Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy kidőltem du-án, mint akit megvertek, annyira jól aludtam.

szegény párom most ment el a céges vacsira, a sir lancelotba, ahol nincs térerő, kicsit aggódik, hogy mi van ha pont most indul el.
én inkább azért irigylem,mert jókat fog enni
nem is főztem ma semmit neki:D

Mági: vizesedés nekem a bal lábam jobban vizesedik mint a jobb, sőt ha alszom, mire felébredek térdig feszül és fáj.
érdekes, hogy pihenésre inkább fokozódik nálam.
Rájöttem, hogy miért szeretek jobban a jobb oldalon aludni, mert a bal hátsó falon van a placentám, így a jobb oldalon fekvéssel jobb a vérellátása.

Nézitek az időjárás jelentést?
ciklonok anticiklonok repkednek felettünk.jövő hét második felébe lesz csak hideg idő, a hét elején meleg esős.
azt mondják a "tapasztaltak",hogy meleg esős idő a magzatvíz elfolyás okozzák, a hideg a fájásokat indítják be.
milyen jó lenne, ha ez ilyen egyszerűen menne.....

KépKép

Kép
orsimorsi

Na, mire megint ide jutottam, mindenki megkapta a választ :lol: :lol:

Aida: hát ja, készülj fel, hogy Tarcsán nem adakoznak. Nekem pölö még betét se jutott (mondjuk nem mintha igényeltem volna)... Én vittem pelust is meg popsitörlőt is. Viszont ha rám hallgatsz, viszel popsikrémet is, mert elég kakát adnak... Én fél napig a császáros szobában voltam (ott volt csak hely), aztán az egyik kétágyasban. Nem volt valami nagy durranás, annyi, hogy nem hatan voltunk, és mondjuk 4 emberre jutott a WC meg a "fürdőszoba"...
Bimbóvédőt meg ha veszel, akkor mindenképp hangsúlyozd, hogy újszülöttnek kell, mert hajlamosak rásózni az emberre a nagyobb méretet a gyógyszertárban (bármelyikben), az meg kalap-kaki. Nem én voltam az egyetlen, aki így járt...

Mérés: mi kaptunk kölcsibe mérleget, de csak az elején stresszeltem magam vele, de tudatosítottam magamban, hogy legyen elég a heti 1, max. 2 pucér mérés... Így is én is folyton azon molyolok, hogy elég tejem van-e, és tartok tőle, hogy lassan tényleg emiatt nem lesz elég... :oops: :oops: :(

Meg lassan rá kéne vennem magam, hogy a bimbóvédőt is hanyagoljam :( Csak az a gáz, hogy elméletben tudom, hogy kéne rákapatni a babát a csupasz cicire, de a gyakorlat nem igazán megy. Őszintén szólva fáj. Néha még a védővel is csillagokat látok. A kórházban lesz*rták, a védőnő meg még annyi hajlandóságot sem mutat. Szerintem felhívom a laktációs tanácsadós nénit... :?

Kép

Kép
gabilany79

képzeljétek amit csináltam tegnap karácsonyi kalács, a receptre azt írták, hogy 1 adag az 20 szeletes, na de azt nem mondták, hogy mekkora lesz egy szelet :o

én úgy gondoltam, hogy hát egy nem lesz elég karácsonyig csinálok kettőt, na mostsikerültcsinálnom2x~1 kg kalácsot :D :D :D

majd barterezek anyuval egy mákos bejgliért :)

ja igen kérdés: azt írta a recept,hogy fóliába csomagolva kell tárolni, na már most ez számomra mindig is kérdéses volt,
a fólia az= a fémes alufóliával, vagy a műanyaggal?
sosem tudom. nekem mindegyik fólia, gizike, gőzeke :)

