Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi!
Èjszakára nem merem hasra vagy oldalra fektetni. Tudod mindenki azt szajkózza, hogy háton fekvés!!! :roll: :roll:
susy75

Mush: örülök, hogy egy kicsit jobban vagy. Nagyon rendes barátnőd van, ritka az ilyen.
Na szerintem sem olyan túl nagy ez a bocipoci, pedig sokan rávágják!

Enikő, Márti: köszi!!!

Csakegy: hát indokolatlanul én sem engedem az indítást. Azért is bízok abban, hogy ott a nagynéném (szakmabeli) és ő majd segít a döntésben. Amúgy szerintem nálam is van elszámolás. Az UH alapján a legkésőbbi időpontom is december 5. Mindig jóval nagyobb volt az adott dátumnál! És hát mi is úgy számoltuk, az alapján mikor "összehoztuk" a kisembert. :lol

Ja és hogy jött ma haza a férjem??? Rámnéz, azt mondja: Úristen, te hogy nézel ki? Na én gondoltam, köszi. Eddig is tudtam, hogy nem vagyok egy szépségkirálynő, de hogy a férjem is kiábrándult belőlem???!!! Aztán mondta, hogy nem úgy értette, de teljesen fel van dagadva a képem!!! :lol: :lol:
Vendég

Mush: nevek le lettek szűkítve 3 db-ra. Márton, Zsombor és Zente. Apa ezekből választ. Amúgy látszik Aida táblázatában is! :lol:
Vendég

Helló!

Voltunk NST-n, minden oké, fájások jöttek-mentek. Aztán orvosi vizsgálat, méhszáj változatlan 1111. Aztán említettem hogy volt vízszerű folyásom, erre csináltak magzatvíz vizsgálatot, De ott is minden rendben, állló burok és tiszta magzatvíz. Szóval ennyi. Babát még mindig jósólják erre a hétre, de én már nem tudom... Noli jól érzi magát, úgy veszem észre.

Manna, hatalmas gratula!!

Zöldi, szépek a babafotók, tündéri a kiccsaj! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

MANNA, GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!

Nálunk: ctg-én megint lustizás ment, elküldtek áramlásra, ott minden ok, úgyhogy jöhettem haza. Még nem szülök. Pénteken doki.

Kép
trombibébi

Zöldi, akkor Te nem 3 oránként ébresztgeted? Dokinő szerint 3 oránként kellene ennie, de mindig a kezdettől számit a 3.

De van hogy 2 orán át eszünk, és mire elalszik el is telt a 3. Akkor megint keltsem fel?

Dokinénin kivűl mindenki ellenzi ezt az ébresztgetést.

Most tiszta dilemmában vagyok. :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Manna!
Gratulálok Domonkoshoz,ügyesek vagytok!!!!

Én voltam ma megint NST most rendben volt minden, azután védőnő 1 hét alatt nem híztam semmit :wink: Fáradt vagyok,sokat alszom.És várom a pillanatot.

Kép

Kép
bellanitta

Megcsináltam a karácsonyi kalácsot, az a jó benne, hogy most elkészült és karácsonyig eláll, ha jönnek baba látogatóba legyen vmi karácsonyi süti.
Felteszem a receptes topikba is:)
Ha vkinek van kedve még megcsinálni.

Ilyen lett:

Kép Karácsonyi kalács

Kép karácsonyi kalácska

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok Csajok!

Még élek ám, csak be vagyok havazva... :-D

Gratula a megszületett babákhoz!!! A még 2:1 lévőknek továbbra is mennek a drukkok!

Csak gyors helyzetjelentés: Mi hétfő óta vagyunk itthon. Tejem beindult, kiscsaj vevő is rá rendesen. :-D Aludni is tudunk egyelőre, itt-ott a kanyarban, remélem ez így is marad.

Nemsokára teszek fel Zsófiról képeket!

