlenül halogatni. A hajam a mutatója...Ragaszkodom hozzá, hogy egy időben csinálják meg, mert nagyon szarul tolerálom a dolgot és soha többet nem mennék vissza a másodikra, másrészt apa egy napig itthon kell velem maradjon, harmadrészt meg nem tudok a szopi miatt hosszasan gyógyit szedni. Úgyhogy jövő héten erre is sor kerül. Már előre úgy de úgy sajnálom magamat :roll: :roll: :lol: de muszájos, mert a pindúrkandúrnak szívódnak fel a méreganyagok a tejbe.... Lehet, hogy én is elkezdem majd a hozzátáplálást, napokig úgyis püréken fogok élni....... :roll: :? :? :? :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Mi is ma voltunk az utolsó oltáson, Lilla utána 1/4 órát üvöltött vígasztalhatatlanul... :cry: Utána dolgunk volt Szentendrén meg bementünk Feri szüleihez és elment a nap.
Juditkecskemét, gyors gyógyulást Niminek!
Bea, szerintem jó a hajad... én amúgy mindig a frizura beszárításával vagyok gondban. :( Nincs hozzá energiám. :(
Bosek, nekem is lépcsőzetesre van vágva a hajam, szerintem egy próbát megér! Azt is össze lehet kötni! ;)
Judit18, köszi a felajánlást, de tuti nem férünk be az autódba. :(

Na most nézem majd az előző oldalakat, mert ma is olyan pörgés volt itt... :)

KépKép
KépKép
mni

[quote="juditkecskemet"] írta:juditkecskemetHa igazolja, hogy visszafolyik a vizelet a vesébe, akkor hosszú-hosszú ideig kell antibiotikumot szedni, és egy műtét is vár rá. :cry:

Minden ujjam keresztben, hogy ne így legyen. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Kép
Kép

mpatr

Petramama, nem jött privi :?

Kép
Kép

mpatr

potyka, pumperka: péntek délután levágattam a hajam, és szombat reggel megszületett Nimi!!!! Szóval Pityke-potyka, lehet, hogy az utolsókat rugjátok???? Jó, jó , tudom, hogy ezen a héten még nem lehet(ne) :lol:

Tali: ohóó - egy kilóval a normál öltözék alatt vagyok - de azé még messze vagyok a csontkollekciónak nevezett alkattól - ugye azé nem köll még felvennem a szumórucimat??? Lécci, lécci!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.09 20:57-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="fanetta"]. írta:fanetta..Szóval Pityke-potyka.... :lol:

ez beillik a mai sorba...
Nebulon, Pityke-potyka.......

Kééééész vagyok tőletek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Hú, kicsit fáradt vagyok... az előbb a felhasználó névhez majdnem azt ütöttem be, hogy juditkecskemeti, és utána a jelszóhoz is...

Szóval, Juditk, te is túlstrapálod magad, nem csoda, hogy odázod a takarítást!!!

A hajhoz meg annyit, hogy pont, hogy kerek az arcom, csak nem az igazi a fotó... nem adja vissza a valóságot - most ez nem is lenne gond, de majd élőben... rettegjetek. Tudjátok milyen leszek egyébként? Mint Shrekből a cirmos kandúr... Itt előadom magam a babaneten, mindenki elképzeli, hogy ez a Bea ilyen meg olyan, ott meg aztán nem fogtok rámismerni, mert tökre visszahúzódó leszek... Kicsit kettős személyiség lennék? Lehet :wink:

Még egy kérdés, van aki az elmúlt napokban rosszul érezte magát, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Mindig 4-5-6 óra körül jön rám, kajaundor és éhség egyszerre, fáradtság, gyengeség. Először volt fokozott nyáltermelődés, borzalmas fejfájás is... :?:
Vendég

[quote="0bea0"]H írta:0bea0ú, kicsit fáradt vagyok... az előbb a felhasználó névhez majdnem azt ütöttem be, hogy juditkecskemeti, és utána a jelszóhoz is...