nekem azt mondta védőnő, hogy előre ne vegyem meg a bimbóvédőt, elmagyarázta, hogy kell szoptatni,mire kell figyelni.
jó persze ez akkor ott fog kiderülni, hogy sikerül-e?
meg azt mondta,ha nem megy akkor is gyorsba lehet venni egyet...
inkább arra gondoltam, hogy a kolléganőim bevált módszerét csinálom,ők vettek Garmastan kenőcsöt, és szoptatás között bekenték, előtte lemosták és se sebesedés, se vérzés nem alakult ki.a védőnő is mondta, hogy ez jó.
mondták, hogy igen eleinte fájdalmas, hisz nincs hozzászokva ilyen igénybevételnek a mellbimbó. de ha már belejött az ember akkor már nem szabad, hogy fájjon.
elvileg a csecsemős nővéreket kell megkérdezni a technikáról, állítólag a mávba rendesek és segítenek.

KépKép

Kép
orsimorsi

Köszönjük a dicséretet, átadom az érintettnek! :lol: :lol: :lol:

Bébic!
Nálunk sincs hosszú szopi. Àltalában 25-30 perc összesen a két cicin vagy egy oldalon. Valahogy többet nem bír,mert bealszik. Na ennek az az az eredménye ha éhes marad, akkor 1 óra múlva ismétlés! :D

Mi sem mérlegelünk! :wink:
susy75

Sziasztok!!!

Csak gyors bejelentkezek h jól vagyok még egyben,sajna elromlott a számítógépünk így nem tudtam jönni(elvonási tüneteim is voltak
),de mára megcsinálták hála égnek.Mindenkinek gratulálok aki már babázik,vissza olvasni még nem tudtam,majd éjjel,gondolok gyorsan adok életjelet magamról.
Jaj tök jó h van megint szgép,nagyon hiányoztatok :oops: :) !!!!!!
Majd még jövök,most vissza olvasok.addig is sziasztok

solya051020
Káld

én elteszem magam egy kicsit vízszintesbe, jó éjt

KépKép

Kép
orsimorsi

anyós most ment el... még síkideg vagyok... megyek Lillát fektetni...vazze... szűzmáriás üvegpohár Lillának ajándékba... nem kismacis vagy cicás... szűzmáriás.... lényegében kirúgtam de fel se vette...

(férjem 1/2 6-kor telefonált, hogy anyós mindjárt itt van, feljöhet-e ledobni Lilla mikuláscsomagját. Mondom OK, jöjjön, egy kis ideig elviselem, nem zárhatom el az unokájától. Lucát ébresztettem, megetettem, hogy bírja egy kis ideig. 1/2 7-kor megy az sms a férjemnek, hogy anyós xart jönni. 1/4 8-kor anyós beállít - mert addig aludt. Mondom neki, hogy OK, de most max. 5 perc mert fektetés jön és tudja, hogy Lillát olyankor nagyon megzavarják a látogatók (ezt eddig is tudta, alapszabály volt, hogy 7-kor indul a menet, max. addig lehet maradni különben Lilla hisztizik fektetésnél én meg most itthon ülök egyedül a 2 gyerekkel, ez baromira nem hiányzik). Anyós fényképezgeti Lillát, mert vett neki egy sapkát (életében először... jipiii). Kaja kész, Lilla sztrájkol az anyós miatt, még az előkét se lehet ráadni. Közben persze az anyósra Luca is felébredt, iszonyú üvöltés mert éhes. Mondom anyósnak, hogy idő van... semmi. Néha megjegyzi, de aranyosan sír a Luca. Vazze ilyen nincs. Kb. 5* elmondom neki, hogy mert éhes és addig nem is hagyja abba, amíg nem kap kaját. Egyre rondábban nézek, anyós az üvöltő Lucát fényképezi. Majd ő megfürdeti Lillát. Mondom neki, hogy NE, majd mindent elintézek. Akkor megeteti. NE, látja, hogy nem eszik, majd ha elment akkor megeszi a vacsorát. Közben folyton mondom Lucának, hogy mindjárt, várj egy picit... Na aztán anyós csak megunhatta az üvöltést mert lelépett.

