Hali!
Humanka: már nagyon vártuk, hogy jelentkezz! Nagyon sajnálom ami veletek történt, tényleg szörnyű lehet. Azért várunk vissza, és mielőbbi felépülést kívánunk!
Pidlacsek: Noncsi általában rostos italt iszik (vízzel higítva), vagy citromfű teát (ízesítés nélkül). Én adtam már mentes vizet neki, bár utólag azt hallottam, hogy nem javasolják. Most tiszított vizet kap. Apukám vett egy víztisztító készüléket (BRITA), nem tudom ismeritek-e, vagy használja-e valaki. Most ilyen vizet iszunk.
Márti: hát ez érdekes amit írsz...majd gyere a hírekkel. A gomba miatt nagyon sajnállak. Velem is sűrűn előfordul, hogy az antibiotikum után ez kijön. Jobbulást!
Honey: a Dávid név nekem is nagyon tetszik. Tök jók a képek. Húúú mekkora pocid van.
Blúmi: én is visszasírom az összebújós napokat Noncsival. Sajnos a kisasszony nem engedi magát ölelgetni, szeretgetni, nem lehet hozzá odabújni. Mi is próbálkoztunk a cumisüveges összebújással, de egyszerűen nem viseli el.
A.m: a Lili név nekem is nagyon tetszik. Sajnos ez nálunk alapból ki volt lőve, mert van már a családban egy ugyanilyen vezetéknevű Lili. A Luca is tetszik, de az szintén ez miatt nem játszott.
Betegek: mindenkinek jobbulást kívánunk! Szerencsére nálunk még nem járt ez a szutyis-kór... Amilyen mákunk van majd Karácsonykor elér.
Úgy vártam már a talit! Bár mi nem megyünk, de kíváncsi vagyok már a képekre és a beszámolókra. Azért tartsátok ám meg!
Kobak: nálunk is van minta a falon rendesen... Szerencsére a mázolásról már egy ideje leszokott Noémi (azt mondták engedni kell pempőzni és akkor gyorsan túl leszünk ezen a korszakon---és így is lett) De ez a felállás...ezzel nem tudok mit kezdeni!
Nálunk: éppen a leszoktatás folyik az éjszakai evészet-ivászatról, hogy ne legyenek éjszakai felkelések. Eddig nem tűnik nehéznek. Megfogadtam Lanta és a Suttogó tanácsát, és eddig bevált. Nálunk is az volt a probléma, mint Lantáéknál, hogy Noncsi rászokott arra, hogy csak cumisüveggel a szájában tud elaludni. Ezért éjjel amikor felébredt, akkor nem tudott magától visszaaludni.
Csajok: elmaradoznak a képek a picurkákról! Hajrá-hajrá, rakjatok!