fetrengek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

0bea0: ne izgasd magad! mindannyiunkban van félsz szerintem a találkozó előtt, mint mikor az ember az első randira megy... ;) Én a januári találkozón úgy hidaltam át a zavaromat, hogy Patit ütöttem-vágtam, ahol értem, ugyi Pati???
linocs

jéééé, most látom, hogy haladó felhasználó lettem :shock: azt hogy csináltam???
linocs

Micsoda pörgés van itt napok óta. Alig győzök olvasni. Reagálni aztán pláne képtelenség. Ne hari, ha most nem írok Mindenkinek!
Mi is pörgünk ezerrel. Apánknak most kicsit kevesebb a munkája, több az ideje ránk, ezért szinte egész nap csavizunk valamerre. Tök jó, annyira élvezem! :wink: :)

0Bea0, én is többször készültem már szóvá tenni a helyesírási hibákat (megboldogult fiatal koromban országos 1. is voltam versenyen :wink: :oops: ), de aztán mégse... neveltetés, gátlások, de ez egy nagyon hosszú, szomorú és bonyolult történet..., nem is szívesen részletezném, a lényeg, hogy egy ideje már elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. :roll: :oops: :wink:

Szilvánusz, nagyon tetszik a szókimondó stílusod! Mehetek hozzád továbbképzésre??? Én is szeretném ilyen nyíltan vállalni a véleményem, de sokszor még mindig nagyon nehezen megy, főleg, ha nem is pozitív. :roll: :oops:

Eszterxx, nagyon szorítok Nektek. Félek, hogy ránk is ez vár, ugyanis az Apu most teljesen megmakacsolta magát és nem hajlandó semmilyen formában együttműködni az orvosokkal. Ott tart, hogy a műtétre sem hajlandó. :( Nagyon remélem, hogy rövid időn belül sikerül jobb belátásra bírni, hiszen tényleg jók az esélyei.

Patti, mégis jössz a talira??? Én annyira de annyira örülök ennek! 70 kg alá ment már a súlyom. Azért mehetek??? :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Potyka, én felhívtam az ügynökséget. :oops: Holnap megyünk Botival a válogatásra. Normális vagyok én, hogy már most meg akarom ismertetni a gyerekemmel ezt a világot!? Pláne, hogy én ismerem, talán túl jól is... Mindegy, majd meglátjuk.
Már csak négy nap és jöhet Ötöske! Addig meg szorítok Nektek! :wink:

Tegnap volt a 2. házassági évfordulónk. Nem volt nagy ünneplés, csak szolid, összebújós emlékezés.
Na, mit kaptam Apától? LEG MAGIC-t. Értem én a célzást. Reggel szorgalmasan tornáztam is, de a kezdők 13 perces programját is alig bírtam megcsinálni. :roll: :oops: Most azzal vígasztalom magam, hogy csak azért ment nehezen, mert megjött, és ilyenkor minden olyan baromi nehezemre esik. :roll: :oops: :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Hoztam néhány képet..., mostanában ezek a kedvenceink. :wink: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Petramama!

Igen,nemsokára 6 éves lesz Márk :wink: pont a talitok napján!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok! Megpróbálok visszaolvasni... :roll:

biribon

2003. és 2008. A Hajósi-kisfiúk:

Kép Kép

Látszik Norton szemén, hogy még mindig nem tökéletes a kötőhártyagyulladás miatt.

Kép
Kép

mpatr

Bea, most látom, hogy leírtad, hogy kell csinálni a forgót... egy baj van... utálom a teát! :( Na majd lehet színes papírból fogom megcsinálni. :)
Mona, ígértél valami fotókat... szerintem mindannyian nagyon várjuk az újabb képeket! :)
Pumperka, hajrá Réka! ;) Biztos azért akar a család még egy kislányt, hogy a nemek aránya megegyezzen! ;)
Szilvánusz, én is kaptam Babanetes hírlevelet, biztos tök jó móka lesz a nagytali, kár, hogy mi aznap esküvőre megyünk. :( Megy valaki? Nagyon jó ez a kép Marciról, valamit trükköztetek rajta?
[quote]J írta:imm és Pumperka, nyugodtan tépjétek ki egymás haját Lilláért, bár én is imádom, de a fiam letette a voksát Laurára.
:lol: :lol: :lol:
Mpatr, jobbulást Nortonnak és Gordonnak!
Lusie, Te is jössz a talira? Gratula a 2. foghoz!
Márti, köszi a talis képeket, de jó volt Nektek! Anyósról nincs friss kép? ;) Sz.István parkban is lesz ilyen függőaágy? Egyszer kipróbálnám milyen... :)
Kvaszeva, gratula a 2. házassági évfordulóhoz!