Na én most letudtam a kötelező kört - kizárólag Lilla miatt, de ide most jó ideig be ne tegye a lábát. grrrrr...

(na Lilla megette a vacsorát és Luca is bekajált úgyhogy megyek)
Vendég

Nah csak ,hogy nem aradjunk ma se baba nélkül: :lol:
F.Mártitól üzenet:
Ma 12:55-kor megszületett Fángli Anett, 4200 gramm, 56 cm-rel. Roham szülés volt ,12:20-kor értü nk be, 35 perc múlva a karomban tarthattam! Jól vagyunk!!

gratulálunk Anetthoz!!! Naés a szülés tempójához! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

na erre nem számítottam,hogy még ma jön hír babáról :shock:

Márti:Milyen szerencsés vagy!Gratulálok a szép nagy babához és a gyors szüléshez!

KépKép
lyndee

MÁRTI - GRATULÁLOK ANETT BABÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Kép
trombibébi

Mártinak hatalmas gratula, sok boldogságot a kis családnak!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

MARTI. GRATULA A HATALMAS CSOPPSEGHEZ ES A VILLAMSZULESHEZ! IRIGYKEDEM! SOK TEJCIT ES JO EGESZSEGET NEKTEK!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.12.11 20:56-kor.

KépKép
KépKép
mush589

De jó, hogy még benéztem!

Márti! nagyon sok boldogságot és minden jót nektek!

Kép

Kép
gabilany79

Márti!
Gratulálok Nektek! Jó egészséget és persze sok tekcsit kívánok! GYorsak voltatok!!!

Lányok én amióta megszültem olyan sírós lettem. Bármi apróságon elbögöm magam... :roll: :roll: :cry: Más is van így ezzel? Remélem csak a hormonok szórakoznak és nem leszek depis!!!!!!!!!! :oops: :shock:
susy75

csaki. hihetetlen anyosod. a szuzmarias bogret ejts le "veletlenul" es vegyel egy macisat Lillanak helyette. :wink: az se semmi, hogy nem veszi a lapot, hogy menjen mar haza, mert bezavar a rutinotokba.

azt hiszem en is feladom a mai napra. megint surubben faj a vesem. bekoltozom a melegvizes palack melle.szep almokat mindenkinek.
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Szűzmáriás bögre.. :lol: Jövőre Jézusosat kap, aztán majd jönnek az Apostolok, 18 éves korára milyen szép komplett készlete lesz! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti:nagy nagy gratula nektek,sok boldogdágot a babához!!!
Dobok képet (remélhetőleg) utoljára a pocaomról.És a babaszobáról,igaz a kiságy berendezése még nincs teljesen kész... :oops: :oops: Kép Kép

solya051020
Káld

Helo csajok

Látom, már megint van új kisbaba, Márti: Millió gratuláció, nem semmi méretekkel rendelkezik a kiscsaj! Sok sok tejet nektek!

Én még egyben, de már nagyon türelmetelen vagyok. SZÜLNI AKAAAAROOOOOOOK!!!!!!

Sinával mi a helyzet?

És Boci? Valamit tudtok róluk?

Kép
galzsuzsa

Csaki! Sajnálom, hogy anyóst el kellett viselned! Én nem hiszem, hogy nincs tisztába azzal, hogy ilyenkor bezavar! Legközelebb mondd meg, hogy ha időbe nem ér oda, sajnálod de nem tudod fogadni. Vagy jöjjön olyankor amikor a férjed is otthon van!