Kép
Kép
lbernuska

Lányok, szerintetek lehet enni mákos tésztát /mákos dolgokat szoptatás alatt? :roll: :roll: èn ettem!!!
susy75

Trombi, hű az a picur jól befészkelte magát! :D

Zsiraf, bár én még tapasztalatlan vagyok ebben, de azt tudom mondani, hogy nővéremnek mit tanácsoltak: ha a baba olyan hosszan cummog, hogy mire mindennel végzel és végre elalszik, de már el is telt a 3 óra, ilyenkor nem kell szigorúan betartani. Ha nagyon éhes a pici, akkor úgysem alszik el...

Anita, jó hogy nálatok is minden oké! :D

Orsi, ez a karácsonyi kalács nagyon guszti! Azt hiszem meggondolom, lehet nálunk is elkészül. :D

Berni, jó hogy minden rendben veletek és szopi, alvás megy rendesen. Zsófiról meg jöjjenek is a képek!! ;) Úgyis még kismami.net-en sincs róla fotó. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hazajött az uram,elvisz moziba:D
meg vacsizni, még így utoljára:)
pusszantás mindenkinek
jó éjt

KépKép

Kép
orsimorsi

Susy, miért ne lehetne?? :shock:

Egy cikk:
http://kismamaknak.hu/gyermekagy/mit-ne ... dejen.html

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Orsi, jó szórakozást!! :D Jó neked én is akarok moziba menni!!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vasárnapi pocakfotó:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228929004.4116.jpg[/img]

Szemből:
Kép

És a Bébi Kuckó ha kibújik a pocakból:
Kép [/img]

Kép

Kép
bellanitta

Anita, szép poci ;) és nagyon szép bébi lak! Arra vigyázz majd, hogy látom, hogy szép nagy a baba paplan, főleg az elején ne húzd fel egészen az álláig mert fulladásveszélyes!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bkatalin hiányolta a kis autómat!
Arról is teszek fel képet. Kép

Kép

Kép
bellanitta

Berni: üdv újra itt! Kérünk ám fotókat Zsófiról!

Hát én nem tudom mi történt velem úgy fél órája. Úgy benyílalt ott lent és tartott is egy ideig, hogy meg sem tudtam moccanni. Olyan mintha egy kést forgattak volna bennem. Na ez most mi???

Orsi: jól néz ki a kalács. Irigy vagyok a mozi miatt. Én is menni akarok!!!!!

Aida, Anitta: gratula a jó NST-khez!
Vendég

Aida!
Köszi a tippet, van hálózsákunk is majd látjuk mennyire használjuk a paplant.

Kép

Kép
bellanitta

Ibernuska!
Üdv újra itthon! Várjuk a képeket és a történetedet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Anitta: szép a pocid, a babakuckótok és a kis autód is!!! :lol: :lol:
Vendég

Bocika!
Nem tudom mi volt a nyilalás.

Orsi!
Mozi, nekem hangos így hát én inkább csak a vacsira vagyok irigy.
Pedig zabálok.

Kép

Kép
bellanitta

A hálózsák az jó!! Főleg az újszülöttnek. Bár hidegben arra is szoktak egy vékony plédet tenni, de persze azt sem nyakig felhúzva. Bár szerintem nem kell plusz pléd a hálózsákra, de ez saját vélemény.

Volt még valakinek itt mostanában magzatvíz vizsgálata? Volt utána vérzése? Milyen jellegű?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bellanitta! Nagyon csini vagy! Szép nagy a pocakod és eléggé lent is van már!
Nagyon szép az ágy is meg az ágynemű is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bocika!
Köszi a dícséretet.

Nem hiszem el!
Képzeljétek a férjem variál név terén mikor már kitalált egyet és bele is egyeztem most meg akarja másítani :evil: Mondtam neki ne sokáig taku-vakuzzon.De milyen dolog ez.Mikor én már mondogattam a Bébinek hogy fogják hívni.

Kép

Kép
bellanitta

Enikő!
Köszi a dicséretet!

Egész belejövök itt a töltögetésbe! :wink:

Kép

Kép
bellanitta

AIda!
Köszi a linket! :P

Bellaanita!
Szép nagy a pocid, és szép a kuckó is!