Na, megyek aludni, szép álmokat Mindenkinek!

KépKép
KépKép
mni

Köszönöm a jókívánságokat Nimivel kapcsolatban. Sajnos valószínű a rendellenesség...Más nem nagyon okozhatta ezt a húgyúti fertőzést. Én inkább az egy évig tartó :!: :?: (vagy még több) antibiotikumkúrától tartok. Az orvos szavaival élve "ha a vese életéről van szó, le van tojva a bélflóra" Köszi!!!!
Jajjjjjjjjj!!! :cry: :cry:

Pati!
Ok, viszem a cicát oltásra. Egyenlőre Nimi a fontos, sajnos ő most a 4 hónapos oltást meg sem kaphatja....

A babák szépek!

Bea!
Szerintem jó a hajad és nagyon jól is áll. De tényleg.

Az én hajam is hullik de én ennek kicsit örülök, mert már nem fért el a fejemen. (állandóan ritkítja a fodrász). Olyan dús volt, hogy nem győztem vasalni, mert amúgy szélesítette a fejem. Na azért már lassan megállhatna. A ház állandóan tele van a hajammal.

NEM TALÁLOM A SZERKESZT GOMBOT. MIRE JÓ AZ?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tenti :lol: :lol: :

Kép

Így pakolja fel a lábát a babakocsi tálcájára: :lol:

Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

A Hajósi kisfiúk nagyon szépek, és hasonlítanak is egymásra. :D
Javulást nekik.

Nekem is be van gyulladva a szemem. Az allergiától :cry:

Évi!
Botondnak is milyen szép szeme van.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!

Dettó én is folyton a hajaimat porszívozom a házban...ja és nem foghatom másra mert csak én vok hosszú hajjal rendelkező nőszemély ebben a házban :shock: :wink: :lol:
Nekem is túl sok van,ráadásul eredeti göndör amit meg utálok :evil: így én is vasalgatom...

A szerkeszt gomb arra jó hogy ha elküldted a hozzászólást és mégis javítani akarsz rajta akkor megteheted...

Van egy ismerősöm akinek mindkét lányának volt ez a Coli a vizeletében...egyik 4 éves volt a másik egy.Szal ők is sokáig szedtek anitbiotikumot és kórházban is voltak,de azért nem egy év volt...és szépen helyre jött mindkettő.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kvaszévi, hízzá vissza! Csúnya a sovány ember :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

Panny!
Nem tudod konkrétan mi volt az ok! Érdekelne!

Az én hajam is göndör, és utálom. :(

Köszi! Tényleg jó a szerkeszt gomb.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

A fiúk nagyon szépek!

Nálunk is van lábfelpakolás a babakocsiban! :wink:

Érdekes, az én hajam alig hullik :wink: :wink: Ja és göndör.

Bundát nekem se kell felvennem a talira. (mert már van rajtam egy jó vastag)

Potyka!
Mielőtt még lebabáznál, írnál valami közelebbit a készülő medencétekről. Kivel csináltatjátok? Mekkora, milyen burkolatú, fűtés, tisztitás stb.... Meg bármi ami segít elindulni, hogy hogyan csináljunk medencét a mostani melléképület helyére. Annak az alapját akarjuk kihasználni bontás után. Kb 6X3 m.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

DE jó, nekem is megvan a szerkesztő gomb. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ezek szerint másnak is új ez a gomb, nemcsak én nem vettem eddig észre...