Márti! Gratulálok a babához és a villámszüléshez! Kívánok nektek sok boldogságot és sok tejcit!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

csurimuri.

mindel bő két ujnyival mentem szülni de Izával nem tudtam hoyg már nyitva vagyok mert szülés előtt pár napja még totál zárt és fennt volt a méhszáj.

aida
szépen kikerekedtél :D :D

bkatalin
ők tengerimalacok és nem károsak rá.

dcili
Nekem Iza volt egész nap a cicimen. ki is raktam az üres táblát rá :lol: :lol: sztem a hold a ludas a nyügib napja miatt.

mush
számomra kedves száma 13-ka mert 9 éve akkor látta meg a napvilágot Csabi fiam :lol: :lol:

bébi képek
naggyon ééédik. Nekem ma még nemsikerált csinálni lévén hogy egész nap cicin lógott :lol: :lol:

mágnes
aham szóval Márti hír ez :lol: :lol: :lol: Hattalmas nagy gratula nekii :lol: :lol: :lol:

pocakosoknak meg kitartááást

lányok isten biza mint egy első gyerekes de ma fura dolgot tapasztaltam Izánál. Egy kicsit rá segítettem a kakilásnál hátha amiatt volt ma egy cseppet nyügisebb és azt vetem észre hogy a sárga és a benne levő túróanyag vizel ürül ki. azaz olyan vizes szerű is jött a sárga túrós golyócskákkal. remélem érthető. És ez normális?? a szín meg a túró az igen azt tudom.

harivera
Budapest XXI. kerület

Solya! Nem látszik nagynak a pocakod! A babaszoba nagyon szép!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Márti: Hatalmas Gratula Anetthez, Sok-sok boldogságot hozzá nektek.

Amúgy jó reggelt mindenkinek.

Reggelre annyira bevizesedett a lábam, meg a kezem is, hogy szerintem eltűntek az ujjlenyomataim is, bár a talpamat nem látom:)
Tegnap néztek pisit, miden rendben,vérnyomim jó, bár olyan levertnek érzem magam, mint aki napok óta nem aludt.

Látszik, hogy a placentám megérett egy szülésre, mert már nem termel elég hormont és kijött pár pattanás az államon, remélhetőleg ezt a kis csaj is érzi aztán megindul a kijárat felé.

KépKép

Kép
orsimorsi

solya: a babaszoba nagyon szép, tetszik a falfestés, hogy két szinű:)

csaki: ne bosszankodj szűz máriás bögre miatt is, nyugi,feleslegesen húzod fel magad, főleg, hogy anyósod ebből semmit sem fogott fel,így mások hülyesége és figyelmetlensége miatt ne te bosszankodj tudod mint egy filmbe is volt szuszá szuszá
bár lehet, hogy pár hét múlva hajam tépve írok hasonlókat a saját családomról....

örülj neki, hogy nem egy Jézus képet kaptatok amit lehet kapni a tescoba, kb75X75 és körbe színesen világít, megmutatom
egy bnőm találta
Kép jézus kép
egy szűz máriás bögre semmi ehhez képest, hisz a bögrére tudod azt mondani, hogy sajnos leesett és eltört na de egy képről, ami nincs kint a falon?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok lányok!

... még mindig semmi itt nálunk. Kistesó ijesztget hogy nem mozog, de aztán mire alhatározom, hogy na megyunk, addigra nagy kegyesen kidug valamit....

Orsi! Alufólia a fólia! a fényes

MÁRTI! ANETT ÉS A FÁNGLI CSALÁD! GRATULÁLNUK! NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK! szép nagy méretek és milyen gyors volt a kiscsajszi!

Csaki! Számolj 10-ig vagy 100-ig... ha nem elég akkor tombolj! Pont most láttam a tv-ben olyan párnakalapácsot stresszölőnek... :)

Solya! Szép poci... és édi ágyacska... :lol:

Aki Sináról kérdezett, tegnap írt, hogy még egyben voltak. Magas a vérnyomija, de a kiscsaj jól van.

Mindenkinek kitartást... hátha a telihold meg a hidegfront hoz valamit :)

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Mush! Használt az antibigyó?

bkatalin

Orsi! Nem semmi az a kép...

bkatalin

Jó reggelt!

Márti ezt a villámszülést!!!! Gratula!

Megint iszonyú éjszakánk volt. Este 8-tól éjjel 1-ig majdnem minden másfél órában enni akart. Éjjel 1-kor annyira sírtam kivoltak a melleim, hogy a párom szedte le rólam a gyereket.