èn csak hálózsákban altatom, nehogy éjszaka magára rúgja a plédet. Napközben mikor figyelek rá, akkor pléd is ok. :wink:
susy75

gratula a jo nst-khez!

boci. nem tudom mi lehett a hosszu nyillalas, nekem rovidek vannak neha, amikor a bebi forgatja a fejet.

anita. szep a kucko, meg a pocid is.

na most aztan nagyon pocsekul erzem magam. szegeny Tony az elmult par napban kiszolgal, amikor itthon van, erre most o is beteg lett. Hany, meg nagyon faj a feje, es nem tudok segiteni rajta. :cry: :cry: :cry:
szegeny gyerek, nem csodalom, hogy nem akar kijonni meg. apja, anyja total kivannak. :?

KépKép
KépKép
mush589

nekem azt mondtak hogy az elso 1-2 honapban ne tegyem halozsakba, mert belecsuszhat. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

anita. mi az a seb a koldokod alatt?
milyen neven egyeztetek meg es most mire akarja cserelni a parod?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok lányok!

Jelentem ma délben hazaérkeztünk. Holnap megpróbálok kicsit visszaolvasni, és összefoglalom a szüléstörténetem is.

Nagyon jól vagyok, akik ma láttak - pl. az iskola előtt -, nem hitték el, hogy 1 hete császároztak. Hunor a kezdeti súlyvesztés után születési súlyával hagyta el a kórházat, én 7 kilóval lettem eddig kevesebb.

Rengeteg tejem van, minden etetés után 50-60 ml-t még lefejek, és egy étkezéshez csak az egyik mellemet igényli baba. Én nem ébresztgetem, szigorúan tartom az igény szerinti szoptatást, ez Zalánnál is bevált. Ha a baba éhes, jelentkezni fog. Tegnap éjszaka volt olyan, hogy 4 és fél órát aludt.

Anyukám itt lesz vasárnapig, segít a háztartásban. 16-án megyünk Pestre a Kardiológiai Intézetbe a professzorasszonyhoz, de itt a gyerekorvos semmi rendellenességet nem talált, remélem ott is minden rendben lesz.

Gratulálok minden babásnak, a 2in1 mamáknak meg sok kitartást kívánok!

Végezetül 2 mai kép:
Kép Kép

Puszilunk mindenkit: Laura + Hunor
szeles4

Mush!
az a seb a köldököm fölött van és a piercing helye.
Tudod a név nálunk nem volt publikus csak mi ketten tudtuk.De most nemrég hívott kedves férjem és azokat a neveket diktálta amik nekem évek óta kedvenceim. :D Most nagyon boldog vagyok.megkérdem Bébit neki melyik tetszik.

Szeles!
Jó h jelentkeztél és otthon vagytok.Aranyosak a fiúk a képen.

Kép

Kép
bellanitta

Laura. Nagyon edes mindket fiad! szuper, hogy mar otthon vagytok es tudtal jelentkezni. Varjuk a torteneted. biztos vagyok benne, hogy mindent rendben talalnak majd Hunornal!

Berni. jo hallani Rolad is! nagyon varjuk a sztarfotokat Zsofirol!!! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush! A megfelelő méretű hálózsákba lehetetlen belecsúszni! Az kész bűvészmutatvány lenne egy újszülöttől! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Laura! Üdv itthon! Örülök, hogy ilyen jól vagy. A pici nagyon édes, olyan a buksijának a formája, mint az én fiamnak volt!
Nagyon aranyos a nagy fiad is! Ahogy fogja, látszik örül az öcsinek! Hogy sikerült a versenye?
16-án majd gondolok rád, de biztos minden rendben lesz!
Várjuk a történetedet és még több képet! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Laura - bocs, hogy lemaradtam, de miért is kell a Kardiológiai Intézetbe jönnötök?
Helyesek a fiúk!

Én még csak pocakfotót tudok tenni, ezek ma készültek:

Kép
Kép

Anita - ha a pocakot nézzük, te is előbb szülsz, mint én!