na jó, megyek hunyni...
remélem, ma nyugisabb éjjelem lesz, mint tegnap. Negyed 1-kor készültem lefeküdni, amikor az apám hívott, hogy most oltották rá a villanyt a házában és mit csináljon.... :shock: :shock: :shock: mondtam, hogy azonnl hívja a távfelügyeletes (riasztós) céget, hogy jöjjenek ki... végül kiderült, hogy az elektromos rendszer szrakodott, de elég lidérces volt..... :shock:
aztán mikor elaludtam, megjelent Gordon, hogy ő csupa vér. Félálomban letörölgettem róla a sötétben popsitörlővel a vért és aludtam tovább, ő meg mellémköltözött... jellemző arra, mennyire vagyok éjjel magamnál, hogy meg se néztem honnan vérzik, csak letörölgettem... :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: aztán Norton ugye megébredt valamikor, akkor ő is jött az ágyra, remek volt hármasban, két oldalamon 1-1 terpeszkedő kispasival, nem mertem és nem is tudtam volna megmozdulni..... aztán még hajnalban Gordon sikítva zokogására ébredtem, hogy vérzik az orra, elláttam, pisiltem, szoptattam, ekkor 7 óra volt, a két külöknek kipattant a szeme, de nagy nehezen sikerült elaltatnom őket 8-ra, végre én is visszadőltem, negyed 9-kor meg csörgött a festő, hogy itt áll a kapuban és engedjem be (a lábazatot csinálja).

Úgyhogy most úgy dőlök el, mint a zsák.....

Kép
Kép

mpatr

sziasztok

hulla vagyok... fel oraja olvasok vissza, miutan bealudtam a szopin...
a heten voltunk mar lakcimkartyat, utlevelet csinaltatni, oepnel tajkartyat nem sikerult holnap ujra probalkozunk, keresztelore szendvicseket tortat intezni, innivalot muanyagcuccokat megvenni....
es megvan A BABAKOCSINK
fogorvosnal is voltunk, a kocsink le lett muszakiztatva :(
hulla vagyok mondtam mar? bocsi, nincs idom mindenkire reagalni

csak parat....

JuditK irtad, hogy kezd visszaterni az onbizalmad! hajra! tovabbra is tartom amit korabban is irtam, szerintem tok helyes csajszi vagy!!!!

Eszterxx +++++ sajnalom Apudat, biztos sokat szamit hogy ottvagytok neki.
ugye tudsz jonni a talira?

Potyka, minden este ugy jovok fel a netre, hogy meg ugye nem??? szoritsd a labakat :D
korabban irtal valami szupi konyvrol, elfelejtettem felirni mi, elkuldened priviben, mert akkor most megvennem, hogy itthon vagyunk....

0Bea, szerintem is jol nez ki az uj frizko! :)
a helyesirassal fuuu en is hadilabon allok, mindig tanulok...

jaj esoprogi ne a trofea legyen.... ket nappal korabban trofeaban lesz az erettsegi talink...

na megyek beajulni... most mar latom, hogy nem tudok annyit jelentkezni, nezzetek el nekem, de mindenkire nagyon sokat gondolok :) es varom a talit nagyon!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Húh, nagyon sok visszaolvasni való van. Így most a régi dolgokra nem reagálgatnék, mert oldalakat és napokon keresztül írhatnék, nézzétek el nekem, hogy először csak az engem érintő hozzászólásokra válaszolgatok, hogy ne maradjanak megválaszolatlanul, ha már ennyit írtatok nekem. Aztán ahogy haladok előre a többi hozzászólásnál is kirajzolódik majd, hogy kinek mit aktuális még írni.

Pumperka! Köszi a sok felmerült kérdést, gondolatot! :)
Szóval tényleg meg kellene találni az egyensúlyt. Kicsit félek, hogy ez majd csak a fejegetés befejezése után lesz. De nem tudok lemondani addig erről, míg tejjel táplálhatom...
Csujzi, Mona! Nektek hogy ment, megy a házasélettel az összehangolás?