Aztán utána 3-kor evett majd most 7-kor. Hogy ez mitől lehet? :shock:

Ja igen és tegnap a gyermekem lefosott, lepisilt, majd hatalmasat böfögött rám..., ennyi a véleménye rólam..... :shock: :?

Kép

Kép
dcili81

trombipapa vagyok:

MA HAJNALBAN MEGSZÜLETETT PANKA LÁNYUNK!

császármetszéssel

51 cm és 3,4 kg

Kép
trombibébi

Trombi és trombipapa:
Gratulálunk Pankához! Sok boldogságot hozzá!! :)

Na kiváncsi leszek, hogy mit tesz a front...
Én pöpecre vágtam a lakást, jön a kivitelező szakemberrel, hogy megnézzék a penészt..Mindezt tegnap közölte, tegnap előtt mostuk le a salétromot és a penészt is... :x Azért kiváncsi leszek mit mond, tegnap direkt nem szellőztettem, csak egyszer, hogy jöjjön ki a penész, és lássák..

Ma nekem is rossz éjszakám volt, megint nem bírtam aludni, vagy zsibbadtam, vagy fájt a kezem, amikor pedig sikerült volna, Apa horkolt éktelenül. Fel is vettem telefonra... Aztán reggel jól össze is vesztünk rajta, pontosabban, amikor mondtam neki, elkezdett kiabálni, hogy ő dolgozik, és ne ébresztgessem, hogy horkol.. Hát én úgy elkezdtem bőgni...

Orsimorsi:
A vizesedés mostmár nálam is durva, hétfőn szólni fogok a dokinak, mert vizeletet már rég néztünk. igaz, a vérnyomás rendben.
Pattanás.. ne is mondd... Itt virul a fejemen a szemem alatt, olyan, mintha 2 orrom lenne, nagyon rusnya, Apa folyton ki akarja nyomni... Előbb én a szemét!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti, Trombi: hatalmas gratula :)))))

Bocsi, most rinyálás jön, de Lillának csak nem rinyálhatok.... Tegnap éjjel nálunk is ramazuri volt, Luca miután az anyós távozása után egész este folyamatosan és megállás nélkül a mellemen lógva evett az éjszaka közepén üvölteni kezdett... nem tudom meddig üvöltött (éjjel lassabban telik az idő) de úgy üvöltött, hogy Lilla is felébredt úgyhogy amíg én Lucát próbáltam pukizásra bírni, a férjem félálomban Lillát altatta vissza. Szerencsétlen férjem mosott xarként ébredt.

Nekem mázlim volt, mert hála a frontnak vagy minek Lilla még 10-kor is húzta a lóbőrt. Évente jó ha 3* fordul elő ilyen...

....erre üvölteni kezd a telefonom... felvettem, gondoltam a férjem vagy a szüleim akik ma elviszik Lillát néhány órára... Nem, a férjem nagymamája volt.

Nem szoktam az idősekkel szemétkedni de amit a nagyi kapott azt nem tette zsebre. Iszonyúan kiosztottam. Remélem eléggé mert ha legközelebb is a mobilomon hív akkor lecsapom a telefont. A mobilom az neki tabu. A férjemet éjjel-nappal zargatja a mobilján, a férjem most pakol fel egy szűrőt, hogy ha a nagymamája hívja akkor foglaltat jelezzen a telefon. A vonalas telefonunk pont miatta ki van húzva mert azon is folyamatosan zargatott pedig megkértük, hogy csak vészhelyzetben hívjon a vonalason. Eddig azt hittem, hogy nem tudja a mobilszámom de úgy látom, hogy az anyósom megadta neki, hogy már ne csak ő hívogathasson engem. Nem értem, hogy a férjem családja miért cseszik ki ennyire magával. Anyós ha lelépne amikor megkérik rá akkor gyakrabban jöhetne. Így meg lerázza az ember. Ha a nagymama nem zargatásra használná a telefont akkor meg felvenné az ember. Grrr... Nem is az én családom, ők csak kötelező csatolmányok... (hab a tortán, hogy tegnap férjem küldött egy válaszSMS-t, hogy ne engedjem fel az anyóst ha már képtelen volt a megbeszélt időben jönni csak én sajna már csak este olvastam az sms-t és azt hittem, hogy ők beszélték meg így, hogy még jöhet... de nem... úgyhogy most magammal szúrtam ki... a szűzmáriás bögrénél meg a férjem első reakciója az volt, hogy "üveg" és széles vigyor :twisted: )
Vendég