Kép
trombibébi

Trombi! Szép nagy pocak! Eléggé fent van még, de a szülés beindulásakor is pikk-pakk lemehet. Mennek a drukkok, hogy mielőbb a karodba tarthasd a picit!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Tök hülye kérdés, de a burokrepesztést érezni? Az fájdalmas? Nekem már a mai magzatvíz vizsgálat sem volt kellemes.. pedig ott még csak benéznek..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

trombi aztaa milyen hegyes pociii :shock: :shock: az meg hogy fennt van nem jelenti azt hogy ne szüljél akár mikor. Nekem Izának még a fejét is ki lehetett mozdítani annyira fennt volt.

zöldi édi Hanna :lol: :lol: :lol:

Én majd ha lesz időm fotózni akkor rakok képet fel.

Iza nagyon jól tűrte a dolgokat. csak evett aludt és azaz igazság hogy egy szavam nem lehet vele. Iszonyat nyugis baba itthon is.

na amíg nincsen babafotó nézegessétek a ma hajnalra meglepett kicsiny családot amivel bővültünk.
Kép
Kép
Kép
Kép
és a legkissebb
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, ejha :D édik!

Most csináltunk fotót rólam, azt nézem hogy lassan a torkomon jön ki az a gyerek.. :shock: Nincs egy kicsit nagyon fent a pocakom??
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Mannáéknak nagy gratula!!!

Mi még egyben, két nap van hátra a terminus végéig. Ctg rendben, bár vérnyomi a határon 140/90. Orvosom szeme kikerekedve, nem érti, hogy Lilla 4,5 éve hogy születhetett meg 3 óra alatt, mivel ez pont fordítva szokott történni.
Egyébként jövő hét közepén megindítja, fura mert még egy hetet sem vár. Kicsit para vagyok és nemis tetszik igazán, gondolkodom, hogy belemenjek-e?

Vera:Iza baba nagyon ari! Végül kaptatok légzésfigyelőt? Te mennyire voltál nyitva a szülés beindításakor 5. babánál?

Mush: Nos-pa vagy (No-spa) szerintem szedhető, mert a barátnőm nem veheti be (veszélyeztetett), mivel méhszájnyitó hatású-lehet még jól is jön.

Sináról van valakinek híre?

Vigyázzon mindenki magára! Holnapután telihold!!! HAJRÁ!!!!!!

39+5

39+5
csurimuri

Trombi, a Te pocid szépen előre áll, de az enyém az égnek mered. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Trombi! Szép nagy pocak! Eléggé fent van még, de a szülés beindulásakor is pikk-pakk lemehet. Mennek a drukkok, hogy mielőbb a karodba tarthasd a picit!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida!

Szép nagy és fent van még.
csurimuri

Ezt nem tudom miért küldte el mégegyszer a gép! :roll: :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="csurimuri"]A írta:csurimuriida!

Szép nagy és fent van még.

Nem mered bután égnek? Ez így normális? Nem úgy kéne állnia mint a Trombi pocijának? Szépen előre..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="isarenikő"]E írta:isarenikőzt nem tudom miért küldte el mégegyszer a gép! :roll: :roll:

Ilyet már nekem is csinált.. Véletlen nem nyomtad meg kétszer a küldést? Amúgy elvileg tudod törölni a hozzászólásod. Vagy legalábbis szerkeszteni. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nem, nincs két tojás ami egyforma lenne, akkor a pocakok miért lennének hasonlóak?

Egyébként Neked Aida igazán nincs mitől tartani ilyen méhszájjal, pikk-pakk nyomsz kettőt és Noel kint van.
csurimuri

[quote="csurimuri"]E írta:csurimurigyébként Neked Aida igazán nincs mitől tartani ilyen méhszájjal, pikk-pakk nyomsz kettőt és Noel kint van.

Igazad legyen! :D

Pocifronton meg az is igaz, hogy nem vagyunk egyformák. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: és ha furán áll? Mit tehetsz ellene?:))

na megyek muffint sütni amíg a férjem Lucát böfizteti...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?