A férjem sajnos jól bírja. :( Imádja a lányát. :) Ma azon bosszankodtam, hogy ahogy az apja hozzászól, Luca már vigyorog. Én meg sokszor a fejem tetejére is állhatok és csak komolyan néz, esetleg egy kicsit nagy kegyesen elmosolyodik. Persze van amikor nekem is teli szájjal vigyorog, de ez ma nagyon szembe tűnő volt. Grrrr. Meg is sértődtem rá. :D Szóval férj, sajna jól bírja, nem is értem... Azt mondja, hogy de, kívánná a dolgot, ő is gondol rá, csak látja, hogy fáradt vagyok, hajszolt vagyok, nem akart nyaggatni. Mondtam neki, hogy nyugodtan nyaggathatna. Nekem is jól esne lelkileg is. Na, azért továbbra sincs semmi...

A fürdetések nincsenek azonos időben. Elég változó. Hogy van ébren Luca, férj mikor van itthon, stb.

Mona! Most, hogy olvastam tőled, hogy csak a szopira van beállva a gyerek, meg főzés közbeni szopi, meg cici-nyugi és teljesen anyatejes, most tudatosult bennem, hogy neked tulajdonképpen mennyire sikersztori a szoptatás! Mennyi kínlódással jutottatok el idáig! Milyen ügyesek vagytok!!! Én úgy látom, hogy már nem lesz nálunk szoptatás. :( És nagyon-nagyon sajnálom! Pár napja próbáltam 1x újra a szoptatást és néhány kellemetlenül erős szívás után felháborodott bőgésbe kezdett. :( Úgy látom, valahogy most már a mellem is a ritkább ürítéshez szokott.
Mona, te abbahagyhattad a fejést, mert tudtad szoptatni a lányodat. Én nem tudom. :( Próbálkoztam, hogy csak reggel-este fejjek, de kevesebbet tudtam így fejni. Talán mégis jobb a 3.
Lucánál kezd az bejönni altatáskor, hogy amikor tapasztaljuk nála az álmosságot, fáradtságot, akkor a karunkba alvópozicióba vesszük és a fejét simogatva egész jól elalszik. Vagy a mózesbe rakjuk hason és kicsit tologatjuk. Van, hogy hiszti nélkül is megy, de mindenesetre már jóval kevesebb hisztivel. És ez már kezd tűrhető lenni. Viszont nálunk a ringatás, kocsi tologatás 10-9 esetben szükséges.

Na, mégiscsak reagálok 1-2 dologra előre, ami nem vesztheti aktualitását, mert el fogom felejteni és soha nem érek a végére, ha mindent újra kezdek olvasgatni az íráshoz.
A babaképek nagyon tetszettek! Micsoda nagy hajú babák vannak! Jópofa a keresztelős babanetes összeöltözés. :) Beuskának szép a családja! És jóképű a férje! ;)

Mézgombit meg irigylem az 5-10 perces szopik miatt. Ezek szerint dől a tej olyankor. Én azért fejek ennyit, mert nagyon lassan jövöget a tej, pedig van...

Szilvánusz! Sokáig nagyon hasfájós volt Luca. :( Aztán valahogy az altatás nem ment. Gondolom a fáradtságtól is nagyon bömbölt többször is. De talán most már kezdünk arra is ráérezni. Remélem ilyen szempontból is összerázódunk. Aztán van amikor egyszerűen nem tudjuk, hogy miért sír. :( Van, hogy egy jóval korábbra hozott etetés is megnyugvást hoz, pedig nem valószínű, hogy már éhes.

Beuska! Szegény Marci! Sajnálom, hogy ilyen még az ujja! Remélem, fog azért javulni!

Na, a 382. oldalig jutottam. De most már mennem kellene aludni. Igyekszem jönni, pótolni!

biribon

Jó reggelt. Ma álmomben itthon szültem, a drnő eljött, burkot repeszetett, de hozott magával még vagy öt embert... A szülésznőm nem ért rá, én meg nekiálltam nagytakarítani, és főzni a seregletre. Úgy látszik kezd elmenni a maradék kis eszem. :lol:

Hajam amúgy a fodrász csaj hatására olyan megasztáros volt tegnap, kölkeim nem is akartak szóbaállni velem. Na midjárt költői összevisszaságot varázslok belőle.