Trombi család:Gratulálok a kis Pankához!Sok Boldogságot!

Most már tényleg minden napra jut egy baba!Juhéééé :D

KépKép
lyndee

Trombi!: hatalmas gratula nektek!!!

KépKép

Kép
orsimorsi

Trombimama és Trombipapa! Sok boldogságot és örömet a kis Pankához!

Cili:
[quote]J írta:a igen és tegnap a gyermekem lefosott, lepisilt, majd hatalmasat böfögött rám...

üdv a klubban :lol: engem még mondjuk nem fosott le csak lepukizott, de a többi megvolt, tegnap délelőttől ma hajnalig kb. majdnem minden tisztába tevésnél körbepisilt mindent (ez hajnal 1/2 5-kor nem esett annyira jól).

Amúgy nem tudom, mi szállta meg, de eddig aludtunk kicsit éjjel, most meg kb. 1 óra óta 2 óránként enne (mondjuk eszik is), de a csúcspont most van, mert tudom, hogy nem éhes, rárakom cicire és 5 szívás után bealszik, aztán ha leteszem, akkor meg üvölt. Csak nekem is pihennem kéne már kicsit, de így nem annyira lehet...
Telihold vagy front vagy mindkettő :? Vagy csak szimplán nyűgös? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.12.12 11:45-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: gyanús, hogy az összes jóalvó baba éjjel nagy balhét rendezett... úgyhogy nyugi, elmúlik :) (amire még iszonyú érzékenyek az a szeles idő... az is szépen kiüti őket )

Kitartás:))))
Vendég

Csakegy: köszi, a megnyugtatást :)... úgy tűnik, most kis csönd van... remélem, marad is ez egy kicsit... megyek vízszintbe, hátha...

Kép

Kép
gabilany79

rájöttem, hogyan kell nagyon nagy betűt csinálni:))

Amúgy alszom pár órát és jön egy újabb baba, lehet visszafekszem és estére mindenki megszül, csak én nem :o :o :o :o

mági: neked nem néznek minden ctg után vizeletet?
nekem mindig nézett a ctg-s.

bkati: köszi,sose tudom melyik melyik:D

cili: még nem tudja azt mondani, hogy anya szeretlek, így a saját eszközeivel fejezi ki, pisi, büfi, kaki:)
nekem azt mondták tapasztaltabbak, hogy az első 2-3 hét nem a de csodálatos anyának lenni érzésről szól, idővel milyen kis vicces anekdota lesz ebből.

bár sosem gondoltam volna, hogy már örülnék ha egy pöttöm csöppség(aki nem is olyan csöpp) végre lebüfizne

KépKép

Kép
orsimorsi

biztos az időjárás, de teljesen nyominger vagyok, nincs kedvem semmihez, még enni inni sem, legszívesebben átaludnám a mai napot, csak ha most alszom akkor éjjel tuti nem fogok és itt fogok virrasztani.
kicsit takarítani is kéne, meg úgy ébren lenni...

KépKép

Kép
orsimorsi

na, ma este teltház lesz a szülészeteken...
http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/p ... z/2080785/
Vendég

rájöttem pontosan úgy nézek ki, mint akinek a szülei a michlein baba és a kelj fel jancsi :cry:

KépKép

Kép
orsimorsi

solya: nem látszik a képen de az ágy végében az pelenkázó szekrény, vagy pelenkázó amit az ágyra tehetsz?

mi nem vettünk pelenkázó szekrényt, ugyanis páromnak van egy 150cm széles háromajtós szekrénye, amit kineveztünk gyerekszekrénynek(gyakorlatilag 18 éves koráig jó lesz)és a kiságy mellé már nem fért be a pelenkázószekrény, meg hát akkor minek.
Csak nekem kissé fura, hogy ráteszem az ágyra a pelekázót és ki se látszik az ágyból a gyerek.

