Sziasztok Lánykák!
Csjúúú de rég voltam...
Most gyorsban végigfutottam ezt az oldalt, a többit majd később.
Köszi Betti a hiányolást!
És a kedves bókokat Andorról, örülök ha megnevettetett. Meg kell,hogy mondjam, hogy Julcsi is egy tünemény,csaodaszép kisangyal. Annyira édesen szemlélte az eseményeket, azt hittem megzabálom
Minyu,
GRATULA A KISFIÚCSKÁHOZ!!!!
GYÖNYÖRŰŰŰŰ!
Sajnálom,hogy elmaradt a tali, de a 2 hét múlva sztem is jó ötlet. Nekem Betti mondta,hogy lehet nem lesz és akkor bekukkanottam és láttam a halasztás ötletét, csa időm nem volt írni, így halgatásos beleegyezéssel "jeleztem",hogy akkor jó lesz nekem is így.
Eltünésem oka:
Egész héten lótottam-futottam Andorral együtt, házakat/lakásokat néztünk. Most ráálltunk a projektre és jelenleg Dunakeszi van terítéken. Bármennyire is tetszik nekünk Vác, elég messze lenne. Kirándulni meg közel van, szóval lehet megmarad majd kirándulós helynek.
Van 1 kiszemeltem már, de húzós az ár és iiiigen sokat kéne lefaragni belőle
De megpróbáljuk. U.az a kivitelező, mint a váci sorháznál amit néztem (aki mellesleg egy velem egyidős 29!éves srác) és úgy látom puhítható. Kérdés mennyire.
Tegnap megnéztem 5! lakást, tenapelőtt 3at és eddig persze a legdrágább tetszik (25.9 a kikiáltási ár és a Drágám azt mondta,hogy 20 mellől nem tágítunk. Ha nem megy,akkor nem vesszük és várunk még, keresgélünk) Max meghosszabbítjuk 1 évvel a már lejárt fundamentát és közben azért résen leszek, nézelődök. Tudom,hogy duuurván hangzik a majd 6 milla alku, de év vége van, meg vannak szorulva a kivitelezők (általában) és már tanultunk a hibánkból. Ugyanis amikor először Veresen akartunk letelepedni Andor érkezése előtt,akkor kinéztünk itt egy házat 25 mill volt. Nekünk 22.7re sikerült lealkudni, valszeg mert eléggé rá voltunk pörögve. Aztán miután úgy döntöttünk,hogy lehet mégsem Veres az igazi, elálltunk, majd biztos forrásból tudjuk,hogy a csávó 20ért adta el a házat. Amennyit mi is akartunk volna adni érte először. Szóval igenis lehet nagyot alkudni!
Szóval szurkoljatok nagyon.
Mivel szerdán voltam ennél a lákásnál, így Szabolcsom még nem akarja a hétvégén megnézni, majd csak jövő héten vagy utána (volt most egypár tárgyalástechnika tréningen és ott kiokosították, hogy mik a jó tárgyalás "elemei" ) így most még nézelődök, és amjd meglátjuk. Végülis úgy vágtunk neki,hogy ha sikerül valami akkor megyünk, ha nem,akkor még maradunk.
Most mennem kell, mert Andorom hív.