Patti, Te vagy a szakember, de a hajhullás ilyenkor elsősorban hormoinális, csak másodsorban okold a fogazatod. Betervezett akcióért nagyon sajnállak, inkább ötször szülök, mint egy szájsebészet.

NEKEM NINCS SZERKESZT GOMB!!!! Hol találtátok? Vagy aki még ideát van, nem érdemes az akcióra?????

Monácska, örülök, hogy így összejött a szoptatás!!!

Biribon, Te meg nagy vagy a fejéssel.

Na húzok, hajnalban már vasaltam, mostanra kellemesen álmos vagyok, persze kezd ébredni a nép. Ill. a fiúk már túl is vannak a kakaó-kiflin. Hah, anyasors....

potyka

Potyka!
A szerkeszt gomb a saját hozzászólásod jobb sarkában jelenik meg miután elküldted az üzenetet.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszi, Judit :lol: . És Niminek hajrá!!! Késő oltásokat sose bánd!!! SZtem a bélrendszernek legjobb, és a gyerekek is még viszonylag megeszik, a protexin, de anno nekem mikor skarlátos volt a ded, és kapott rá vmit, a patikus azt mondta, hogy az anyatej mellé még az sem kell. Azért én protexinnel küzdenék. És vannak mindenféle természetes cuccok is, majd megkérdem a helyi füvesasszonyt, bár így, hogy szte már majd egy hónapja szülhettem volna, már nem hiszek annyira a bosziságában, de tény, legutóbbi kétségbeejtő nyavalyánk esetében nagyon klasszul foglalt állást.

Pupmperka, miattad tértem vissza (meg semmi kedvem már megint mosogatni), szóval a mi medencénk is hasonlóan keletkezett, vasbeton alap, jövő héten jönnek fóliázni, mert párom végül oda jutott, megéri a 15 év garancia, meg hogy nem kell a mozaikot feltenni és fugázni. Meg az állítólag télen leeshet. Mi ebayen vettük a gépészetet, és vettünk szolárpanelt is, ami fekete ronda gumiizé, meg szivattyú, és melegíti a vizet. AMiért húzódik a dolog az az, hogy kiderült, kell egy komplett helység a gépészetnek, és persze utólag kézzel szedték ki a pincét.... Gyertek el egyszer, apánk szívesen és bőséggel mesél mindenféle szkimmerekről meg melegítő rendszerekről, és akkor élőben is láthatjátok a remekét. (remélem ki is lehet lassan próbálni). Ja, és mi akarunk a tetejére olyan kupolafélét. Csúsztathatót.

potyka

Kép

Biribon!
jó, hogy a hozzászólásaidon keresztül egyreinkább kezdelek megismerni. Nem tudom én képes lennék ennyit fejni. :wink:

Pati!
Nem unalmasak a nappalaid, de még az éjszakáid sem. :shock:

Kólyök!
Huh, nem sok ez egy csöppet? :lol:

Potyka!
Ez a medence nagyon jól hangzik! Esetleg egy cégnév?
Mostmá rmuszáj ilyen keresztkérdésekkel nyaggatni téged, mert ha csak egy mondatot írsz, akkor is tudjuk, hogy még vagy, mármint 2:1-ben.

:lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

bocsi, nem tudom, hogy lett ez az űr. :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Megkérdem a céget, fejből nem tuodm.

potyka

Csajok, mi legyen, ha eső lesz 28-án?????????

(hozzánk jöhetnétek, de csak 69 nm a lakás, és kb. 10 embert tudok leültetni, igaz van a franciaágy is, és azt is körbe lehet ülni, de sztem nem a legjobb megoldás!)
linocs

Linocs!
Nem tudod véletlenül melyik oldalon tetted fel a térképet? Még én is gondolkozok, hogy hogy kellene megoldani?? Jó lenne végre talizni.
Vagy ha elmentetted nem tennéd fel mégegyszer? Köszi

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?