KépKép

Kép
orsimorsi

Márti és Trombi Gratula a kis jövevényekhez!

Mush!
Festem a hungarocel díszeket az lesz az ajándék, és lehet h az egyik húgom nyakláncot kap valami feketét, mert most emo-s.

Én már éjszaka azt hittem szülünk, de semmi ha sétálok akkor vannak görcsök ülve semmi, fekve kibírhatatlan.
Tegnap voltam a barátnőmnél és az egy hónapos kislányukkal babáztam milyen fura volt fogni olyan kis picurka, semmi tartása nincs úgy figyeltem rá és nálam megnyugodott aminek kimondottan örültem.Közben a kisfiam rugdosott belülről, mondtam is h a kis vőlegény vagy játszótárs majd látjuk hova fejlődnek.

Kép

Kép
bellanitta

Akartam még írni h Vincent és Zsófi nagyon édi babák.

Kép

Kép
bellanitta

Én már éjszaka azt hittem szülünk, de semmi ha sétálok akkor vannak görcsök ülve semmi, fekve kibírhatatlan.

nálam is ugyanez a helyzet, ha fekszem és próbálok elfordulni olyan érzés, mintha késsel szurkálnák a hasamat.

azért megpróbálok vmi elfogadható poziciót felvenni és aludni:)

amúgy is ahogy elalszom addig megszül vki:D

KépKép

Kép
orsimorsi

sziasztok!

eloszor is HATALMAS GRATULA A TROMBI CSALADNAK PANKAHOZ! SOK TEJCIT ES JO EGESZSEGET!

KépKép
KépKép
mush589

Be vagyok keményedve és a bébi se mozog. :evil: De nem akarok kétségbe esni, elfoglalom magam.

Kép

Kép
bellanitta

Orsimorsi:
Nem néztek még egyszer sem vizeletet... A vérnyomást nézik, de avizeletet sosem... :roll:
nekem sincs semmihez sem kedvem, eddig minden nap főztem, délre már ebld volt, hogy Anna tudjon ebédelni, de mondtam neki, egyszer lehetek én is galád Anya, és ma nem vagyok hajlandó főzni, elég volt! Előkaptama a fagyiból egy db. töltött káposztát, azt majd megkapja, én meg eszek amit találok....

Volt nálunk szakértő penész ügyben... Túl van szigetelve a lakásunk... hurrá.... :x

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szia Bellanitta!

Sűrűn benézek ide hozzátok,hogy megnézzem mi újság veled. Látom még egyben vagy. :) Kitartást a hátralevő napokhoz. Az egyik barátnőm már 8 nappal túlhorta a babáját és már neki sem jó sehogy. Hát megértem.

Mindenkinek jó babázást és kitartást a pocakosoknak! :D

Kép
Kép
a.m.

A.m.
Köszi nekem már sokan mondták h hamarosan megszülök, de mostmár nem hiszek nekik kivárjuk mi az időt ahogy látom.
Köszönöm az érdeklődést és minden jót nektek, békés boldog ünnepeket.

Kép

Kép
bellanitta

Cili! Kitartást! Ez rendeződni fog! A melled is megszokja a strapát és kősőbb nem fog fájni. Ha még nem vettél bimbóvédő krémet én a Medela purelán nevű krémjét ajánlom. Az nekem nagyon bevált, hamar gyógyította a sebeket (pedig rendesen körbe volt repedve) és nem kell lemosni szoptatáskor sem!

Trombipapa! Köszönjük a híreket! Gratulálok Pankához! Kívánok nekik sok tejcit és mielőbbi felépülést!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?